Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Violeta zinot kas priesas irgi puse pasveikimo  :4u: 

Laukiu mb is darbo pridariau grybu su spirguciais ir grietine , o dieve kaip noriu, ale laukiu kol kartu valgysim :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 03, 17:19)
<p>Violeta zinot kas priesas irgi puse pasveikimo  4u.gif </p><p></p><p></p><p>Laukiu mb is darbo pridariau grybu su spirguciais ir grietine , o dieve kaip noriu, ale laukiu kol kartu valgysim biggrin.gif​ </p>

Gali but mirksiukas.gif
O as mandarinus apsikabinus sedziu bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti

pas mane mandarinų irgi turi būti būtinai  :D​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visiems sirgaliukams po 4u.gif ir mano dukriukas jau susirgo - koso kaip pasiutusi unsure.gif
As irgi laukiu to salcio, norisi kad visos bacilos uzsisaldytu - tikrai daug sergancių, o kas silpnesnis ir neatlaiko unsure.gif

Nu jau pridriebe sniego, vakar sakiau, kad dar gali snigti, snd jau sakau STOP biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet dienos iskart grazesnes pasidare, saulute vel bando lysti bigsmile.gif

Citrusiniu vaisiu nestuke.gif nelabai galima padauginti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 04 sausio 2017 - 10:20
Labas rytas 4u.gif

Violeta, Mafina po 4u.gif 4u.gif vaikuciams. Sveikite!

Uzsirasiau ryt pas gydytoja apziurai, bus ramiau, gal as cia per daug panikuoju.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 04, 10:19)
Sveikos  4u.gif 
Visiems sirgaliukams po  4u.gif  ir mano dukriukas jau susirgo - koso kaip pasiutusi  unsure.gif
As irgi laukiu to salcio, norisi kad visos bacilos uzsisaldytu - tikrai daug sergancių, o kas silpnesnis ir neatlaiko  unsure.gif

Nu jau pridriebe sniego, vakar sakiau, kad dar gali snigti, snd jau sakau STOP  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Bet dienos iskart grazesnes pasidare, saulute vel bando lysti  bigsmile.gif

Citrusiniu vaisiu  nestuke.gif nelabai galima padauginti  unsure.gif

baisu siemet su tom bacilom, sveikit 4u.gif
aha, grazuuuu, balta balta wub.gif
QUOTE(kryziuke @ 2017 01 04, 12:36)
Labas rytas  4u.gif

Violeta, Mafina po  4u.gif  4u.gif  vaikuciams. Sveikite!

Uzsirasiau ryt pas gydytoja apziurai, bus ramiau, gal as cia per daug panikuoju.

aciu,
aisku bus ramiau, o panikuot nereikia 4u.gif
Atsakyti

kaip gražu lauke. MB prieš išvažiuodamas lauke su šuniu išarė visą sniegą, taip jiems abiems smagu padūkt sniege  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 01 04, 14:36)
Labas rytas  4u.gif

Violeta, Mafina po  4u.gif  4u.gif  vaikuciams. Sveikite!

Ačiū smile.gif turim pasveikti mirksiukas.gif
Reikia speti ir snieguciu pasidziaugti rolleyes.gif
Papildyta:
Ar jums kai ziurejo dabar paskutiniu metu ekoskopu sake, kad vaikutis apsisukes jau zemyn galvute? Manasis tai skersas guli ir spardosi arba i sonus arba i pacia apacia. O kelinta sav jau turi buti apsisukes? Pamirsau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 04 sausio 2017 - 15:09
Kryžiuke - geriau įsitiknti, kad viskas ok 4u.gif Pasipasakok grįžus ax.gif

Mafina - mano per paskutinius du vizutus buvo žemyn galva. Užtat kai žagsi laaabai gerai jaučiu "ant pūslės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 04, 16:12)
Ačiū  smile.gif turim pasveikti  mirksiukas.gif
Reikia speti ir snieguciu pasidziaugti  rolleyes.gif
Papildyta:
Ar jums kai ziurejo dabar paskutiniu metu ekoskopu sake, kad vaikutis apsisukes jau zemyn galvute? Manasis tai skersas guli ir spardosi arba i sonus arba  i pacia apacia. O kelinta sav jau turi buti apsisukes? Pamirsau  ax.gif

Paskutini kart kai echo dare, tai sedejo lelius, bet kol vietos turi tai ir vartosi kaip nori.
Berods iki 36-37sav.jei sedi apgrezima daro, tai mato ir anksciau jei jau nusprende gimt sededamas smile.gif
Mano antrasis 32sav isistate galvute, po 2sav jau radom sedinti, bet iki 36sav persigalvojo ir sugryzo atgal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 04, 16:36)
Kryžiuke - geriau įsitiknti, kad viskas ok 4u.gif Pasipasakok grįžus  ax.gif

Mafina - mano per paskutinius du vizutus buvo žemyn galva. Užtat kai žagsi laaabai gerai jaučiu "ant pūslės"  biggrin.gif

As dar nejauciu zagsejimo, bet gerai jauciu kai netoli pusles rankyte ar kojyte malasi.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 04, 15:12)
Ačiū  smile.gif turim pasveikti  mirksiukas.gif
Reikia speti ir snieguciu pasidziaugti  rolleyes.gif
Papildyta:
Ar jums kai ziurejo dabar paskutiniu metu ekoskopu sake, kad vaikutis apsisukes jau zemyn galvute? Manasis tai skersas guli ir spardosi arba i sonus arba  i pacia apacia. O kelinta sav jau turi buti apsisukes? Pamirsau  ax.gif

ir mano skersai, kiek kartu ziurejo pastoviai skersai guli, ir zagsejimus jauciu bigsmile.gif ypac vakarais
ech.. isploviau grindys, sunkiai jau kazkaip, pavargau, noriu kokio nors pirago, bet labai tingiu i parduotuve eit rolleyes.gif
Atsakyti

Mano paskutinį kartą žemyn galva buvo, bet po to tikrai manau ne kartą buvo visokiom padėtim  :D​ 

Ačiū smile.gifturim pasveikti mirksiukas.gif
Reikia speti ir snieguciu pasidziaugti rolleyes.gif
Papildyta:
Ar jums kai ziurejo dabar paskutiniu metu ekoskopu sake, kad vaikutis apsisukes jau zemyn galvute? Manasis tai skersas guli ir spardosi arba i sonus arba i pacia apacia. O kelinta sav jau turi buti apsisukes? Pamirsau ax.gif

Atsakyti