SVEIKI
Esu nauja sio forumo dalyve.
Netycia uzklydau,ir ish kart labai patiko.Todel nutariau nedelsiant uzsiregistruoti.
Buciau labai dekinga,jei parasytumet kokiu shedevru sugebate sukurti is paprastu paprasciausio kopusto.Juk tai viena ish sveikiausiu darzoviu,turinti labai mazai kaloriju,bei labai daznai vartojama norint sulieseti.Zinau net keleta dietu,kuriu metu valgoma tik kopustienes,ar kiti patiekalai ish kopusto.
Ish anksto dekoju.
Man tai patinka mielines teslos pyragas su kopustu ir lasisos idaru, jei butu idomu galeciau parasyti
O kokias salotas su kopustais darote?
O kokias salotas su kopustais darote?
Labai megstu paprika idaryta kopustais. Reikes: paprikos, kopusto, morkos, svoguno. Reikia nupjaut paprikos koteli ir isvalyt seklas, po to jas nuplikyti verdanciu vandeniu. Kopustus ir svogunus supjaustyti , morkas sutarkuoti ir viska pakepinti ant aliejaus, po to prikimsti i paprika. Dar reikia is morku (tarkuotu), svogunu ir paprikos galiuku, kurie liko nupjovus su kotuku, padaryti padaza: viska sukepinti ir ant galo ipilti tomatu padazo arba keciupo. Viska uzpilti ant sustatytu i puoda kimstu papriku ir patroskinti.
Jei neaisku klauskit, patikslinsiu.
Labai skanu ir atsale.
Jei neaisku klauskit, patikslinsiu.
Labai skanu ir atsale.
Siaip tai as ir mano seimyna megsta tokia kaiusiniene su kopustais.Kopusta sutarkuoji burokine tarka,dedi prieskoniu,imusi kelis kiausus,apkepi,i lekste isideda kiekvienas ketcupo,majonezo.Labai liuks.daug iseina ir "po pigiaja" ;D
man skanu, kai i kopustu sriuba pries gala idedama kepintos morkytes su paprika, svoguneliais (galima ir nedet) ir saukstu tomato.
Mano vyras irgi nemegsta svogunu, o man tai pagrindine prieskonine darzove ;D. Drauge man patare i sriuba det visa galva svoguno, o sriubai isvirus ja isimti ;)
QUOTE |
Mano vyras irgi nemegsta svogunu, o man tai pagrindine prieskonine darzove ;D. Drauge man patare i sriuba det visa galva svoguno, o sriubai isvirus ja isimti |
As irgi dedu galva ir isimu, o saviskius apgaunu dar taip: pakepinu svoguniukus, po to padedu sieteli virs sriubos, supilu ta sunkyte nuo svoguniuku ir ta sieteli su svoguniukais pamirkau sriuboje ;D ;D. Skonis yra , bet svogunai neplaukioja, tai mano vyrai ne nesusigaudo , kad ju dejau ;D ;D ;D
QUOTE |
O dar sudetingiau,kai antra puse nevalgo nieko,kur buna ideta bent truputi svogunu:)) Ir pagamink tu kad gudrus skanu patiekala be svogunu!! |
O jei pabandytum pora? I darzoviu sriuba labai tinka ant sviesto pakepintas poras
Une, esme to pyrago ta, kad kopustu daug, o va lasisos mazai, bet skanu. Na kaip mieline tesla daryti neaprasinesiu O idarui troskini supjaustyta kopusta, pridedi jau apkeptu morku su svogunu, galima paprikos, prieskonius dedi tokius kurie ir troskinant kopustus tinka Pagal recepta reiketu majonezo keliu saukstu, taciau as nededu. Iskocioji tesla, tada dedi kopustu idara, o ant virsaus lasisos papilviu truputeli, susuki, virsu patepi kiausinio tryniu, galima kmynais pabarstyti.
Kika, butinai pabandysiu tavo paprikas idarytas kopustu
Su porais lygiai tas pats kaip ir su svogunais
Vakar pjausciau svoguna,tai ispejau,kad nesiartintu.Bet manes nepaklause ir atejo paziuret kaip tai atrodo.Ir tada taip susirauke,kad vos su saukstu per makaule negavo:)
Tiesa dariau vakar troskintus kopustus su darzovemis.Laabai megstu,ir svarbiausia LAABAI SKANU,BETO NEKALORINGAS MAISTAS.Galiu valgyti diena nakti,ir jokios mesos nereikia.
Vakar pjausciau svoguna,tai ispejau,kad nesiartintu.Bet manes nepaklause ir atejo paziuret kaip tai atrodo.Ir tada taip susirauke,kad vos su saukstu per makaule negavo:)
Tiesa dariau vakar troskintus kopustus su darzovemis.Laabai megstu,ir svarbiausia LAABAI SKANU,BETO NEKALORINGAS MAISTAS.Galiu valgyti diena nakti,ir jokios mesos nereikia.