Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš kopūstų

QUOTE(zapuks @ 2003 09 09, 00:20)
As i farsa tik tarkuoju - pati nemegstu kotlete rasti svoguno.
Dar ir dabar pamenu kaip mane versdavo vaikystėje valgyti kotletą, o tada randi ilgiausią svogūną scare.gif feeee, taip kad įgavau savotišką kompleksą- ilgus metus išvis negalėdavau valgyti nieko, kur rasdavau, užuosdavau ar pamatydavau svogūnų, tyrinėdavau visus patiekalus lens.gif o paskui pati išmokau gaminti taip, kad tų svogūnų nematydavau arba jie prarasdavo kvapą, kuris manęs neerzindavo- dabar svogūnas vienas iš pagrindinių mano daržovių ax.gif
QUOTE(maripe @ 2007 03 08, 09:17)
Sveikos wink.gif pasireikšiu ir aš smile.gif
Man laaaaabai skanios šios salotos:
Šviežio kopūsto
Šviežių pievagrybių
Paprikos
Kumpio
Ementalio sūrio (aš dedu picarelą, irgi labai tinka)
Kopūstą supjaustyti ar sutarkuoti, šviežius pievagrybius supjaustyti plokštelėm, paprikas, kumpį ir sūrį kubeliais. Proporcijos iš akies, maždaug visko po lygiai. Tada prieskoniukų, kas kokius vartojat ir galima sumaišyti su majonezu arba su aliejum ir vyno actu wink.gif
Laaaabai skanu ir sotu, ir nėr labai kaloringa wink.gif
turputį nesupratau g.gif paprastus žalius pievagrybius supjaustyti ir sudėti? nei kepti nereikia nieko? g.gif ar čia marinuoti pievagrybiai? g.gif

O man labiausiai patinka patiekalai su paprastu kompūstu, žiediniai nelabai patinka, o va briuselio kopūstų negaliu pakęsti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 11 kovo 2007 - 14:28
Gaminau šiandien mielinį kopūstų-lašišų pyragą - apsivalgyt galima wub.gif . Receptas yra ČIA. Labai paprasta. O tešlą gaminau Sonatinos Močiutės mielinę
Atsakyti
sveikos
paklaust norejau
troskinau raugintus kopustus su desrelemis, bet man labai neskaniai gavosi
mama kaip padarydavo, tai jie tokios grazios rusvos spalvos budavo, liezuvi gali praryt...
gal pasakysit kaip jus darot?
4u.gif aciu
Atsakyti
visai patiko receptukai. o aš galvojau, kad iš kopūstų ne kažką tegalima pasigamint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2007 03 12, 15:05)
sveikos
paklaust norejau
troskinau raugintus kopustus su desrelemis, bet man labai neskaniai gavosi
mama kaip padarydavo, tai jie tokios grazios rusvos spalvos budavo, liezuvi gali praryt...
gal pasakysit kaip jus darot?
4u.gif aciu


reikia aliejaus pilti i kopustus, tada vandenukas isgaruoja jie graziai apskrunda mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o vakar bendradarbe pasakojo balandeliu tinginiu recepta
i farsa itarkuoti smulkiai kopusto daug,ideti ryziu ir padaryti kaip kotletukus,i troskinimo inda ideti pjaustytu morku,kloti kopusto lapus,deti padarytus "alia"balandelius...ir vel taip pat sloksniuoti.Pati nebandziau,bet pagal pasakojima...kas megsta kopustus, turi buti skanu,nes kopusto kaip ji minejo reikia kuo daugiau ax.gif
Papildyta:
bigsmile.gif o as labai megstu ziedinius kopustus ir nusipirkau nauja "vasaros gerybes"zurnaliuka ,ten lengvas ziediniu kopustu apkepas,kuri ruosiuos daryti pietums 4u.gif

1 didelis ziedinis kopustas
500g.morku
1 saukstelio tirpaus sultinio milteliu
400ml.grietineles
2 stambiai sukapotu cesnako skilteliu
1 stambiai supjaustyto svoguno
200gr fermentinio surio
ziupsnelio tarkuoto muskato
1 sauksto brendzio
3 saukstu tarkuoto surio pabarstymui
1 saukstelio Provanso zoleliu misinio

Visus produktus,isskyrus darzoves ir suri,skirta pabarstymui,sutrinti iki vienalytes mases,prideti sultinio milteliu..
i riebalais istepta skarda deti pjaustytas morkas ir ziedynais isskirstyta kopusta,uzpilti paruosta tyre,pabarstyti suriu...ir kepti 180 orkaiteje apie 40min.
Skanaus ..einu isbandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forta: 24 liepos 2007 - 11:22
laukiu pasiulymu:)
Atsakyti
Galima isvirti troskini pridejus truputi farso,pakepintu morku ir svogunu
Atsakyti
o tai tipo farsa palaidai deti...
turi omenyje bulves , kopusto pripjaustyt , morku, ir farso..?
Atsakyti
galima troskinti kopusta ir paskui isvriti bulves, galima dar prie to pacio jei turi morku prideti, mesos arba paprasciausiai farso, ir liuks visai vakariene mirksiukas.gif
Atsakyti
Uošvienė kažką panašaus darydavo-susluoksniuodavo bulves, kopūstus, morkas., faršas su ryžiais ir prieskoniais, ir vėl daržovės. Užpilt vandeniu, ištroškint. Padažiuką padarydavo su miltais, grietine, pomidorų padažu atskirai keptuvėje. Vadino tinginių balandėliais.
Atsakyti
QUOTE(gabijušas @ 2007 09 20, 19:54)
o tai tipo farsa palaidai deti...
turi omenyje bulves , kopusto pripjaustyt , morku, ir farso..?


As palaida farsa pakepinu, paskui pakepinu svogunus su morkomis.Bulves ir kopustus supjaustau.Viska dedu i puoda ir troskinu su vegeta
Atsakyti