Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Irena85 @ 2017 01 27, 09:37)
Man kazko pilvas pradejo vakarais kietet - nu kaip akmuo toks pasidaro, tai greiciausiai kieteja - nezinau, kaip atrodo/jauciasi tas kietejimas, nes visgi pirmas nestumas. neaisku tik nuo ko.. unsure.gif

Sian pasisveriau, tai priaugau jau 7.5 kg  mad.gif

Man dažnai kietėja unsure.gif Dėl to Magnį geriu. Bet gydytoja sakė, kad iki 10 per dieną jei kietėja yra normalu mirksiukas.gif

Aš 8.5 kg jau priaugau ax.gif Tad nesiparink mirksiukas.gif Kai pagimdysim tada ir galvosim apie figūrą, o dabar relax, take it easy 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 27, 15:05)
Mergaites, kokius Jus termometrus beibiui turit? Nes matot as jokio neturiu  ax.gif tai galvojau pirkti ta bekontakti omron arba microlife, bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus, tai ne visos patenkintos, kartais jie pievas rodo ax.gif
Mes naudojam senovinį, man jis patikimiausias ax.gif Kartais elektroninį. To bekontakčių nepasitikiu, nes ant savęs pamačiau kaip pievas rodė. Kai buvau nuvažiavus į Antakalnį dėl maudžiančio pilvo, pamatavo temperatūrą su to bekontakčiu tai parodė, kad man 37.2, nors tikrai nejaučiau, kad tempos turiu. Grįžus namo su senoviniu pamatavau, tai parodė 36.4 rolleyes.gif Dar kartą įsitikinau, kad neverta mesti pinigus šiai nesąmonei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 27, 23:47)
Man dažnai kietėja unsure.gif Dėl to Magnį geriu. Bet gydytoja sakė, kad iki 10 per dieną jei kietėja yra normalu mirksiukas.gif 

Aš 8.5 kg jau priaugau  ax.gif Tad nesiparink  mirksiukas.gif Kai pagimdysim tada ir galvosim apie figūrą, o dabar relax, take it easy 4u.gif

Taip taip,pagimdzius teks rimtai galvot biggrin.gif tiesiog naiviai galvojau, kad pakliusiu i ta viena procenta moteru, kurios po nestumo atrodo geriau nei iki jo biggrin.gif

Del termometro-as jau buvau beveik beperkanti bekontakti, bet veliau fb, internete paskaiciau atsiliepimus, tai noras atpuole smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 27 sausio 2017 - 22:58
Irena85 susitiksim su vežimėliais kokiam parkelyje ir pasportuosim mirksiukas.gif ir kg kaip nebūta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 27, 22:55)
Del termometro-as jau buvau beveik beperkanti bekontakti, bet veliau fb, internete paskaiciau atsiliepimus, tai noras atpuole  smile.gif
man tas termometras tik streso įvarė, nes pas mane kaip tik vaikai po ligos buvo, vyras sergantis ir man rodo, kad 37.2, supanikavau, pagalvojau, blyn prigriebė ir mane, neatsilaikiau vėl unsure.gif Ačiū Dievui, kad proto užteko namie pasitikrinti temperatūrą su senoviniu ax.gif
Atsakyti

Neturiu namie svarstykliu nezinau kiek sveriu  :huh2:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 28, 16:36)
<p>Neturiu namie svarstykliu nezinau kiek sveriu  huh.gif  biggrin.gif​ </p>

Kaip taip???? biggrin.gif as elektronines nusipirkau,kad gramus rodytu biggrin.gif
Atsakyti

niekad gyvenime neesu turėjus svarstyklių  :D​ 

Atsakyti

Silxoxo, kaip tu?

Atsakyti
Laba,

QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 30, 21:50)
<p>Silxoxo, kaip tu?</p>

Aš šnd irgi galvojau, kaip echo jiems praėjo ax.gif

Mes irgi buvom pasimatyme. Mergytė auga puikiai, viskas atitinka smile.gif Panašu, kad gims mažiausia iš trijų biggrin.gif Gimdos aukštį irgi matavo, 28, savaičių 30. Sakė viskas puiku smile.gif Svorio 15kg. Sesutė lyg ir bandė patraukt per dantį, kad oho kiek, bet gydytoja ramina, kad viskas ok, ir nesikankint. Kitas vizitas po 4 savaičių.

Tik panašu, kad pilvo raumenys prasiskyrę. Aš turėjau tokį įtarimą jau seniau. MB pirmą kartą išgirdo ir sunerimo. Kadangi ar taip, ar taip bus cp, gydytoja siūlo šenkėt su operuosiančiu gydytoju, gal iš karto tos pačios operacijos metu pakoreguotų...
Atsakyti

Egluzele sveikinu su puikiu vizitu.  :wub: 

Aš keliauju ketvirtadienį, bus beveik 32 sav. 

O kaip supratai apie raumenis tuos? Būtų ko gero tobula jei iškart sutvarkytų

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 30, 23:17)
<p>Egluzele sveikinu su puikiu vizitu.  wub.gif </p><p></p><p>Aš keliauju ketvirtadienį, bus beveik 32 sav. </p><p></p><p></p><p>O kaip supratai apie raumenis tuos? Būtų ko gero tobula jei iškart sutvarkytų</p>

Labas,

Man po pirmosios jau buvo įtarimų, kad žarnas per daug per pilvą jaučiu. Bet kažkaip nesureikšminau. Dabar jau reikės susiimti. Kaip ir nėra pavojinga, bet gali visko būti. Tik naktį pradėjau svarstyti, kiek dėl ti pailgėtų mano atsigavimas, ar nereiktų ilgiau laukti, kol dukrytę atneš ir t.t. MB barasi, bet ne jam suprasti rolleyes.gif
Atsakyti

bet tai būtų viena ir ta pati intervencija, nereikėtų ruoštis papildomai, stresuot ir vis laiko tam nepritaikyt. Dabar greit po Cp atiduoda leliukus

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 31, 09:12)
<p>bet tai būtų viena ir ta pati intervencija, nereikėtų ruoštis papildomai, stresuot ir vis laiko tam nepritaikyt. Dabar greit po Cp atiduoda leliukus</p>

Taip, tiesa. MB argumentai tie patys.

Man antrąjį po cp atidavė, kai jau pati galėjau pasiverst ant šono. Kad ir kelios valandos, bet jos labai prailgsta... Nesinorėtų, kad dar ilgiau užtruktų...

Ai, hormonai blaiviai mąstyt trukdo tikriausiai..
Atsakyti