Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 02, 20:05)
Labas,

Pas mane darbe metų uždarymas, prapuolimas kelioms savaitėms. O namuos vaikai laukia, MB į treniruotę išleidau.

Šiandien iškvietė iš darželio, didžiajai temperatūra pakilo, skundžias, kad ausytę skauda unsure.gif MB susirinko abu, nuo ryt kažkaip dalinsimės  unsure.gif

4u.gif sveikateles
baisiai daug serganciu, mes irgi rytoj einam su sunum I poliklinika, vis kosulis po to gripo nepraeina...
Atsakyti
Labas rytas
Sveikatytes visiems kas sirguliuoja 4u.gif
Mano mazoji irgi vos laikosi, gali bet kada atkristi kai aplink visi serga unsure.gif

Nu kaip graziai sninga, ar negalejo taip pries sventes pasnigti????

Man atrodo taip letai eina dienos... skaiciuoju savaites, kas tos trys savaites belikusios, bet atrodo dirbsiu dar visa amzinybe... sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikatos, egluzeeele 4u.gif

Negalėjo taip pasnigt prieš šventes, nes pas mus gi Lietuva - pas mus niekada nesninga prieš Kalėdas - Kalėdos būna pilkos, o po švenčių jau pasninga biggrin.gif

Pas man darbe busy busy, nes dabar ruošiu planus, kaip mane pavaduos mano mergaitės biggrin.gif bigsmile.gif

Laikas man iki Kalėdų bėgo labai greitai, o ir dabar irgi greit eina - jau kitą penktadienį vėl pas gydytoją, bus 26 pilnos savaitės bigsmile.gif tada kitas susitikimas tik po 4 sav - kaip tik prieš dekretą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas! Su Naujaisiais! Linkiu daug kantrybes siais metais, jos prireiks dar ne vienus metus smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikatos sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 03 sausio 2017 - 10:45
Labas rytas, kur sninga? Pas mus jokio sniego unsure.gif
Taaaip nenoriu I poliklinika, ten tiek visokiu zarazu.....
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 01 03, 13:33)
Labas rytas, kur sninga? Pas mus jokio sniego  unsure.gif
Taaaip nenoriu I poliklinika, ten tiek visokiu zarazu.....

Pas mus sninga biggrin.gif Galeciau atsiusti pora kastuvu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Grazu, saule sviecia, sniegutis visur aplinkui baltuoja, o as darbe turiu sedeti unsure.gif unsure.gif taip noretusi po koki miska pasivaikscioti, su vaikais padukti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 03, 11:38)
Pas mus sninga  biggrin.gif  Galeciau atsiusti pora kastuvu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Grazu, saule sviecia, sniegutis visur aplinkui baltuoja, o as darbe turiu sedeti  unsure.gif  unsure.gif  taip noretusi po koki miska pasivaikscioti, su vaikais padukti... wub.gif

Atsiusk bigsmile.gif ir saulutes nors ciut ciut mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas

skaitmenine orų prognozė rodo,kad šią naktį daug pasnigs visur 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 03, 13:48)
<p>Labas</p><p></p><p>skaitmenine orų prognozė rodo,kad šią naktį daug pasnigs visur </p>

Ir saltuko sia savaite duos bigsmile.gif

Man naktimis gimda kieteja,taip sutraukia kad sunku ir pajudet. Pas gydytoja tik menesio gale,gal anksciau registruotis huh.gif Kazkiek susitraukinet ji turi,bet kazkaip si nestuma labai jau stipriai kieteja.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(kryziuke @ 2017 01 03, 13:53)
Ir saltuko sia savaite duos  bigsmile.gif
Man naktimis gimda kieteja,taip  sutraukia kad sunku ir pajudet. Pas gydytoja tik menesio gale,gal anksciau registruotis  huh.gif  Kazkiek susitraukinet ji turi,bet kazkaip si nestuma labai jau stipriai kieteja.

Aš bent pasiskambint pasikonsultuot bandyčiau...
Man tai klyną einant skauda. Lyg ir ankstoka dar tam... O dar nemažai išvaikščiot reiks...

Nelaukiu aš to šaltuko visai...

Atsakyti

aš laukiu šaltuko, kad paspirgintų visas ligas, nes jau nebenormalu.

visi tik serga serga aplink. Turėjom pas save namie svečia kelias dienas su gerkle, kosuliu, šiandien jau MB skundžiasi. Aš dar laikaus.

Kryziuke, magnio nevartoji? Rašo,kad padeda..

Atsakyti
Egluzele, kaip dukryte?
Kryziuke, paskambink daktarei gal anksciau priims
Mes ka tik is poloklinikos, sunui gripas komplikavosi I bronchita unsure.gif dar vakar reikejo man I ta kina eiti....ech bet ka jau...
Atsakyti