Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Uzsisakiau siandien kombi  :) tam tikslui

Atsakyti
QUOTE(fake @ 2017 01 06, 19:56)
Sveikos  smile.gif Aš irgi dabar apmąstymuose dėl pientraukio - reikia jo, ar nereikia? Jeigu pirkt, tai elektrinį ar rankinį, jeigu daug naudot nežadu? Galvoju, kad kai jau prisireiks vyras nuvažiuos ir nupirks...

Manau, kad gerai galvojate. Man pientraukis buvo reikalingas tik kai reikėjo paruošti atsargų išėjimams, gal dar porą kartų kai pieno sąstovis buvo ir duodavau vaikui daugiau žįsti iš skaudamos krūties, tai iš sveikosios nusitraukdavau tiesiog. Man rankomis sunkiai sekėsi. O pvz. tokio daikto kaip elektrinis tikrai nepirkčiau iš anksto, nežinia kiek ten jo reikės.

QUOTE(Irena85 @ 2017 01 08, 15:24)
Labas mergaites 4u.gif

man kilo klausimas - kaip aprengtus jus ruosiates maziukus parsivezti nanmo? Nu siaustinukas arba tas biodziukas, tada sliauztai ilgom rankovems, dar koks kombinezoniukas, o tada kas - vokelis/lauko kombis? unsure.gif

Iš patirties (kadangi abu vaikus gimdžiau balandį) galiu pasakyti, kad balandis - labai permainingas mėnuo. Kai gimdžiau dukrą, buvo balandžio jau antra pusė ir virš 20 laipsnių šilumos. Tai važiuojant namo rengiau šliaužtus ir dar medvilninį kostiumėlį su pūkeliu berods ant viršaus, daugiau nieko nereikėjo, dar abejojau ar ne per daug prirengiau smile.gif O štai kai gimė sūnus, buvo labai vėlyvas pavasaris ir balandžio pirmomis dienomis dar snigo kaip reikiant, tai rengiau lauko kombį, klojau vilnoniu pleduku ant viršaus ir kol iki mašinos nunešėm dar merliuką užmetėm ant autokėdutės, kad veiduko nenušaltų. O po geros savaitės jau ėjom į lauką prie +15 smile.gif
Atsakyti

Tobulas laikas gimt  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 08, 23:22)
<p>Uzsisakiau siandien kombi  smile.gif tam tikslui</p>

As irgi bigsmile.gif tik dabar galvoju, ar vertejo? rolleyes.gif Nes gimdymo data 19-20d, bet vat kaip bus su oru - neaisku. Jei bus silta, kombio net nereikes, bet praeitais metais lauke vesoka buvo tokiu metu kiek pamenu ir dar geguze as su pasiltinta striuke vaiskciojau ax.gif Zodziu...

Bet o jei geguze silta bus, kaip aprengta vaika vezt i lauka? hmm.gif

QUOTE(magic3 @ 2017 01 08, 23:49)
Iš patirties (kadangi abu vaikus gimdžiau balandį) galiu pasakyti, kad balandis - labai permainingas mėnuo.

Va va, permainingas menuo biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
kaip greitai arteja tas dekretas unsure.gif as dar tam nepasiruosus biggrin.gif ir daiktai beibiui dar neparuosti ir nesupirkti. Tik kruva rubeliu ax.gif

Koki Jus vezima pirksites? As masciau apie tokiMy Webpage (tik i spalva prasau nekreipti demesio) arba dar zippy kuri nors toki pavyzdziui arba koki nors.

Mano kolege sako, kad geriau atskirai pirkti lopsi su kedute, o sportinuka jau veliau galima nusipirkt, o kaip Jus darysite?
Atsakyti

Labas rytas.

Nereikes kombio tai parduosi. O velesniam laikui tai plonesni medvilnini kombi nupirkau. Man tai jau geriau turet nei neturet tuo metu, kai prireiks. 

Vezima man irgi pataria pirkti atskirai , atseit tie 3 viename sportiniai prasti buna. Bet as nezinau ko noriu is vezimo tai jauciu vistiek pirksiu 3 vienam. Galvoju apie lenku Tutek'a. 

As snd va neseniai gliukoze isgeriau. Nepasirupinau citrina, bet viskas ten ok, nieko baisaus.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 09, 09:41)
Bet o jei geguze silta bus, kaip aprengta vaika vezt i lauka? hmm.gif
Va va, permainingas menuo  biggrin.gif

Irena85, su šimtadieniu 4u.gif

Jeigu šilta, tai nebus sudėtinga rengti, sako vienu sluoksniu daugiau nei save reikėtų. Aš turiu irgi medvilninį kombiuką ploną, tai jis pravers, ar megztuką, bliuzoniuką kokį, vežime vistiek dar pleduku storesniu ar plonesniu galima kloti. Aš ir su vaikjuoste nešiosiu manau, tai visai paprasta tuomet, kojinytes šiltesnes ir kepuriuką jei reikia.

Vežimą turbūt emmaljunga pirksiu, manau dėvėtą, nes tikrai geros būklės galima rasti, nesusidėvi jie. Ir ieškau iškart 3 viename, kad su kėdute būtų, sportinuką irgi naudosim, man svarbu pravažumas, patvarumas, o laiptais nešioti nereikės. Paskui jau gerokai didesniam vaikui jei reikės pirksiu visai lengvą skėtuką, kad būtų į mašiną įsimesti ar pan.
Papildyta:
Lerikyte, džiugu girdėti, kad viskas ok su ta gliukoze. Aš vis galvoju kas ten tokio baisaus gali būti. Man dar už poros sav. ją gerti reikės.
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 01 09, 13:26)
Irena85, su šimtadieniu  4u.gif

Jeigu šilta, tai nebus sudėtinga rengti, sako vienu sluoksniu daugiau nei save reikėtų. Aš turiu irgi medvilninį kombiuką ploną, tai jis pravers, ar megztuką, bliuzoniuką kokį, vežime vistiek dar pleduku storesniu ar plonesniu galima kloti. Aš ir su vaikjuoste nešiosiu manau, tai visai paprasta tuomet, kojinytes šiltesnes ir kepuriuką jei reikia.

Vežimą turbūt emmaljunga pirksiu, manau dėvėtą, nes tikrai geros būklės galima rasti, nesusidėvi jie. Ir ieškau iškart 3 viename, kad su kėdute būtų, sportinuką irgi naudosim, man svarbu pravažumas, patvarumas, o laiptais nešioti nereikės. Paskui jau gerokai didesniam vaikui jei reikės pirksiu visai lengvą skėtuką, kad būtų į mašiną įsimesti ar pan.
Papildyta:
Lerikyte, džiugu girdėti, kad viskas ok su ta gliukoze. Aš vis galvoju kas ten tokio baisaus gali būti. Man dar už poros sav. ją gerti reikės.

Dekui uz simtadieni biggrin.gif as dabar galvoju, laiko mazai, o kaip su tuo beibiu elgtis - as neisivaizduoju... unsure.gif kaip as jo nenudaigosiu? Kaip as jo nesusaldysiu? Man plaukai piestu stojasi zinokit.. Reiks i kokius kursus uzsirasyt AK gal..

Mes kai su MB dvieju kambariu bute gyvenam, tai man svarbu, kad lengvai lankstytusi ir butu lengvas, nes daznai reiks nesiot - aisku, ne i penkta auksta, pirma, ale vis tiek..
Atsakyti
Irena, nenudaigosi tikrai, juk įsijungs visi motiniški instinktai, dabar tik atrodo viskas nauja ir nežinoma smile.gif O kursai gerai aišku, ypač žindymo. Man čia daugiausiai žinių reikalaujantis dalykas atrodo, juolab aplinkoje visada ekspertų atsiranda, kurie 50-ties metų senumo žiniomis pasikaustę bando patarinėti, tai šitaip greit galima patikėti ir kad pieno neturi ar pan., geriau jau žinoti kas ir kaip biggrin.gif O šiaip dėl priežiūros vaikelio, tai tikrai viskas paprasta man atrodo, o ir internete informacijos pilna, juolab ir čia pasikonsultuoti visada galima.
Atsakyti

nieko te baisaus tikrai. Buvau paskaičius,kad ir išgert vos ne neįmanome ir kad poto baisiai bloga pasidaro. Nieko, sėdėjau, sėdėjau, net ir laikas neprailgo , laukiau kada čia jau gal bloga bus, bet taip ir neatėjo tas blogumas. Tada pridaviau kraują, sulesiau snicker'są , apsipirkau parduotuvėj maisto ir grįžau namo. 

Dekui uz simtadieni biggrin.gifas dabar galvoju, laiko mazai, o kaip su tuo beibiu elgtis - as neisivaizduoju... unsure.gifkaip as jo nenudaigosiu? Kaip as jo nesusaldysiu? Man plaukai piestu stojasi zinokit.. Reiks i kokius kursus uzsirasyt AK gal..

Mes kai su MB dvieju kambariu bute gyvenam, tai man svarbu, kad lengvai lankstytusi ir butu lengvas, nes daznai reiks nesiot - aisku, ne i penkta auksta, pirma, ale vis tiek..

sveikinimai  :4u:  :4u: 

aš kažkaip nemanau,kad įmanoma nudaigot laukiamą vaiką. Nebent jau kokia psichologinė krizė turi apimti..

gimusiu žiemą neušaldo, o čia pavasarį tai jau tikrai kaip nors  :wub: 

Atsakyti
As irgi suku galva,kuo ir kaip cia ta vaika reiks rengt...Paskutine mano mintis-nusipirkt pavasarini nelabai stora kokio 62 dydzio kombi ir kita koki megzta,kad reikalui esant galeciau abu suvikt,o jei silciau,tai uztektu ir vieno. Ir saltesne vasaros diena gal abu panaudociau...

Del vezimeliu 3 in 1,tai esu skaicius,kad ju auto kedutes nelabai saugios buna,tai geriau ieskokit 2 in 1 ir kedute atskirai.
Si savaite paskutine darbe-noriu greiciau namo,kol neapsikreciau kokiom zarazom unsure.gif

Man irgi kyla visokiu baimiu del vaiko prieziuros-as net neimu draugu naujagimiu i rankas,nes bijau. Kaip savo reiks ne tik paimt,bet ir numaudyt, pamaitint? Dar jokiuose kursuose nebuvau,bet kai nebedirbsiu zadu intensyviai pavaikscioti.
Atsakyti

aš svetimų vaikų irgi neimu. Ir tikrai savo nesiūlysiu,kad imtų ir laikytų. 

Atsakyti
Fake, as dar romperiuka silta nusipirkau, tik jis be peduciu, tai reiks dar kokius tapukus/batelius/kojinytes siltas susiorganizuot ax.gif

Beje, tai mano kolegei, kuriai diagnozavo preeklampsija, sian dare ar tai darys CP - nusprende nebetempt laiko unsure.gif reik tiketis, kad vaikeliui ir mamai viskas bus gerai.
Papildyta:
Lerikyte, fake - as galvojau as viena tokia nenorinti ir bijanti laikyti svetimus vaikus biggrin.gif
Atsakyti