O kiek mokejai, jei ne paslaptis? kazkur minejai man regis, ale nepamenu jau..
Labas
mano nosis gyvena jau geriau as netgi per ja kvepuoju, tik kosulys biskiuka neramina, ale kaip nors
Kaip sergantys vaikuciai laikosi?
O kiek mokejai, jei ne paslaptis? kazkur minejai man regis, ale nepamenu jau..
Labas
mano nosis gyvena jau geriau as netgi per ja kvepuoju, tik kosulys biskiuka neramina, ale kaip nors
Kaip sergantys vaikuciai laikosi?
Pasveiksi greit, kosulys ir sloga turbūt geriausia kup galima tokiu laiku sirgt , jei jau sirgt.
Avent pientraukis su BB ir pristatymu į namus man sumoje gavosi 147eur
Dar vis pasiziurineju ebay as vezimu, atrodo tikrai neblogu ir nebrangiu galima rast, bet as kazkodel prisibijau pirkti..
Uzsisakiau patalynes komplekta su apsaugelem ir uzuolaida pas siuveja, dabar reikes paieskoti tik neutraliu spalvyciu komplekto, apsaugos ciuzinukui ir t.t.
Pientrauki ir as nusipirkau, tik elektrini, nes amazon.co.uk pas mus labai didele akcija jam buvo ir vis dar yra, tommee tippee vietoje 106.99 svaru tik 34.99! Jei nenaudosiu ir as parduosiu.
Taip pat pirkau vonele, bet mazesne, veliau, kai jau reikes tai arba kartu i vonia be voneles arba didesne nusipirksiu ir angelcare ta gultuka i vonia. Sterilizatoriu tommee tippee pirkau is pazistamos, naudota, nes ji nenaudojo daug ir pardave pigiai, geram labai stovi. Auto kedute irgi is jos, nes pas mus be jos neisleidzia is ligonines, o vezima nezinau ar pirksiu 3in1 ar ne..
Termometras irgi jau nupirktas. Net nebezinau ka cia dar is tu didziuju pirkiniu reikia.
tai tada tikrai 3 in 1 turbūt nelabai ir reikia pirkti
ebay nepirkčiau vežimo, tada jau nebent amazon
termometra irgi nusipirkau ir bekontaktį ir vandens matavimui