O man vakar pasiūlė priešingai: dar bent savaite ilgiau padirbt Nors ir taip planas buvo iki kovo dirbt Žiūrėsiu kaip jausiuos, bet spėju, kad padirbėsiu
oho kokia darbstule matyt labai mylimas darbas
Merginos, grizau katik is susitikimo su midwife, nusivylus, issigandus ir nezinau dar kaip pavadint visa tai.. kadangi manoji serga, iskviestos dvi pavaduojancios, zinojau, kad siandien turetu imt daug kraujo ir matuot pilva. Krauja paeme, tai per kita susitikima bus rezultatai, cia del apsigimimu ir kitu dalyku ima 28savaite. krauja paeme, slapima paziurejo, pamatavo spaudima - viskas gerai. Atsigulu, patikrina sirdute, viskas liuks visos issiepe ir tada viena pamatuoja pilva, kad 24 jei neklystu, abieju sypsenos dingsta, as nesuprantu kas vyksta,kita pamatuoja tai net nepamenu 25 ar 26 ir vienu zodziu suseda, ziuri i ta mano "knyga" ir tyli, as vos ne i asaras kas cia vyksta, sako per mazas, noreciau, kad kuo greiciau siandien butu echo tau. Lekia i registratura, siandiena nera vietu. Skambina i ligonine mano pasirinkta gimdymui, nera vietu siandien ir ryt, pas mus taip pat.. o ir nuvaziuot netureciau su kuo, o ji ne arti, apie 40 minuciu kelio, vienu zodziu, pirmadieni ne i darba, o echo ir susitikimas su kazkuo po jo.. ziures per echo ar mazi mes ar ne.. bijau. Labai. Nes kiek zinau cia jei per mazas, steroidai ar kazkas leidziami ir nusprendziama anksciau "prisisaukt" vaikeli.. nenoriu anksciau per prievarta, noriu, kad butume laiku ir sveiki..
Cia gimdos dugna matavo taip? Visu pirma tai kiekviena skirtingai pamatuoti gali. Antra tas matmuo neturi sutapti su nestumo savaitem, yra grafikai internete, svarbu , kad tilptų į normas o gali buti ir daugiau ir maziau nei vidurkis..
Pas mane irgi keliais cm mazesnis gimdos dugno aukstis nei pagal savaites, bet genetike sake , kad viskas gerai. Nu ir vaikas auga prie mazesniu, bet is kur jis didelis bus kai mes abu nedideli su vyru as 160 jis 180, pato gimus 3200kg.
Va http://www.pasveik.l...les-diagnostika28 ą savaitę aukso viduriukas yra 25 cm
As gyvenu ne lietuvoje, cia pas mus per kiekviena vizita nuo 28 savaites matuoja ir labaaai rimtai i tuos matmenis ziuri. Matavo dviese, skiriasi tik 2cm abieju matavimas ir jis vis viena mazesnis nei turi but. Pas mus lenteles ne bendros, o kiekvienai sudaroma skirtinga, kaip man aiskino, pagal bmi ir panasiai.. paziuresiu virsuj,merginos, parasysiu kiek maziau nei turi but..