QUOTE(zapuks @ 2003 09 09, 00:20)
As i farsa tik tarkuoju - pati nemegstu kotlete rasti svoguno.
Dar ir dabar pamenu kaip mane versdavo vaikystėje valgyti kotletą, o tada randi ilgiausią svogūną feeee, taip kad įgavau savotišką kompleksą- ilgus metus išvis negalėdavau valgyti nieko, kur rasdavau, užuosdavau ar pamatydavau svogūnų, tyrinėdavau visus patiekalus o paskui pati išmokau gaminti taip, kad tų svogūnų nematydavau arba jie prarasdavo kvapą, kuris manęs neerzindavo- dabar svogūnas vienas iš pagrindinių mano daržovių QUOTE(maripe @ 2007 03 08, 09:17)
Sveikos pasireikšiu ir aš
Man laaaaabai skanios šios salotos:
Šviežio kopūsto
Šviežių pievagrybių
Paprikos
Kumpio
Ementalio sūrio (aš dedu picarelą, irgi labai tinka)
Kopūstą supjaustyti ar sutarkuoti, šviežius pievagrybius supjaustyti plokštelėm, paprikas, kumpį ir sūrį kubeliais. Proporcijos iš akies, maždaug visko po lygiai. Tada prieskoniukų, kas kokius vartojat ir galima sumaišyti su majonezu arba su aliejum ir vyno actu
Laaaabai skanu ir sotu, ir nėr labai kaloringa
turputį nesupratau paprastus žalius pievagrybius supjaustyti ir sudėti? nei kepti nereikia nieko? ar čia marinuoti pievagrybiai? Man laaaaabai skanios šios salotos:
Šviežio kopūsto
Šviežių pievagrybių
Paprikos
Kumpio
Ementalio sūrio (aš dedu picarelą, irgi labai tinka)
Kopūstą supjaustyti ar sutarkuoti, šviežius pievagrybius supjaustyti plokštelėm, paprikas, kumpį ir sūrį kubeliais. Proporcijos iš akies, maždaug visko po lygiai. Tada prieskoniukų, kas kokius vartojat ir galima sumaišyti su majonezu arba su aliejum ir vyno actu
Laaaabai skanu ir sotu, ir nėr labai kaloringa
O man labiausiai patinka patiekalai su paprastu kompūstu, žiediniai nelabai patinka, o va briuselio kopūstų negaliu pakęsti