gal ir geras daiktas vietoj merliukų?
Aš prieš savaitę kažkaip kelias dienas blogai jaučiausi, taip viskas buvo negerai, bet ką padaryti buvo sunku, jaučiausi kaip devintam nėštumo mėnesyje, taip ir nesupratau kas buvo. O dabar viskas susitvarkė ir vėl galiu bėgioti, jeigu tik reikia. Ačiū D. sugrįžo normali būsena, o jau buvau išsigandusi kaip reiks dar du mėnesius atlaikyti su tokia sunkia savijauta.
Saule, koks palengvėjimas...
o kaip manot toks dalykas naudingas?
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 25, 14:35)
<p>Saule, koks palengvėjimas... </p><p></p><p></p><p>o kaip manot toks dalykas naudingas?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.com/SwaddleMe-By-Your-Side-Sleeper/dp/B00YBADM1O/ref=sr_1_11_a_it?ie=UTF8&qid=1485343788&sr=8-11&keywords=baby%2Bsleep&th=1'>https://www.amazon.com/SwaddleMe-By-Your-Side-Sleeper/dp/B00YBADM1O/ref=sr_1_11_a_it?ie=UTF8&qid=1485343788&sr=8-11&keywords=baby%2Bsleep&th=1</a></p><p></p>
Nepirkciau
Didelę lovą reikia turet
laba diena, mielosios, kaip laikotes?
as atostogauju, laikas greit bega, mano sunus vis negali pasveikti, po gripo bronchitas, dabar plauciu uzdegimas, nuo gruodzio vien vaistus valgo...pati kankinuos su nugara, jau jegu nera, dirzas nepadeda, zodziu laukiu jau balandzio.
beveik viska perskaiciau, ka jus cia priplepejot, Svetikas, Lerikyte su pirkiniais as irgi jau vezimeli pirkau, taip pat netiketai, norejau Bebe Eco, bet gavau gera pasiulyma Aneco Venezija, nuvaziavus paciupinejau, pastumdem kaip i r patiko, tai paemem, vistiek tie vezimukai reikalingi max iki 1.5 metu. Tai as jau kaip ir supakuota truksta tik keliu drabuzeliu ir i vaistine dar reikia uzsukt.
Vystymo lenta irgi laikysim ant skalbimo masinos vonioje.
Svetikas kur jus Anyksciuose perkat drabuzelius?
dar klausimas, ar keiciasi, t.y. ar parduoda kur atskirai i vezimelio lopsi ta medziaga?
as atostogauju, laikas greit bega, mano sunus vis negali pasveikti, po gripo bronchitas, dabar plauciu uzdegimas, nuo gruodzio vien vaistus valgo...pati kankinuos su nugara, jau jegu nera, dirzas nepadeda, zodziu laukiu jau balandzio.
beveik viska perskaiciau, ka jus cia priplepejot, Svetikas, Lerikyte su pirkiniais as irgi jau vezimeli pirkau, taip pat netiketai, norejau Bebe Eco, bet gavau gera pasiulyma Aneco Venezija, nuvaziavus paciupinejau, pastumdem kaip i r patiko, tai paemem, vistiek tie vezimukai reikalingi max iki 1.5 metu. Tai as jau kaip ir supakuota truksta tik keliu drabuzeliu ir i vaistine dar reikia uzsukt.
Vystymo lenta irgi laikysim ant skalbimo masinos vonioje.
Svetikas kur jus Anyksciuose perkat drabuzelius?
dar klausimas, ar keiciasi, t.y. ar parduoda kur atskirai i vezimelio lopsi ta medziaga?
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 25, 13:14)
<p>gal ir geras daiktas vietoj merliukų?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/40054538/'>http://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/40054538/</a></p>
Aš irgi apie tai pagalvojau. Tik norėtųsi pačiupinėti, gal kieti/ nemalonūs...
To swadle irgi nepirkčiau...
Lerikyte - aš klynu jau seniau skundžiaus Spėjo ir pagerėti kiek nuo to laiko
Violeta - sveikatos sūnui ir pagerėjimo tavo nugarai
Violeta, vargšas tavo sūnus
Egluzele, matyt būsiu praleidus šią info pro akis
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 25, 15:57)
dekui
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 25, 18:16)
<p>Violeta, vargšas tavo sūnus </p><p></p><p>Egluzele, matyt būsiu praleidus šią info pro akis </p>
eh, ka padarysi
Irena, kaip bendradarbe ir jos dukryte?
Papildyta:
paziurejau i savo liniuote OMG jau greit katinas pabegs
aš dar neapsisprendžiu, ar daug čia liko, ar nebe Darbų sąrašas dar ilgas
Irena - ar eisi į koncertą, į kurį norėjai? Ar nusileidai vyrui?
Irena - ar eisi į koncertą, į kurį norėjai? Ar nusileidai vyrui?
As atitrukau nuo visu tu forumu. Buvom LT savaitei atostogu, labai grazus oras ispuole, vaikas sniegu pasidziauge. Buvau issiemusi pazyma skrydziui, bet niekas net neprase jos
Negaliu normaliai pasimegauti nestumu, vis kokios bedos ispuola. Sugedo musu masina. Dar patvarkys kazkiek, bet ispejo, kad bet kada gali uzlinkt ir neverta jau i ja kist pinigus. Naujos dabar irgi nenorim pirkt, tokios islaidos, bet turbut teks. Vieni nervu gadinimai per ta masina.
Dar turiu vaika nuvezt patikrint pas gydytoja. Itarimas sukilo del vienos vietos, bijau, kad kas rimto nebutu.
Pats nestumas irgi sunkesnis darosi, jau ir pilva tempia, o dar du geri menesiai liko.. Kaip norisi, kad laikas greiciau prabegtu. Tik kad gimdymo pradedu bijot, zinau jau koks velnias manes laukia
Negaliu normaliai pasimegauti nestumu, vis kokios bedos ispuola. Sugedo musu masina. Dar patvarkys kazkiek, bet ispejo, kad bet kada gali uzlinkt ir neverta jau i ja kist pinigus. Naujos dabar irgi nenorim pirkt, tokios islaidos, bet turbut teks. Vieni nervu gadinimai per ta masina.
Dar turiu vaika nuvezt patikrint pas gydytoja. Itarimas sukilo del vienos vietos, bijau, kad kas rimto nebutu.
Pats nestumas irgi sunkesnis darosi, jau ir pilva tempia, o dar du geri menesiai liko.. Kaip norisi, kad laikas greiciau prabegtu. Tik kad gimdymo pradedu bijot, zinau jau koks velnias manes laukia
šią naktį susipažinau su tokiu dalyku kaip rūgštys nebuvau to patyrus niekad gyvenime.