Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas,

QUOTE(kryziuke @ 2017 01 17, 18:43)
Kazkuria nakti negaledama uzmigt sugalvojau kad jau metas susipakuot terbele, nes jei kazkas netiketai vyktu  (beldziu i medi 3 kartus)  vyras ir taip su dviem vaikais liktu.

Del darzelio-balandzio pirmoje puseje dar tikrai neleisiu, nes tikrai ligu visokiu parsinesa (jau turejom labai nesmagios patirties gimus antrajam)

Hm, matyt per gerai miegu, tokios mintys dar neateina smile.gif Na gal po kitos algos jau pradėsiu pirkaliotis... Vakar su MB svarstėm juokais, liko DAR 2,5mėn. ar TIK? smile.gif

Mes kol kas planuojam į darželį leist kaip leidę iki vasaros. Aišku, viskas priklausys nuo situacijos, ligų ir t.t.

Šiandien Eurovaistinėj internetu 20% nuolaida kūdikių ir mamų prekėms, jei kam ko reik iš ten 4u.gif
Atsakyti

Sunkus rytas? biggrin.gif

ne, gaila Fake su 40 + karščiu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 18 sausio 2017 - 11:24
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 18, 12:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71369678" data-time="1484722941">
<div>
<p>Sunkus rytas? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>ne, gaila Fake su 40 + karščiu </p>

biggrin.gif
Atsakyti

kolkas ilgai ir gerai miegu, naktim neblūdinu, kad taip ir toliau  :victory2:​ 

Atsakyti
Sveikos,

As jau eurovaistinej pasiprekinau, bet minimaliai dar labai. ax.gif

Man jau baiginesi darbe kadencija, visus darbus jau prisidavineju, penktadienis bus paskutine diena, pirmad ryte tyrimams einu, po piet pas gyd smile.gif pagaliau issvajotas poilsis bigsmile.gif

Laime man daugiau naktiniu bludinejimu nebeuzejo, tik tada kai pilnatis prasidejo, vis del to pilnatis tada kalta buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 18 sausio 2017 - 11:37

žinok per pilnatį aš irgi pablūdinau šiek tiek, nors paprastai ji manęs nejaudindavo  :blink:​ 

Atsakyti

Sveikos :)

As katik is is optikos, pasitikrinau, niekada neturejau problemu su regejimu, dabar jauciu vis, kad kuo toliau, tuo labiau liejasi ir silpsta, tai laiku susiemiau, teks akinukus panesiot, bet nera dar blogai :) 

Kaip jauciates? Gal daugiau ratuotu jau atsirado? Arba bent jau apsisprendusiu del vezimo tiksliai? Man nuo pat pirmu savaiciu sitas klausimas yra sunkiausias, kazin neteks pirkt eksprontu, nes vis neissirenku ir delsiu, delsiu.. :D 

Iki atostogu man 6 savaaites, jau nedaug!  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 18, 17:29)
<p>Sveikos smile.gif</p><p>As katik is is optikos, pasitikrinau, niekada neturejau problemu su regejimu, dabar jauciu vis, kad kuo toliau, tuo labiau liejasi ir silpsta, tai laiku susiemiau, teks akinukus panesiot, bet nera dar blogai smile.gif </p><p>Kaip jauciates? Gal daugiau ratuotu jau atsirado? Arba bent jau apsisprendusiu del vezimo tiksliai? Man nuo pat pirmu savaiciu sitas klausimas yra sunkiausias, kazin neteks pirkt eksprontu, nes vis neissirenku ir delsiu, delsiu.. biggrin.gif </p><p>Iki atostogu man 6 savaaites, jau nedaug!  yahoo.gif </p>

Labas

ne tu viena tokia biggrin.gif as nezinau, kokio noriu - naudoto ar naujo, o modeliukas jau nebe taip ir svarbu man..

Man beveik 4 sav liko iki atostogu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 18 sausio 2017 - 16:39

As pacioj pradzioj galvojau apie naudota, netgi kelis modeliukus issirinkus buvau. Dabar pradejau galvot galbut nauja? Bet nezinau, gal, kad jei rasiu naudota, kurio geras stovis, pirksiu naudota. O jau modelis, tai visiskai neisivaizduoju koks.. :D 

Jum visom jau atostogos greit, as pagal viska tureciau tik kova, kovo pabaigoj iseiti, bet pasirinkau anksciau.. ir tik metai atostogu.. tikiuosi per juos spesim grizti visi i Lietuva pasirodyt mociutem ir promociutem  :) 

Atsakyti

Nu va iš saulėtosios Vokietijos jau atkeliavo bb gultas ir rankinis pientraukis, jei prireiks. Jei ne- parduosiu, nes naujas gavosi tiek, kiek Lt panaudoti... 

Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 19, 00:14)
As pacioj pradzioj galvojau apie naudota, netgi kelis modeliukus issirinkus buvau. Dabar pradejau galvot galbut nauja? Bet nezinau, gal, kad jei rasiu naudota, kurio geras stovis, pirksiu naudota. O jau modelis, tai visiskai neisivaizduoju koks.. :Jum visom jau atostogos greit, as pagal viska tureciau tik kova, kovo pabaigoj iseiti, bet pasirinkau anksciau.. ir tik metai atostogu.. tikiuosi per juos spesim grizti visi i Lietuva pasirodyt mociutem ir promociutem  smile.gif 

Aš nusprendžiau šį kart, kad gerai bus ir naudotas daiktas, ne tiek ilgai jo reiks, neišlaidausim ax.gif
O man dekretas oficialiai jau prasideda kitą penktadienį bigsmile.gif Kaip greitai laikas prabėgo, kiek čia beliko, tuoj mažylius savo supuosim wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 19, 12:40)
Nu va iš saulėtosios Vokietijos jau atkeliavo bb gultas ir rankinis pientraukis, jei prireiks. Jei ne- parduosiu, nes naujas gavosi tiek, kiek Lt panaudoti... 
Iš kur užsakinėjai?
Atsakyti

Iš amazon.de

Atsakyti