Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

man kol kas miegot netrugdo dar. Nors naktį kada bepabusčiau tada krapštosi. Vargstu su MB antra naktis. Labai skauda gerklę jam tai vargšas taaaaip knarkia - nors paprastai niekad... aš pusiau be miego ir jį vis žadinu. 

Padarysiu darbą šiandien, susimečiau į Camelios krepšiuką reikmenų sau ir kūdikiui, beveik viskam 20 proc nuolaidą skaičiuoja. 

Atsakyti
Kas cia dabar darosi...rasiau rasiau ir galu gale viskas dingo bash.gif
Lerikyte,sveikatos 4u.gif
O vaisties ziuriu daznai daro akcijas, antradieni eurovastineje buvo 20%, as dar nieko nepirkau, nelabai isivaizduoju ka pirkt, internete pilna sarasu, bet reikia kazkaip pagal save ziuret
Atsakyti

ačiū  :4u: 

šiandien nusiaubsiu visą internetą.  :huh2: Užėjo noras pasišopint mirk gyvenk.

Vaistinę jau nusiaubiau, emama parduotuvę su rinkiniu po gimdymo ir keliom smulkmenom irgi jau, dabar kuičiuos po babycity noriu vonelę nusipirkit. 

Susirašius ant lapo buvau ko reikėtų, tai dabar braukau kas įvykdyta.

Liks stambieji: vežimas, bb gultas

visa kas reikalinga lovytei - čiužinys, patalynės užvalkalai

pampersai

ir va su merliukais nežianu ką daryt, skaičiau,kad kitos perka medžiagą ir siuvasi  :hmm:​ 

Atsakyti
Ar ir vystyklius ir merliukus mamos prasysiu, kas pasiutu , gal ir viena koki patalines komplektuka, aisku reikia dar paziuret kiek medziaga kainuoja
Atsakyti

kam aktualu baby city avent elektrinis pientraukis dabar 97 eur, kai vaistinej 150, o skelbimuose devėti po 80 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 sausio 2017 - 15:26
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 06, 15:26)
<p>kam aktualu baby city avent elektrinis pientraukis dabar 97 eur, kai vaistinej 150, o skelbimuose devėti po 80 </p>

Visai nebloga kaina, as tai su pirmais nenaudojau, galvoju gal ir dabar neprireiks. O kas liecia nauduotu daiktu kainos, tai kosmosas, kartais musumazyliai jau tokias kainas raso, net pikta
Atsakyti

tai va va. Kai pagal vaistinę 150 eur ir dėvėtas 80 tai dar pusė velnio atrodo, bet tarp 97 ir 80 tai jau ne kažką..

o tai klausykit, jei be pientraukio, tai kaip pasiruošti atsargai kokią nors normą vaikui pieno? pvz tikrai žinau,kad po dviejų mėnesių po gimimo maždaug turėsim eiti į mano vaikystės geriausios draugės vestuves. Nu privalau eit. Kaip tada pasiruošt pieno tam kas prižiūrės,kad sumaitintų ? 

Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš irgi dabar apmąstymuose dėl pientraukio - reikia jo, ar nereikia? Jeigu pirkt, tai elektrinį ar rankinį, jeigu daug naudot nežadu? Galvoju, kad kai jau prisireiks vyras nuvažiuos ir nupirks...
Atsakyti

tai va ir žinok žmogus ar reikia... bet oij kaip nenoriu, kad tada KADA man jo reikės aš jo neturėsiu....

gal rankinį... 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 06, 20:05)
<p>tai va ir žinok žmogus ar reikia... bet oij kaip nenoriu, kad tada KADA man jo reikės aš jo neturėsiu....</p><p>gal rankinį... </p>

Turejau rankini, naudojau kelis kart, per pirmus menesius, o kai ejom kur nors, tai misinukais mama maitindavo, man niekaip neiseidavo prisitraukt savo pieno,kad pakaktu daugiau negu vienam maitinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 06 sausio 2017 - 20:43

tai jis šaldomas, mačiau maišeliuose, tai galima ir daugiau pakaupti, ar ne ? 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 06, 21:31)
<p>tai jis šaldomas, mačiau maišeliuose, tai galima ir daugiau pakaupti, ar ne ? </p>

Taip galima, tik neatsimenu kiek men galima saugot
Atsakyti