Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

dabarr man rodos greičiau atiduoda, kitoms net iškart :)

Atsakyti
Labas rytas, mazules smile.gif

is tiesu idomu, kaip ten silxoxo?

egluzeeele - mano kolegei (ji dvynukus nesiojo) irgi prasiskyre pilvo raumenys, tai sako dabar ja nuo operacijos sulaiko tai, kad vel is naujo reikes narkoze daryt ir pan., tad gal is tiesu vertetu vienu ypu viska sutvarkyt ax.gif

Kokius dar pirkinukus esat isigijusios? ax.gif

Mano vaikis visai pasiuto - nakti is sekmadienio i pirmadieni pilve fokstrota soko - nu blyn, sazines neturejo visai biggrin.gif ir veiksmas vyko 4 ryto blink.gif

Laukiu vasario 9-os, bus su gydytoja pasimatymas biggrin.gif jau ir i dekreta isleis. O sakykite - priklauso dar viena echoskopija po 30-os savaites? ax.gif kazkur lyg ir maciau, kad priklauso, bet nesu tuo tikra.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 31, 09:24)
<p>dabarr man rodos greičiau atiduoda, kitoms net iškart smile.gif</p>

Gal reikės iš karto su operuosiančiu gydytoju ir dėl šito šnekėt smile.gif Jei jau pristosiu su keliais klausimais, tai vienu daugiau gal nepakenks smile.gif

Irena - nieko dar neperku... Sakiau, gal reiks savaitgalį bent sąrašą pasidaryt, ką reik nusipirkt...
Nors nežinau, ar turėsiu tam laiko smile.gif Išleidžia mane šeima savaitgaliui į SPA su draugėm, tai "reiks" tūsintis biggrin.gif

Manoji miega ramiai. Arba aš nejautri ir nejaučiu šokių naktį smile.gif Optimistiškai tikiuos, kad ir gimus taip bus biggrin.gif

Mano vyriausioji vakar susirūpino, iš kokios lėkštės sesė valgys biggrin.gif Repetavo kaip rašys laišką Kalėdų seniui, kuriame prašys, kad sesei atneštų indų biggrin.gif (nes jie šiemet per Kalėdas gavo po rinkinuką)
Atsakyti

Buvau ikea savaitgalį nusipirkau patalynę, užvalkalus, kaldrą ir miegmaišį. Dar vieno laukiu iš usa kartu su vystyklu.

Jau kaip ir viską turiu, dar reikia nusipirkti pampersų ir dat gal kokios smulkmės. 

Mano irgi manęs nepažadina judesiais. 

Echo priklauso kiek žinau 32 sav čia viena iš tų didžiųjų ir svarbiųjų kaip 20 sav. 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 31, 09:30)
O sakykite - priklauso dar viena echoskopija po 30-os savaites? ax.gif kazkur lyg ir maciau, kad priklauso, bet nesu tuo tikra.
Man žinok kiekvieną apsilankymą echo daro ax.gif Gal dėl to, kad aš rizikos grupei priklausau, nežinau. Bet džiaugiuosi, nes man ramiau kai mažių pamatau wub.gif

O man po CP pirmą kartą vaiką atnešė tik ryte (gimė 17:20), o antrą po kelių valandų (gimė 10:40). Bet pirmą kartą man po CP operacijos dar papildomą operaciją padarė prie to pačio (buvo pilna narkozė po CP) gal dėl to tik ryte vaiką atnešė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 31, 13:50)
Man žinok kiekvieną apsilankymą echo daro ax.gif Gal dėl to, kad aš rizikos grupei priklausau, nežinau. Bet džiaugiuosi, nes man ramiau kai mažių pamatau  wub.gif

O man po CP pirmą kartą vaiką atnešė tik ryte (gimė 17:20), o antrą po kelių valandų (gimė 10:40). Bet pirmą kartą man po CP operacijos dar papildomą operaciją padarė prie to pačio (buvo pilna narkozė po CP) gal dėl to tik ryte vaiką atnešė ax.gif

Man irgi pirmą vaiką tik kitą rytą paliko (vgn'e, gimė 12:30), bet spėju dėl to, kad pooperacinėj gulėjau per naktį. O antrą Santariškėse po kelių valandų, kai jau kojas "atgavau" smile.gif

Man echo irgi kas kartą daro, bet aš privačiai einu...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Biski buvau pamirsusi jumis. Nuo 23 d. jau esu dekrete yahoo.gif Vyras savaitelei atostogas buvo pasiemes, tai pabuvom visi kartu, pavazinejom.
Vis apie pirkinius kalbat, tai as jau pasigirsiu, kad turiu lovyte, rubeliu irgi jau apsipirkau, manau reik stopa daryti, nes kitaip nebetilps i visus atlaisvintus stalcius, is vaistines ko reikejo irgi pasigriebiau jau, na dar kelios smulknmenos belikusios ir vezimukas - tas dar laukia savo eiles, nors gyvai jau pastumdziau, apziurejau, apciupinejau, lauksiu dekreto pinigeliu ir perku.

30 sav man irgi dare ekoskopa, bet labai jau trumpai, akimirkai parode beibiuka ir pasake, kad viskas gerai. Nzn bet man dar noretusi privaciai nuvykti, tikriausiai reiks registruotis i klp.

Jauciuosi normaliai, kartais remuo pkankina, o nuo jo mane gelbsti tik gazuotas mineralinis vanduo, bent keli gurksniai ir iskart geriau pasidaro.

Laikas greitai bega, pradejus namie buti isvis nesuprantu kaip dienos praeina...
Tai tiek ziniu is manes...
Atsakyti

Mafina, jau norėjau šiandien klaust kur tu , sakiau ,kad jau kai ateis taaaaaaaaas dekreeeeeeetas nieko jūs panos to laiko daugiau neturėsit  :P  :P​ 

Atsakyti
Sveikos, kaip laikotės?

QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 30, 23:02)

Tik panašu, kad pilvo raumenys prasiskyrę. Aš turėjau tokį įtarimą jau seniau. MB pirmą kartą išgirdo ir sunerimo. Kadangi ar taip, ar taip bus cp, gydytoja siūlo šenkėt su operuosiančiu gydytoju, gal iš karto tos pačios operacijos metu pakoreguotų...

Vaje, aš irgi ne juokais sunerimciau. Gal tikrai verta per vieną operacija pasikoreguot, sunku bus ryžtis vėliau.
Su pasimatymu wub.gif
Man dar toks klausimas iškilo, įdomu ar duoda siuntimą daryti Cp,ar tiesiog reikia eit pas gydytoją ir tartis? Aš irgi lankausi privačiai, tai pastebėjau, kad siuntimu pvz. tyrimams neduoda, nes netgi neturi tokios formos kuri galiotų poliklinikoje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 31, 11:13)
<p>Buvau ikea savaitgalį nusipirkau patalynę, užvalkalus, kaldrą ir miegmaišį. Dar vieno laukiu iš usa kartu su vystyklu.</p><p>Jau kaip ir viską turiu, dar reikia nusipirkti pampersų ir dat gal kokios smulkmės. </p><p></p><p>

Su pirkiniais 4u.gif
Žaislai dar visai nieko ten jau paaugusiems leliukams ir tėveliams bigsmile.gif
As sauskelnių pora pakuočių jau nusipirkau
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 31, 10:30)
Labas rytas, mazules smile.gif

Mano vaikis visai pasiuto - nakti is sekmadienio i pirmadieni pilve fokstrota soko - nu blyn, sazines neturejo visai biggrin.gif ir veiksmas vyko 4 ryto blink.gif

Kur jau čia mazules +9kg ax.gif
Pasilinksminti vaikas sugalvojo, o ką veikt naktį? Negi miegosi smile.gif

Per savaitgalį krepšį pasikoregavau. Iš mamos krepšio ir mažo leliaus krepšio gavosi lagaminas. Tiesa pampiai jau nebetilpo. Gal neisvarys kai su tiek mantos nuvažiuosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 31 sausio 2017 - 16:42
Labas rytas,

QUOTE(kryziuke @ 2017 01 31, 16:34)
Sveikos, kaip laikotės?
Vaje, aš irgi ne juokais sunerimciau. Gal tikrai verta per vieną operacija pasikoreguot, sunku bus ryžtis vėliau.
Su pasimatymu  wub.gif
Man dar toks klausimas iškilo, įdomu ar duoda siuntimą daryti Cp,ar tiesiog reikia eit pas gydytoją ir tartis? Aš irgi lankausi privačiai, tai pastebėjau, kad siuntimu pvz. tyrimams neduoda, nes netgi neturi tokios formos kuri galiotų poliklinikoje  unsure.gif

Man sakė duos siuntimą į Santariškes konsultacijai ("užsirašymui į eilę"), o ten jau viską paskirs.
Tyrimams man irgi siuntimo neduoda, bet siuntimus į Santariškes esu gavus įprastinius. Gal tik tyrimams neduoda?

Kaip čia man susiimti su pirkiniais ir krepšių susikrovimu... Taip tingisi šiuo klausimu užsiimti, kad baisu hmm.gif Geriau pamegzti smile.gif Jau numezgiau 2 poras kojinių sesei, 3 poras kojinyčių ir kepurytę mažiukei, porą suknelių vyresnėlės barbėms, dabar megztuku mažiukei užsiėmus smile.gif Ir jau galvoju, ką toliau biggrin.gif Kažkoks įkvėpimas užėjęs ax.gif
Atsakyti

o Violeta kur ? 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 31, 17:42)
<p>Mafina, jau norėjau šiandien klaust kur tu , sakiau ,kad jau kai ateis taaaaaaaaas dekreeeeeeetas nieko jūs panos to laiko daugiau neturėsit  tongue.gif  tongue.gif​ </p>

Tikra tiesa, kad to laiko ne kiek nepadaugejo isejus i dekretaaaaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kokius pampius kas pirkot jau emet? As isimeciau Babydream is Pasaulisdelne.lt

Pas mane tase dar net nepradeta deti, rubeliai dar nesuplauti ir nesupakuoti biggrin.gif Man vis dar atrodo laiko uzteks tam, o bet jeigu ekstra tektu vyktu, uj butu lelis be sliauztu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 01, 10:34)
Labas rytas,
Man sakė duos siuntimą į Santariškes konsultacijai ("užsirašymui į eilę"), o ten jau viską paskirs.
Tyrimams man irgi siuntimo neduoda, bet siuntimus į Santariškes esu gavus įprastinius. Gal tik tyrimams neduoda?

Kaip čia man susiimti su pirkiniais ir krepšių susikrovimu... Taip tingisi šiuo klausimu užsiimti, kad baisu hmm.gif Geriau pamegzti smile.gif Jau numezgiau 2 poras kojinių sesei, 3 poras kojinyčių ir kepurytę mažiukei, porą suknelių vyresnėlės barbėms, dabar megztuku mažiukei užsiėmus smile.gif Ir jau galvoju, ką toliau  biggrin.gif Kažkoks įkvėpimas užėjęs  ax.gif

Oj, kaip pavydziu tokiu ikvepimu. As su visais nestumais buvau mezgimo manijos apimta, kazin ar si uzsivesiu, nes laiko kol kas nerandu tam, vis del to kai namie du vaikai, tai yra ka veikti rolleyes.gif
Pirmam vaikui pavasarini vokeli buvau nunarpliojus, antrajai kaledine suknele nes pries kaledas gime, o treciam tikriausiai visciuko kostiumo rektu, nes gi velykos artes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti