Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

prapuolenės, auuuuuuuuu auuuuuuuuu 

Atsakyti
auuuuuuuuu as esu biggrin.gif biggrin.gif

Labas biggrin.gif
Atsakyti

labas labas

kitos matyt užšąlo 

Atsakyti
Labas, as jau po kirpyklos Ir po sopingo
Salta lauke bet grazu bigsmile.gif masinos nesugepbejau uzdaryt, tiksliau signalizacija nesuvekineja, ***** o vyras tik rytoj grizta, tikiuos masinos nieks nepavogs nakti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 05 sausio 2017 - 15:30

tikėkimės bus per šalta vagims :)

tai gal ta proga po kirpyklos kokią foto čia mums :P 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 05, 15:55)
<p>tikėkimės bus per šalta vagims smile.gif</p><p></p><p>tai gal ta proga po kirpyklos kokią foto čia mums tongue.gif </p>

Oj ne ne ne tease.gif baisiai nefotohigieniska tongue.gif biggrin.gif
Vel nakti nemiegosiu, atsiguliau paziuret filma ir uzmigau doh.gif reikes matyt knyga kokia pradet skaityt book.gif
Atsakyti

kuri jau čia iš mūsų dabar labai jau fotogeniška :D

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
as dirbu biggrin.gif bet kartkarciais pasiskaitau, ale kazkaip mazokai cia kas rasineja, as manau po dekreto bus geriau biggrin.gif

As tai jau laukiu dekreto - nervina visi darbe biggrin.gif
Atsakyti

jojo po dekreto, per atostogas bus geriau :D pati per atostogas irgi laiko neturėjai :P 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 06, 12:41)
<p>jojo po dekreto, per atostogas bus geriau biggrin.gif pati per atostogas irgi laiko neturėjai tongue.gif </p>

Ne nu gal bus geriau bigsmile.gif

Sian ryte darbe man pasake, kad kolege, kuri laukiasi - dabar jai 28nios arba 29-a savaite kazkaip - jai pastebejo preeklampsija, pagulde i ligonine, beibiui plaucius brandina, kad esant reikalui galetu CP daryt, matyt situacija rimta unsure.gif tai baisu pasidare, kad jei neduok d man tas pats, mano vaikas neturetu nei rubeliu, nei pampersu, nieko... tai kita sav reiks susipirkti pagrindines smulkmenas, kad galui jau liktu vezimai, lovytes ir gultukai.

Mergaites, ziurekit ir saugokit save 4u.gif
Atsakyti

Ne nu gal bus geriau bigsmile.gif

Sian ryte darbe man pasake, kad kolege, kuri laukiasi - dabar jai 28nios arba 29-a savaite kazkaip - jai pastebejo preeklampsija, pagulde i ligonine, beibiui plaucius brandina, kad esant reikalui galetu CP daryt, matyt situacija rimta unsure.giftai baisu pasidare, kad jei neduok d man tas pats, mano vaikas neturetu nei rubeliu, nei pampersu, nieko... tai kita sav reiks susipirkti pagrindines smulkmenas, kad galui jau liktu vezimai, lovytes ir gultukai.

Mergaites, ziurekit ir saugokit save 4u.gif

ką čia daug prisisaugosi nuo tokių ligų kaip preeklampsija... Nuo gripo gali dar kažkiek saugotis, o čia... 

Tikėtis geriausio ir tiek. Jei ir subrandins plaučius, o ligą sugebės kontroliuoti gal ir iki saugaus laiko pravaikčios. Ech dar taip reikia panešiot tuos mažulius.... 

Atsakyti
Labas,
Duok Dieve, kad tam mziukui Ir mamai viskas gerai butu 4u.gif
Mano vis krapstosi apacioj jau antra nakti neduoda miegot, toks jausmas kad rankyte ar kojite tuoj is ten islis rolleyes.gif
Man jaau atostogos prasidejo, bet kas is to, visa diena namu tvarkymas, maisto ruosimas, vaikams dar atostogos tai turiu ka veikt
Atsakyti