QUOTE(Irena85 @ 2017 01 27, 09:37)
Man kazko pilvas pradejo vakarais kietet - nu kaip akmuo toks pasidaro, tai greiciausiai kieteja - nezinau, kaip atrodo/jauciasi tas kietejimas, nes visgi pirmas nestumas. neaisku tik nuo ko..
Sian pasisveriau, tai priaugau jau 7.5 kg
Sian pasisveriau, tai priaugau jau 7.5 kg
Man dažnai kietėja Dėl to Magnį geriu. Bet gydytoja sakė, kad iki 10 per dieną jei kietėja yra normalu
Aš 8.5 kg jau priaugau Tad nesiparink Kai pagimdysim tada ir galvosim apie figūrą, o dabar relax, take it easy
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 27, 15:05)
Mergaites, kokius Jus termometrus beibiui turit? Nes matot as jokio neturiu tai galvojau pirkti ta bekontakti omron arba microlife, bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus, tai ne visos patenkintos, kartais jie pievas rodo
Mes naudojam senovinį, man jis patikimiausias Kartais elektroninį. To bekontakčių nepasitikiu, nes ant savęs pamačiau kaip pievas rodė. Kai buvau nuvažiavus į Antakalnį dėl maudžiančio pilvo, pamatavo temperatūrą su to bekontakčiu tai parodė, kad man 37.2, nors tikrai nejaučiau, kad tempos turiu. Grįžus namo su senoviniu pamatavau, tai parodė 36.4 Dar kartą įsitikinau, kad neverta mesti pinigus šiai nesąmonei