Silxoxo, viskas bus gerai
As puse nakties neuzmigau, ir pablioviau kai vyras nemate (rekia kad nescia ir nervuojuosi), nu bet kaip gali nesinervuot, jei per zinias rodo kokie mes esam zverys
silxoxo - tikrai, nesijaudink, viskas bus gerai, man iki siol dar nematavo dugno - gyd sake, kad nuo 30 sav matuoja, tai jau mastau, kad kai varysiu pas gyd vasario 9, jau pamatuos man taip pat visi sako, kad mano pilvas mazas ir neatrodau kaip pries dekreta. Ypac su kai kuriais rubais bet save raminu, kad kol beibis juda ir man rytais vakarais miegot ramiai neduoda, viskas gerai
Man kazko pilvas pradejo vakarais kietet - nu kaip akmuo toks pasidaro, tai greiciausiai kieteja - nezinau, kaip atrodo/jauciasi tas kietejimas, nes visgi pirmas nestumas. neaisku tik nuo ko..
Sian pasisveriau, tai priaugau jau 7.5 kg o dar iki nestumo pabaigos - kaip iki menulio tai jau jauciu, kokia backute busiu po gimdymo.. ir kodel man negali buti kaip kitoms nestukems - po gimdymo viskas nukrenta, ir dar i minusa nueina, o po gimdymo atrodo geriau nei pries gimdyma
Papildyta:
As puse nakties neuzmigau, ir pablioviau kai vyras nemate (rekia kad nescia ir nervuojuosi), nu bet kaip gali nesinervuot, jei per zinias rodo kokie mes esam zverys
Pilnai sutinku taip gaila to mazo vaikiuko..
Na taip, aisku, kad skiriasi, bet kai abi taip nutilo ir puole uz telefonu skambint i ligonine ir panasiai, tai tikrai isgasdino.. nezinau, nebutu taip paaiskine, kad cia rimta ir kad labai jau sunerime jos, tai nebuciau taip issigandus.
kiekviena iš mūsų būtų išsigandus. Kiekviena. Normalu. Greičiau padarytų echo ir tave nuramintų
Sveikos,
nu jau... kenki sau ir savo vaikui, o kitam savo ašarom, pergyvenimu niekuo nepadėsi.
Man kazko pilvas pradejo vakarais kietet - nu kaip akmuo toks pasidaro, tai greiciausiai kieteja - nezinau, kaip atrodo/jauciasi tas kietejimas, nes visgi pirmas nestumas. neaisku tik nuo ko..
man irgi būna
Siloxo - viskas bus gerai Padarys echo ir tai tik patvirtins
Tokių žinių nežiūriu ir neskaitau. Kuo mažiau neigiamų emocijų...
Sian pasisveriau, tai priaugau jau 7.5 kg o dar iki nestumo pabaigos - kaip iki menulio tai jau jauciu, kokia backute busiu po gimdymo.. ir kodel man negali buti kaip kitoms nestukems - po gimdymo viskas nukrenta, ir dar i minusa nueina, o po gimdymo atrodo geriau nei pries gimdyma
Tai ką man apie savo +16kg šnekėt??? Pati sau nepatinku. MB ramina, kad šįkart aš "mažesnė" nei su pirmais dviem. Bet o tačiau...
Taigi dar negimdei, nežinai, kaip bus, ko gi nervinies iš karto? Nereik taip užsiprogramuot iš karto... Nusiteik, kad daug vaikščiosi, sportuosi vežimėlį įsikibus ir būsi graži laiminga mamytė
Papildyta:
Mes vystymo lentą ant vonios dėjom, kaip tik aukštis man tinkamas buvo
Papildyta:
Mes savaitgaliais nuvarydavom, ten lauke turgus būdavo. Šiaip senokai buvau, reiktų arčiau pavasario
Aš ryte varau pas gydytoją ir oficialiai jau išeinu į dekretą
Supratau,
Su dekretu
As irgi labai jautriai reaguoju I tokias zinias...baisiai pikta ir liudna
Siloxo - viskas bus gerai Padarys echo ir tai tik patvirtins
Tokių žinių nežiūriu ir neskaitau. Kuo mažiau neigiamų emocijų...
Tai ką man apie savo +16kg šnekėt??? Pati sau nepatinku. MB ramina, kad šįkart aš "mažesnė" nei su pirmais dviem. Bet o tačiau...
Taigi dar negimdei, nežinai, kaip bus, ko gi nervinies iš karto? Nereik taip užsiprogramuot iš karto... Nusiteik, kad daug vaikščiosi, sportuosi vežimėlį įsikibus ir būsi graži laiminga mamytė
As jau +14, kalti saldainiai, bet....
Kazkaip su antru nestumu sugebejau 30 priaugti, atsikraciau..gal ir dabar pavyks
Bet tai gi strateginės vietos, ar ne? Kažkodėl nujaučiu, kad tu būsi viena iš tų, kurios iš ligoninės grįžta su prieš-nėštuminiu svoriu
O kad per mažas pilvas, tai ką aš žinau, visų pirma pas vienas daugiau vandenų būna, pas kitas mažiau.
Va mano buvusiojo viršininko dukra kai laukėsi, tai 9 mėnesį net beveik nesimatė pilvo ir pagimdė sveiką normalų vaikelį.
mano dabar toks pilvas, kad visi galvoja jog vasarį jau gimdysiu...
Mergaites, kokius Jus termometrus beibiui turit? Nes matot as jokio neturiu tai galvojau pirkti ta bekontakti omron arba microlife, bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus, tai ne visos patenkintos, kartais jie pievas rodo
Mergaites, kokius Jus termometrus beibiui turit? Nes matot as jokio neturiu tai galvojau pirkti ta bekontakti omron arba microlife, bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus, tai ne visos patenkintos, kartais jie pievas rodo
As su abiem naudojau paprastus elektroninius, dar sena turiu,bet naudoju labai retai
Mes taip pat elektroninius pirmiesiems naudojom.
Rudenį pirkau omron bekontaktį termometrą, kai su mažuoju nebėjo susitarti pasėdėti tą minutėlę. Kartais tikrai pievas rodo, bet baigiam prisitaikyti Reik kad vaikas nejudėtų, nevalgytų ir t.t. Bet patogu pamatuoti miegančiam. Nors irgi reik žiūrėt, kad nebūtų ką tik persivertęs nuo to šono Nes būna įšilęs
Su tuo svorio priaugimu, tai ka as zinau.. priaugau 7,5 kg, bet jausmas lyg butu visi 10 priaugti. Dabar isvis ir apetitas didelis ir svoris auga nebe pagal lenteles. Su sunum priaugusi buvau 18 ar 19 kg, tai tikiuosi, kad dabar tiek nebus, nors svorio ganetinai greit atsikraciau.
Termometra naudoju paprasta. Turejau kelis skirtingus elektroninius, taip pat bekontakcius, bet jie nesamones rodydavo. Kudikiui pamatuot nesunku, sunus 2,5 metuku irgi issedi graziai 10 minuciu, kol pamatuoju, tai nebuvo poreikio ieskot kazkokio ypatingo termometro