Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 06, 15:26)
<p>kam aktualu baby city avent elektrinis pientraukis dabar 97 eur, kai vaistinej 150, o skelbimuose devėti po 80 </p>

Per vokiska Amazone galima ir uz 65 eur (su akcija) arba 74 eur (be akcijos) nusipirkt.
Siaip tai visokiems tokiems ir didesniems dalykams pirkti geriausias metas yra per sausio menesi, nes vyksta masiniai ispardavimai. Galit dar aki uzmest i windeln.de, daug visokio gerio.
Atsakyti

Super, ačiū 

Atsakyti
QUOTE(steka @ 2017 01 06, 23:38)
Per vokiska Amazone galima ir uz 65 eur (su akcija) arba 74 eur (be akcijos) nusipirkt.
Siaip tai visokiems tokiems ir didesniems dalykams pirkti geriausias metas yra per sausio menesi, nes vyksta masiniai ispardavimai. Galit dar aki uzmest i windeln.de, daug visokio gerio.

Tikrai,zymiai pigiau viskas, bet idomu kaip su siuntimu, muikta paskaiciuos ir gausis dvigubai brangiau
Va radau atsakyma biggrin.gif
Amazon iškart paskaičiuoja prikausančius mokėti muito bei PVM mokesčius (priklausomai nuo užsakymo vertės), todėl pirkėjui atsiimant siuntinį papildomai mokėti jau nebereikia (gali būti išimčių, kurios aprašytos čia).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 07 sausio 2017 - 04:21

O prie ko muitai perkant is Vokietijos? Nebus nei muitu nei pvm

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 01 07, 04:16)
Tikrai,zymiai pigiau viskas, bet idomu kaip su siuntimu, muikta paskaiciuos ir gausis dvigubai brangiau
Va radau atsakyma  :D
Amazon iškart paskaičiuoja prikausančius mokėti muito bei PVM mokesčius (priklausomai nuo užsakymo vertės), todėl pirkėjui atsiimant siuntinį papildomai mokėti jau nebereikia (gali būti išimčių, kurios aprašytos čia).

Muitas butu skaiciuojamas, jei siustumetes is uz ES ribu (pvz. JAV). Mano pirmagimes mamytes beveik visos online didelius pirkinius is Vokietijos parsisiunte.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(steka @ 2017 01 07, 11:39)
Muitas butu skaiciuojamas, jei siustumetes is uz ES ribu (pvz. JAV). Mano pirmagimes mamytes beveik visos online didelius pirkinius is Vokietijos parsisiunte.

O kiek siuntimas kainuos?

Aš pientraukio nepirksiu. Su pirmaisiai kai reikdavo išeit, rankom nusitraukdavau. Atsargai dar mišinuko palikdavau, būna tokiuose mažuose tetrapakiukuose vienkartinės porcijos.O kol kas ir nenusimato, kad be vaiko kur eičiau smile.gif

Jūsų paskaičius neramu daros, kad neperku nieko smile.gif dar ir dairytis nepradėjau smile.gif Reiks bent jau tais rinkiniais po gimdymo pasidomėt. Kokioj assorti 30% kūdikio krepšeliui pasinaudot.

Gražaus šeštadienio, einu toliau kojinių megzt ir akių nuo pc ilsint:)
Atsakyti
Aj, tai gi nezinaojau del tu pvm ir muito, ne profas situose reikaluose mirksiukas.gif
Karta siuntinuka is Norvegijos gavau, tai uz muita sumokejau dvigubai unsure.gif tai dabar turiu baime
Egluzele, tai jus auksaranke bigsmile.gif kaip vaikuciai, pasveiko?
Lerikyte, kaip gerkle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 07 sausio 2017 - 12:30

Gerkle tai ne mano, o Mb. Puse nakties snd knarke tai darau isvadas, kad jau geriau. 

Norvegija atskiras reikalas, nes ji ne Es

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 01 07, 12:29)
Egluzele, tai jus auksaranke  bigsmile.gif  kaip vaikuciai, pasveiko?

Vaikai, ačiū, berods sveiki jau. Pasėdėjo savaitėlę namuos.

Toli iki auksarankės man, bet megzt visai patinka. Tik ne visada mūza būna smile.gif Pabaigiau kojines sesei, dabar galvoju ar dar ne per anksti mažylei narpliot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 07 sausio 2017 - 19:10

Neperanksti, kas žin gal poto ūpo nebus, ar kokią nugarą ne duok die skaudės

Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

man kilo klausimas - kaip aprengtus jus ruosiates maziukus parsivezti nanmo? Nu siaustinukas arba tas biodziukas, tada sliauztai ilgom rankovems, dar koks kombinezoniukas, o tada kas - vokelis/lauko kombis? unsure.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Irena85 @ 2017 01 08, 15:24)
Labas mergaites 4u.gif

man kilo klausimas - kaip aprengtus jus ruosiates maziukus parsivezti nanmo? Nu siaustinukas arba tas biodziukas, tada sliauztai ilgom rankovems, dar koks kombinezoniukas, o tada kas - vokelis/lauko kombis? unsure.gif

Aš planuoju lauko kombį rengt. Su vokeliu gali būti nepatogu/ neįmanoma kėdutėj prisegt.
Atsakyti