Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 26, 14:25)
Beveik? smile.gif Likot prie varianto, kad tavo merginos tave pavaduos?

O man vakar pasiūlė priešingai: dar bent savaite ilgiau padirbt smile.gif Nors ir taip planas buvo iki kovo dirbt smile.gif Žiūrėsiu kaip jausiuos, bet spėju, kad padirbėsiu smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif oho kokia darbstule mirksiukas.gif matyt labai mylimas darbas
Atsakyti

Merginos, grizau katik is susitikimo su midwife, nusivylus, issigandus ir nezinau dar kaip pavadint visa tai.. kadangi manoji serga, iskviestos dvi pavaduojancios, zinojau, kad siandien turetu imt daug kraujo ir matuot pilva. Krauja paeme, tai per kita susitikima bus rezultatai, cia del apsigimimu ir kitu dalyku ima 28savaite.  :huh2:  krauja paeme, slapima paziurejo, pamatavo spaudima - viskas gerai. Atsigulu, patikrina sirdute, viskas liuks visos issiepe ir tada viena pamatuoja pilva, kad 24 jei neklystu, abieju sypsenos dingsta, as nesuprantu kas vyksta,kita pamatuoja tai net nepamenu 25 ar 26 ir vienu zodziu suseda, ziuri i ta mano "knyga" ir tyli, as vos ne i asaras kas cia vyksta, sako per mazas, noreciau, kad kuo greiciau siandien butu echo tau. Lekia i registratura, siandiena nera vietu. Skambina i ligonine mano pasirinkta gimdymui, nera vietu siandien ir ryt, pas mus taip pat.. o ir nuvaziuot netureciau su kuo, o ji ne arti, apie 40 minuciu kelio, vienu zodziu, pirmadieni ne i darba, o echo ir susitikimas su kazkuo po jo.. ziures per echo ar mazi mes ar ne.. bijau. Labai. Nes kiek zinau cia jei per mazas, steroidai ar kazkas leidziami ir nusprendziama anksciau "prisisaukt" vaikeli.. nenoriu anksciau per prievarta, noriu, kad butume laiku ir sveiki..

Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 26, 18:15)
<p>Merginos, grizau katik is susitikimo su midwife, nusivylus, issigandus ir nezinau dar kaip pavadint visa tai.. kadangi manoji serga, iskviestos dvi pavaduojancios, zinojau, kad siandien turetu imt daug kraujo ir matuot pilva. Krauja paeme, tai per kita susitikima bus rezultatai, cia del apsigimimu ir kitu dalyku ima 28savaite.  huh.gif  krauja paeme, slapima paziurejo, pamatavo spaudima - viskas gerai. Atsigulu, patikrina sirdute, viskas liuks visos issiepe ir tada viena pamatuoja pilva, kad 24 jei neklystu, abieju sypsenos dingsta, as nesuprantu kas vyksta,kita pamatuoja tai net nepamenu 25 ar 26 ir vienu zodziu suseda, ziuri i ta mano "knyga" ir tyli, as vos ne i asaras kas cia vyksta, sako per mazas, noreciau, kad kuo greiciau siandien butu echo tau. Lekia i registratura, siandiena nera vietu. Skambina i ligonine mano pasirinkta gimdymui, nera vietu siandien ir ryt, pas mus taip pat.. o ir nuvaziuot netureciau su kuo, o ji ne arti, apie 40 minuciu kelio, vienu zodziu, pirmadieni ne i darba, o echo ir susitikimas su kazkuo po jo.. ziures per echo ar mazi mes ar ne.. bijau. Labai. Nes kiek zinau cia jei per mazas, steroidai ar kazkas leidziami ir nusprendziama anksciau "prisisaukt" vaikeli.. nenoriu anksciau per prievarta, noriu, kad butume laiku ir sveiki..</p>

Tikrai nereikia panikuot, pirma karta girdziu, kad pagal pilvo matmenys sprendzia apie vaiko bukle...nesamone, pagal mano pilva dydi galima tada jau gimdyt. O va viena pazistama budama 8men vaiksciojo be pilvo, rimtai, kai pamaciau ja, net pagalvojau kad jau pagimde, tai kad nepanikuok, ir ramiai lauk echo...
Atsakyti

Cia gimdos dugna matavo taip? Visu pirma tai kiekviena skirtingai pamatuoti gali. Antra tas matmuo neturi sutapti su nestumo savaitem, yra grafikai internete, svarbu , kad tilptų į normas o gali buti ir daugiau ir maziau nei vidurkis..

Pas mane irgi keliais cm mazesnis gimdos dugno aukstis nei pagal savaites, bet genetike sake , kad viskas gerai. Nu ir vaikas auga prie mazesniu, bet is kur jis didelis bus kai mes abu nedideli su vyru as 160 jis 180, pato gimus 3200kg. 

Atsakyti

Va http://www.pasveik.l...les-diagnostika28 ą savaitę aukso viduriukas yra 25 cm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 26 sausio 2017 - 20:12
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 26, 20:08)
<p>Va <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.pasveik.lt/lt/vaisiaus-antenatalines-bukles-diagnostika'>http://www.pasveik.lt/lt/vaisiaus-antenatalines-bukles-diagnostika</a>28 ą savaitę aukso viduriukas yra 25 cm </p>

Specialiai norejau paziuret kiek yra pas mane knyguteje parasyta...zzodziu tik viena karta atzimejo, nors matuoja per kiekviena vizita
Atsakyti

mane matavo dar tik vieną kartą  :4u:​ 

Atsakyti

As gyvenu ne lietuvoje, cia pas mus per kiekviena vizita nuo 28 savaites matuoja ir labaaai rimtai i tuos matmenis ziuri. Matavo dviese, skiriasi tik 2cm abieju matavimas ir jis vis viena mazesnis nei turi but. Pas mus lenteles ne bendros, o kiekvienai sudaroma skirtinga, kaip man aiskino, pagal bmi ir panasiai.. paziuresiu virsuj,merginos, parasysiu kiek maziau nei turi but..

Atsakyti

2 centimetrai matavimo paklaida, tai tikrai jau ne tik. Sakau,kad labai daug nuo matuojačio priklauso.. 

Atsakyti

Na taip, aisku, kad skiriasi, bet kai abi taip nutilo ir puole uz telefonu skambint i ligonine ir panasiai, tai tikrai isgasdino.. nezinau, nebutu taip paaiskine, kad cia rimta ir kad labai jau sunerime jos, tai nebuciau taip issigandus. 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 25, 10:16)
as tai vakar pasiziurinejau ir galvoju, gal ne noordi ziuret, o lenkiskus camarello, coletto  arba tutek unsure.gif zodziu, vaziuosim su B sestadieni matyt ciupinet tu vezimu ir tada spresim, ka daryt..

Aš su antru turėjau Coletto Austin, man labai patiko, rekomenduoju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 25, 10:49)
Oooo, egluzeeeeele - o kaip ta vystymo vieta ant skalbiankes atrodo?
Mes vystymo lentą ant vonios dėjom, kaip tik aukštis man tinkamas buvo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Violeta06 @ 2017 01 25, 14:33)
Svetikas kur jus Anyksciuose perkat drabuzelius?
Mes savaitgaliais nuvarydavom, ten lauke turgus būdavo. Šiaip senokai buvau, reiktų arčiau pavasario nuvaryt, prasinešt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 26, 13:02)
šią naktį susipažinau su tokiu dalyku kaip rūgštys  rolleyes.gif  nebuvau to patyrus niekad gyvenime.
sveikinu įstojus į mano klubą frusty.gif rūgštis mano pastovus palydovas, Rennie visada su manim nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 26, 14:06)
Buvau sian pokalbyje su vadovu, tai isleis i dekreta laiku  biggrin.gif tai nuo vasario 9 busiu beveik laisva kaip paukstis biggrin.gif
Aš ryte varau pas gydytoją ir oficialiai jau išeinu į dekretą ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 26, 18:15)
Merginos, grizau katik is susitikimo
Kiek žinau pagal pilvo, gimdos dugno apimtį galima preliminariai paskaičiuoti busimo vaiko svorį (vienas dauginamas iš kito)
Siulyčiau nepanikuoti ir nusiraminti. Mano bendradarbės pilvas prieš pat gimdymą toks pat buvo koks pas mane 24 sav. ir viskas gerai. Gimė gražutė mergytė 2800g. wub.gif Bus ir pas tave viskas gerai, pamatysi 4u.gif
Pas mane kortelėje parašyta, kad 28 sav. buvo 26cm, sakė viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti