Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Man vyras sumuštinį atvežė smile.gifAš labiau gert norėjau smile.gif
Rezultatus gavau, viskas gerai ax.gifNet ir hemoglobino lygį per mėnesį pakėliau, nors nebuvau labai sąžininga papildų vartotoja smile.gif

Sveikinu.

Kiek hemoglobinas?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 16:14)
<p>Sveikinu.</p><p></p><p>Kiek hemoglobinas?</p>

115 dabar ax.gif
Atsakyti

Mano 112 dabar. Ne jūra, bet pusė velnio

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 13:34)
aš pridavus antrą kraują po 2 val iškart išsitraukiau snickers šokoladą ir suvalgiau nes baisiai valgyt norėjau jau biggrin.gif 
O man atvirkščiai, dar kokias dvi valandas valgyt nenorėjau. Visai soti buvau po tos stiklinės gliukozės biggrin.gif

O man kažkaip negerai šiandien unsure.gif Visą dieną pilvą maudžia. Jau antrą kartą išgėriau diasporalio. Svarstau gal iki Antakalnio nuvaryt, neapsisprendžiu unsure.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 16:49)
Mano 112 dabar. Ne jūra, bet pusė velnio
Mano paskutinį kartą buvo 110, nors visą gyvenimą jokių problemų su to neturėjau, visada hemoglobinas buvo apie 140. Pasakė geležį nusipirkti pagerti, bet kadangi puikiai jaučiuosi nusprendžiau kol kas palaukti ir negerti. Kadangi manau tai bus susiję su liga, dėl to šiek tiek kraujas nusilpęs buvo. Dabar prieš dekretą kartos kraujo tyrimus ir jei dabar jau bus neatsistatęs teks pasiduoti ir nusipirkti geležies tabletes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 20 sausio 2017 - 19:04

Svetikas,

Pas mane iki nėštumo irgi daug buvo. Bet visur rašo, kad normalu hemoglobino pakritimas nėštumo metu, nėščioms net normos visai kitos yra. Man dar neliepia geležies vartot. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 19:11)
<p>Svetikas,</p><p></p><p>Pas mane iki nėštumo irgi daug buvo. Bet visur rašo, kad normalu hemoglobino pakritimas nėštumo metu, nėščioms net normos visai kitos yra. Man dar neliepia geležies vartot. </p>

Kiek žinau, 110 nėščiosioms dar gerai. Bet man jau link 100 artėjo, o ir feritinas labai nukritęs buvo, tai jau nebeišsisukau nuo papildų.
Atsakyti

Nera tie papildai blogai, kai ju reikia. 

O va as su magniu vargstu. Geriu 750 mg per diena ir vistiek siandien sutrauke meslungis, kaip ant zemutines ribos jis man taip.... 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 20:13)
<p>Nera tie papildai blogai, kai ju reikia. </p><p>O va as su magniu vargstu. Geriu 750 mg per diena ir vistiek siandien sutrauke meslungis, kaip ant zemutines ribos jis man taip.... </p>

Aš magnio nesityriau ir nieko papildomai dėl jo nevartoju. Bet ir man šiąnakt taip sutraukė, kad vos laikiausi neklykus... Tik MB pasižadinau, kad pamasažuotų... Paskui dar nabagas gavo ryte bart, kad tik pamasažavęs nusisuko ir toliau miegojo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

mane tiria kardiologų nurodymu ir jie rekomenduoja 1,2 magnio laikyt, misija neįmanoma  :D 

o manęs nebuvo šiandien kas pamasažuoja, tik išvažiavo į darbą ir surakino mane  :huh2: 

o ko tu dar iš saviškio norėjai ?  :hmm:  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 20:51)
<p>mane tiria kardiologų nurodymu ir jie rekomenduoja 1,2 magnio laikyt, misija neįmanoma  biggrin.gif </p><p></p><p>o manęs nebuvo šiandien kas pamasažuoja, tik išvažiavo į darbą ir surakino mane  huh.gif </p><p></p><p>o ko tu dar iš saviškio norėjai ?  hmm.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Paguodos, pagailėjimo biggrin.gif Nežinau iš tiesų, tik va ryte buvau mažumėlę įsiskaudinus biggrin.gif Matyt hormonai biggrin.gif
Atsakyti

Trečiam trimestre  vel grizta hormonu svyravimai 😃

Atsakyti
Sveiki,

Jungiuos ir aš prie jūsų.
Dabar tik pradėjau dairytis priemonių leliukui, tai pakraupau nuo kainų..
Svarstom su vyru, gal važiuoti į Lenkiją apsipirkti - vežimėlį, lovytę ir visokių kitokių priemonių.

Gal ką girdėjot, kaip ten Lenkijoj???
Atsakyti