Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 25, 20:17)
aš dar neapsisprendžiu, ar daug čia liko, ar nebe biggrin.gif Darbų sąrašas dar ilgas smile.gif

Irena - ar eisi į koncertą, į kurį norėjai?  4u.gif Ar nusileidai vyrui?  rolleyes.gif

Man atrodo kai darbu sarasas pilnas,tai ir laikas bega fgreitai
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 26, 13:02)
<p>šią naktį susipažinau su tokiu dalyku kaip rūgštys  rolleyes.gif  nebuvau to patyrus niekad gyvenime.</p><p></p>

4u.gif uh...as jau pripratau, dar mieslungis kartais aplanko..
Atsakyti

Ir tas niekšelis kartais užsuka 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 26, 13:02)
<p>šią naktį susipažinau su tokiu dalyku kaip rūgštys  rolleyes.gif  nebuvau to patyrus niekad gyvenime.</p><p></p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Mane nuo ryto šnd kankina. Gal juoda duona netiko.
Atsakyti

Aš tai tušintų kopūstų prisilesiau vakarienei  :yahoo:  :D  :D​ 

Atsakyti
Labas paneles smile.gif

egluzeeele - ne, neisiu i koncerta, bet ne del vyro, o del to, kad bilietai/vietos stovimos. Na o pirkti bilietus po 50 eur - man kazkaip ranka nekilo - gal ten ir butu sedimos vietos biggrin.gif

Rugstys man irgi kartis kyla verysad.gif - as tai speju, kai beibis ten kazkur maskatuoja prie skrandzio biggrin.gif

As sian piktas seskas - visi aplinkui mane nervina hmm.gif
Atsakyti

Taip taip, cia tikrai del vaiko it todel kad gimda skrandi spaudzia. 

Buna ir man piktu dienu 😉

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 26, 13:39)
Labas paneles smile.gif

egluzeeele - ne, neisiu i koncerta, bet ne del vyro, o del to, kad bilietai/vietos stovimos. Na o pirkti bilietus po 50 eur - man kazkaip ranka nekilo - gal ten ir butu sedimos vietos biggrin.gif

Rugstys man irgi kartis kyla verysad.gif - as tai speju, kai beibis ten kazkur maskatuoja prie skrandzio biggrin.gif

As sian piktas seskas - visi aplinkui mane nervina  hmm.gif

Sako, kad ilgom kasom vaikas gims, jei rūgštys kankina biggrin.gif Su pirmąja man pasitvirtino biggrin.gif

Maniškė tai šiandien, spėju irgi kažkaip įsipatoginus įdomiai. Po šonkauliais skauda, niekaip neatrandu, kaip įsipatogint prie darbo stalo.
Atsakyti

Girdėjus šiuos prietarus , bet jie ir liks prietarais. Nenustebsiu jei ir be rugsciu mano bus ilgais plaukais, kadangi pati esu plaukuota baisiai 😂

Atsakyti
Buvau sian pokalbyje su vadovu, tai isleis i dekreta laiku biggrin.gif tai nuo vasario 9 busiu beveik laisva kaip paukstis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 26, 13:45)
Sako, kad ilgom kasom vaikas gims, jei rūgštys kankina biggrin.gif Su pirmąja man pasitvirtino biggrin.gif

Maniškė tai šiandien, spėju irgi kažkaip įsipatoginus įdomiai. Po šonkauliais skauda, niekaip neatrandu, kaip įsipatogint prie darbo stalo.

Man irgi pasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 26 sausio 2017 - 14:08
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 26, 14:06)
Buvau sian pokalbyje su vadovu, tai isleis i dekreta laiku  biggrin.gif tai nuo vasario 9 busiu beveik laisva kaip paukstis biggrin.gif

Beveik? smile.gif Likot prie varianto, kad tavo merginos tave pavaduos?

O man vakar pasiūlė priešingai: dar bent savaite ilgiau padirbt smile.gif Nors ir taip planas buvo iki kovo dirbt smile.gif Žiūrėsiu kaip jausiuos, bet spėju, kad padirbėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 26, 15:25)
Beveik? smile.gif Likot prie varianto, kad tavo merginos tave pavaduos?

O man vakar pasiūlė priešingai: dar bent savaite ilgiau padirbt smile.gif Nors ir taip planas buvo iki kovo dirbt smile.gif Žiūrėsiu kaip jausiuos, bet spėju, kad padirbėsiu smile.gif

Taip, liko prie varianto, kad mano panos mane pavaduos - as jau ir pati bijau to, ale geresnio varianto kol kas nera biggrin.gif tai man reiks jas siek tiek priziuret, kad per daug nenusivaziuotu kur i sonus biggrin.gif Dar pasakiau, kad koki vasari periodiskai ateisiu i darba pracekinti, kaip joms sekasi, tai vadovas tik prigrase, kad nuo 8 cia nesirodyciau biggrin.gif nu ok, galvoju, kaip pasakysi ax.gif

Kazkas klause, kaip bendradarbe - ji jau guli ligoninej su dukrele (buvo ja isvare namo keletui dienu), dukrele perkele i neisnesiotuku skyriu. Kol kas viskas gerai. Aisku, mazoji mikrochirurge gal nebus, ale viskas turetu buti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti