Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš kopūstų

QUOTE
Su porais lygiai tas pats kaip ir su svogunais sad.gif

Vakar pjausciau svoguna,tai ispejau,kad nesiartintu.Bet manes nepaklause ir atejo paziuret kaip tai atrodo.Ir tada taip susirauke,kad vos su saukstu per makaule negavo:)

Tiesa dariau vakar troskintus kopustus su darzovemis.Laabai megstu,ir svarbiausia LAABAI SKANU,BETO NEKALORINGAS MAISTAS.Galiu valgyti diena nakti,ir jokios mesos nereikia.

o kaip tu juos darai?
Atsakyti

KIKA,

nesvarbu kaip gaminu,svarbiausia jis zino,kad dejau ir kekviena kasneli ishnarsho tikedamas rasti menkiausiu irodymu.Mane tai siutina:)
Atsakyti
As panasu pyraga kaip Springlet darau, tik be lasisu. Patroskinu kopustu su morkom, svogunais, prieskoniais,saukstu majonezo ir pomidoru padazo, galima rukytos sonines dar prideti  ir dedu ant teslos. Ant virsaus tesla juostelem supjaustyta. Tik teslos as pati tingine nedarau, perkau parduotuvej saldyta sluoksniuota [smiley=1000.gif]
Atsakyti
As i kopustu sriuba visada dedu gabaliuka sviesto - labai pagerina skoni. O pries isjungiant itarkuoju pomidora. O del svogunu - galima patarkuoti smulkia tarka. As i farsa tik tarkuoju - pati nemegstu kotlete rasti svoguno.
Dar prisiminiau - mano anyta i kopustu sriuba deda sauksta miltu - pabaigoje.
Atsakyti
Vepla, tai tos lasisos ten mazai reikia wink.gif tik del kvapo smile.gif
Atsakyti
As ne kopustine kiausiniene, o kopustinius blynus kepu.
Reikia per smulkesne burokine tarka sutarkuoti kopustus, tada ispausti pora galvuciu cesnako, prieskoniu, kiausiniu pora ar tris - cia jau nuo kiekio priklauso ir miltu. Sumaisyt ir kept, ir saugot nuo seimynos, kad per karstu nevalgytu, nes labai pakvimpa...
Atsakyti
O ka jus turit omeny, kai rasot kad kopustus troskinat su prieskoniais? Tai cia tais gatavais, kur mesai, zuviai, bulvems? Kazkaip neteko matyti prieskoniu kopustams...
Atsakyti
Nora, as prieskoniais vadinu pipirus, druska ir universalius prieskonius ( siuo metu vegetos ). Skirtus ne bulvems ar kiaulienai, o universalius.. nors tiesa sakant, kai darau paukstiena ir neturiu jos prieskoniu, arba kepu kiauliena ir neturiu jos prieskoniu, ramiai sau dedu kokius turiu- kad ir makaronu prieskonius [smiley=soka2.gif]
Atsakyti
QUOTE
O ka jus turit omeny, kai rasot kad kopustus troskinat su prieskoniais? Tai cia tais gatavais, kur mesai, zuviai, bulvems? Kazkaip neteko matyti prieskoniu kopustams...


Na prieskoniu kopustams man dar irgi matyti neteko wink.gif o i pyraga as dedu pagal nuotaika prieskonius, kai kepinu svogunus su morkom tai idedu juodu pipiru ir druskos, o i bendra troskini dar megstu ideti santa Marios pipiru misinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE


Na prieskoniu kopustams man dar irgi matyti neteko wink.gif o i pyraga as dedu pagal nuotaika prieskonius, kai kepinu svogunus su morkom tai idedu juodu pipiru ir druskos, o i bendra troskini dar megstu ideti santa Marios pipiru misinio smile.gif


Specialiai kopustams as irgi nemaciau , bet neseniai pirkau prieskoniu troskintom darzovem.Labai tinka kopustam!Bet va kokios firmos, tai nepamenu :smile.gif :smile.gif :smile.gif.Ar tai  Aviva, ar dar kitaip....Tokie sviesiuose permatomuose marguose pokeliuose, kur dar buna ne tik misiniu , bet  ir visokiu dziovintu darzoviu ....
Atsakyti
Gavosi fantastiskas kopustu pyragas! (dekui rasiusioms recepta ). Buvau pamirsusi, kad druska ir pipirai taip pat yra prieskoniai... o kitokiu ir nereikia - liuks skonis, kai idedi siek tiek rukytos sonines... Dar ir siandien seiles varva tongue.gif
Atsakyti
Nu zinote..... Siaip kopustu visai nemegstu, bet kai paskaiciau, taaaip uzsinorejau valgyti, nezinau, kaip darbo pabaigos sulauksiu  :D
Atsakyti