prapuolenės, auuuuuuuuu auuuuuuuuu
Labas
labas labas
kitos matyt užšąlo
Salta lauke bet grazu masinos nesugepbejau uzdaryt, tiksliau signalizacija nesuvekineja, ***** o vyras tik rytoj grizta, tikiuos masinos nieks nepavogs nakti
tikėkimės bus per šalta vagims
tai gal ta proga po kirpyklos kokią foto čia mums
Oj ne ne ne baisiai nefotohigieniska
Vel nakti nemiegosiu, atsiguliau paziuret filma ir uzmigau reikes matyt knyga kokia pradet skaityt
kuri jau čia iš mūsų dabar labai jau fotogeniška
as dirbu bet kartkarciais pasiskaitau, ale kazkaip mazokai cia kas rasineja, as manau po dekreto bus geriau
As tai jau laukiu dekreto - nervina visi darbe
jojo po dekreto, per atostogas bus geriau pati per atostogas irgi laiko neturėjai
Ne nu gal bus geriau
Sian ryte darbe man pasake, kad kolege, kuri laukiasi - dabar jai 28nios arba 29-a savaite kazkaip - jai pastebejo preeklampsija, pagulde i ligonine, beibiui plaucius brandina, kad esant reikalui galetu CP daryt, matyt situacija rimta tai baisu pasidare, kad jei neduok d man tas pats, mano vaikas neturetu nei rubeliu, nei pampersu, nieko... tai kita sav reiks susipirkti pagrindines smulkmenas, kad galui jau liktu vezimai, lovytes ir gultukai.
Mergaites, ziurekit ir saugokit save
Ne nu gal bus geriau
Sian ryte darbe man pasake, kad kolege, kuri laukiasi - dabar jai 28nios arba 29-a savaite kazkaip - jai pastebejo preeklampsija, pagulde i ligonine, beibiui plaucius brandina, kad esant reikalui galetu CP daryt, matyt situacija rimta tai baisu pasidare, kad jei neduok d man tas pats, mano vaikas neturetu nei rubeliu, nei pampersu, nieko... tai kita sav reiks susipirkti pagrindines smulkmenas, kad galui jau liktu vezimai, lovytes ir gultukai.
Mergaites, ziurekit ir saugokit save
ką čia daug prisisaugosi nuo tokių ligų kaip preeklampsija... Nuo gripo gali dar kažkiek saugotis, o čia...
Tikėtis geriausio ir tiek. Jei ir subrandins plaučius, o ligą sugebės kontroliuoti gal ir iki saugaus laiko pravaikčios. Ech dar taip reikia panešiot tuos mažulius....
Duok Dieve, kad tam mziukui Ir mamai viskas gerai butu
Mano vis krapstosi apacioj jau antra nakti neduoda miegot, toks jausmas kad rankyte ar kojite tuoj is ten islis
Man jaau atostogos prasidejo, bet kas is to, visa diena namu tvarkymas, maisto ruosimas, vaikams dar atostogos tai turiu ka veikt