Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 19, 13:47)
<p>Iš amazon.de</p>

O kiek mokejai, jei ne paslaptis? rolleyes.gif kazkur minejai man regis, ale nepamenu jau..

Labas smile.gif
mano nosis gyvena jau geriau biggrin.gif as netgi per ja kvepuoju, tik kosulys biskiuka neramina, ale kaip nors smile.gif

Kaip sergantys vaikuciai laikosi?smile.gif

Atsakyti
Dar vis pasiziurineju ebay as vezimu, atrodo tikrai neblogu ir nebrangiu galima rast, bet as kazkodel prisibijau pirkti.. smile.gif
Uzsisakiau patalynes komplekta su apsaugelem ir uzuolaida pas siuveja, dabar reikes paieskoti tik neutraliu spalvyciu komplekto, apsaugos ciuzinukui ir t.t. smile.gif
Pientrauki ir as nusipirkau, tik elektrini, nes amazon.co.uk pas mus labai didele akcija jam buvo ir vis dar yra, tommee tippee vietoje 106.99 svaru tik 34.99! Jei nenaudosiu ir as parduosiu.
Taip pat pirkau vonele, bet mazesne, veliau, kai jau reikes tai arba kartu i vonia be voneles arba didesne nusipirksiu smile.gif ir angelcare ta gultuka i vonia. Sterilizatoriu tommee tippee pirkau is pazistamos, naudota, nes ji nenaudojo daug ir pardave pigiai, geram labai stovi. Auto kedute irgi is jos, nes pas mus be jos neisleidzia is ligonines, o vezima nezinau ar pirksiu 3in1 ar ne..
Termometras irgi jau nupirktas. Net nebezinau ka cia dar is tu didziuju pirkiniu reikia. biggrin.gif
Atsakyti

O kiek mokejai, jei ne paslaptis? rolleyes.gifkazkur minejai man regis, ale nepamenu jau..

Labas smile.gif
mano nosis gyvena jau geriau biggrin.gifas netgi per ja kvepuoju, tik kosulys biskiuka neramina, ale kaip nors smile.gif

Kaip sergantys vaikuciai laikosi?smile.gif

Pasveiksi greit, kosulys ir sloga turbūt geriausia kup galima tokiu laiku sirgt , jei jau sirgt.

Avent pientraukis su BB ir pristatymu į namus man sumoje gavosi 147eur

Dar vis pasiziurineju ebay as vezimu, atrodo tikrai neblogu ir nebrangiu galima rast, bet as kazkodel prisibijau pirkti.. smile.gif
Uzsisakiau patalynes komplekta su apsaugelem ir uzuolaida pas siuveja, dabar reikes paieskoti tik neutraliu spalvyciu komplekto, apsaugos ciuzinukui ir t.t. smile.gif
Pientrauki ir as nusipirkau, tik elektrini, nes amazon.co.uk pas mus labai didele akcija jam buvo ir vis dar yra, tommee tippee vietoje 106.99 svaru tik 34.99! Jei nenaudosiu ir as parduosiu.
Taip pat pirkau vonele, bet mazesne, veliau, kai jau reikes tai arba kartu i vonia be voneles arba didesne nusipirksiu smile.gifir angelcare ta gultuka i vonia. Sterilizatoriu tommee tippee pirkau is pazistamos, naudota, nes ji nenaudojo daug ir pardave pigiai, geram labai stovi. Auto kedute irgi is jos, nes pas mus be jos neisleidzia is ligonines, o vezima nezinau ar pirksiu 3in1 ar ne..
Termometras irgi jau nupirktas. Net nebezinau ka cia dar is tu didziuju pirkiniu reikia. biggrin.gif

tai tada tikrai 3 in 1 turbūt nelabai ir reikia pirkti

ebay nepirkčiau vežimo, tada jau nebent amazon

termometra irgi nusipirkau ir bekontaktį ir vandens matavimui

Atsakyti
Lerikyte - o mokesciu jokiu nereik papildomu moket? hmm.gif
Atsakyti

Lerikyte - o mokesciu jokiu nereik papildomu moket? hmm.gif

ne, nes pirkinys iš Vokietijos  :4u:​ 

Atsakyti
Laba,

Išgėriau gliukozę šįryt. Nenuėjo šįkart, fui fui fui..
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 20, 11:27)
Laba,

unsure.gif
Man matyt pasisekė, nuėjo labai gerai, nei pykino, nei bloga buvo. Labai ramiai procesas praėjo rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

laikykis, skaičiau,kad kitoms būna labai ne kas nuo jos  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="egluzeeele" data-cid="71375382" data-time="1484904455"><div><p>Laba,

Išgėriau gliukozę šįryt. Nenuėjo šįkart, fui fui fui..</p></div></blockquote><p>laikykis, skaičiau,kad kitoms būna labai ne kas nuo jos  4u.gif​ </p>

Man negera kažkiek buvo. Sesutė eidama pro šalį paklausė, ar viskas ok, kai pasakiau, kad ne visai, tai atnešė vandens. Po kelių gurkšnių geriau buvo, bet šiandien saldaus jau greičiausiai nieko nenorėsiu unsure.gif
Atsakyti

aš pridavus antrą kraują po 2 val iškart išsitraukiau snickers šokoladą ir suvalgiau nes baisiai valgyt norėjau jau :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 20, 13:34)
<p>aš pridavus antrą kraują po 2 val iškart išsitraukiau snickers šokoladą ir suvalgiau nes baisiai valgyt norėjau jau biggrin.gif </p>

Man vyras sumuštinį atvežė smile.gif Aš labiau gert norėjau smile.gif
Rezultatus gavau, viskas gerai ax.gif Net ir hemoglobino lygį per mėnesį pakėliau, nors nebuvau labai sąžininga papildų vartotoja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,pirmuausiai sveikatos visoms.skubu pasidalinti info kurią sužinojau.Apskambinau į sodrą ir mokesčių inspekcihą ir ištiesų,antrus metus su 40 % atlyginimo ir galimybe dirbti gali išeiti ir tėtis,t.y.būri išmokos gavėju pagal savi atlyginimą,o mama vistiek lieka auginimo atostogose,vet negauna išmokos.Darbdavys išlwidęs dviems metams auginimo atostogų,privalo saugoti vietą,kol gryšite.
Atsakyti