Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sveikos,

Aš pagaliau atostogauju. Tiek veiklos buvau nusimačiusi, bet žiūriu, kad sveikatos ne kažką, tai imuosi po vieną darbą per dieną. Šiaip nervina - rytais gimda susitraukinėja, tai truputį nerimauju, kad anksčiau nepagimdyti. 2 kartus per dieną geriu savo taip nemėgiamą diasporalį unsure.gif

Mes esame pasirinkę keletą vardų, bet galutinai išrinksime turbūt tik vaikui gimus.

Šiaip daiktų aš dar beveik jokių neturiu - esame nusipirkę lovytę, komodą ir užsisakę vežimą. Pati nė vieno drabužėlio dar nepirkau blush2.gif Bet planuoju persitvarkyt namus, susistatyt komodą ir tada urmu paimt biggrin.gif Žadu šiandien susidaryt sąrašą ir pagal jį pirktis, nes atrodo, kad galva plyš, kiek visko reikia - net pleduko neturiu nė vieno doh.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 17, 11:56)
<p>nežinau ar išvis antklodę pirksiu. Mėtausi tarp mėgmaišių ir antklodės.</p><p>Čiužinio nepirksiu kol kas, nes su lovyte gavom čiužinuką. Kažkoks ikea'inis. </p>

Aš irgi svarstau, pirkti miegmaišiuką, ar antklodę. Miegmaišiukas labiau prie širdies, bet tada klausimas, kokio dydžio ir šiltumo pirkt - vasarą pas mus labai karšta, tai neilgai panaudotume, jeigu mažą pirktume...
Atsakyti

Merginos, sveikos :)

As irgi persirgau, dabar kaip ir nieko, tfu tfu tfu.. labai kankino pusleline, tik pradeda gyti ir kyla kitoj vietoj..

Pasakokit, ka is vaistiniu perkates ir ka i tases kraunates/krausites i GN sau ir vaikui? As irgi darausi sarasus, ko dar truksta ir ko reikia, tai gal ka pamirsus esu, uzsirasyciau. Tikiuosi visos gerai jauciates :) 

Drauge pasigimde pries kelias dienas, ne kaip sekesi, bet galu gale viskas gerai jau dabar, tai ir as dar labiau nekantraut pradejau to balandzio sulaukt :) 

Atsakyti

Aš irgi svarstau, pirkti miegmaišiuką, ar antklodę. Miegmaišiukas labiau prie širdies, bet tada klausimas, kokio dydžio ir šiltumo pirkt - vasarą pas mus labai karšta, tai neilgai panaudotume, jeigu mažą pirktume...

kad jie universalūs, tinkami nuo gimimo iki kelių mėnesių, ar ne apie tuos pačius kalbame ?

Merginos, sveikos :)

As irgi persirgau, dabar kaip ir nieko, tfu tfu tfu.. labai kankino pusleline, tik pradeda gyti ir kyla kitoj vietoj..

Pasakokit, ka is vaistiniu perkates ir ka i tases kraunates/krausites i GN sau ir vaikui? As irgi darausi sarasus, ko dar truksta ir ko reikia, tai gal ka pamirsus esu, uzsirasyciau. Tikiuosi visos gerai jauciates :)

Drauge pasigimde pries kelias dienas, ne kaip sekesi, bet galu gale viskas gerai jau dabar, tai ir as dar labiau nekantraut pradejau to balandzio sulaukt :)

Aš pirkau: 

kremas lanisinoh

Clogin putos

rinkinys po gimdymo

cinko tepalas

pataisų sporos

bephanten

espumisan

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 17, 14:50)
kad jie universalūs, tinkami nuo gimimo iki kelių mėnesių, ar ne apie tuos pačius kalbame ?</p><p>

Taip, kaip suprantu, tinka kelis mėnesius, bet kai pavasario saulė normaliai pradės šviesti (maždaug nuo gegužės vidurio ar pabaigos), namuose bus gana šilta ir turbūt teks kloti tik su vystyklu...ir jeigu šilta vasara, taip iki rudens...o rudenį pirmasis miegmaišiukas bus jau per mažas...Aišku, jeigu šalta vasara, tai gal su tuo miegmaišiu visą vasarą pramiegos unsure.gif Dar galvoju aš, turbūt pirksiu ir tą, ir tą...arba pradžiai nusipirksiu antklodę, o vėliau, jeigu norėsiu, miegmaišį.
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 01 17, 14:12)
Aš daugiau - mažiau jau irgi susipirkus viską į GN, o rūbelius lėliukui suruošiu jau kai į dekretą išeisiu. Dar reikia vystyklų apsisiūti ir merliukų, irgi kai jau laiko tam turėsiu.

Apie vardus - galvojam variantus, bet išrinksime kai gims ir galėsim į akis pažiūrėti smile.gif
Lankys ir toliau, tik gal dažniau laisvadienius padarysiu. Išprotėtų jie namuose be darželio, dėl ligų dvi sav. sėdėjom, tai jau sienomis lipo abu ir vienas prie kito kabinėjosi. Ir aš dabar neturiu tiek jėgų, kad su jais eičiau ant kalnų ar kur išsidūkti, kad išsikrautų, o darželyje ir draugai ir visokios veiklos kasdien, ir lauke padūksta gerai.

Sutinku del darzelio naudos, bet... mums problema su darzu, kad mano sirgaliuke, del ligu nevedem iki 3 metu, isvedem pirmus metus ir serga istisai verysad.gif Tai nzn kaip cia reiks... bet iki kol gims maziausiasis tai noriu irgi kad lankytu, nors kazkiek, tik kai jau gims, teks namie laikyti bent iki vasaros, kad maziukui neparnestu nesamoniu visokiu... turejau jau su tuo reikalu patirties, tai labai skaudziai nukentejom unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Miegmaisiuko neturejau nei su vienu vaikuciu, tai galvoju ir si karta apsiesiu be jo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 17 sausio 2017 - 15:05
Mafina, jei labai sirgaliukė, tai suprantama, kad norisi pertraukėlę padaryti. Maniškiai dar pernai tikrai nemažai sirgo visokiom slogom, plius persirgo visokias vaikiškas ligas - vėjaraupius, skarlatiną.. Šiemet nuo rugsėjo jau žymiai geresnė situacija, praktiškai tik dėl gripo dvi sav. darželio praleido, dar kokią dieną gal blogavo. Kadangi man gimdyti jau antroje pusėje balandžio, tai ligų sezonas bus ir praėjęs, nepergyvenu dėl virusų. Be to naujagimiai dar daug kam turi įgimtą imunitetą ir iš mamos per pieną gauna antikūnių. Va kada jau tikrai vaikams darysiu ilgas atostogas, tai vasarą, pabūsim visi daugiau kaime, prie jūros, jau dabar laukiu smile.gif

Miegmaišiukai man labai pasiteisino vėliau, virš pusės metų iki kokių dvejų, nes tuo laikotarpiu nusispardydavo bet kokius apklotus. Tai pradžiai nepirksiu, vėliau jau didesnį.
Atsakyti

Taip, kaip suprantu, tinka kelis mėnesius, bet kai pavasario saulė normaliai pradės šviesti (maždaug nuo gegužės vidurio ar pabaigos), namuose bus gana šilta ir turbūt teks kloti tik su vystyklu...ir jeigu šilta vasara, taip iki rudens...o rudenį pirmasis miegmaišiukas bus jau per mažas...Aišku, jeigu šalta vasara, tai gal su tuo miegmaišiu visą vasarą pramiegos unsure.gifDar galvoju aš, turbūt pirksiu ir tą, ir tą...arba pradžiai nusipirksiu antklodę, o vėliau, jeigu norėsiu, miegmaišį.

nežinau aišku, kokie jūsų namai, bet kad kloti tik su vystyklu tai jau ko gero laaabai karšta turi būti.. 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 17, 12:02)

Kryžiuke - oho kokia spartuolė su taše  biggrin.gif Aš dar nieko neturiu, išskyrus maitinimo liemenėlę sau  blink.gif

Kazkuria nakti negaledama uzmigt sugalvojau kad jau metas susipakuot terbele, nes jei kazkas netiketai vyktu (beldziu i medi 3 kartus) vyras ir taip su dviem vaikais liktu.

Del darzelio-balandzio pirmoje puseje dar tikrai neleisiu, nes tikrai ligu visokiu parsinesa (jau turejom labai nesmagios patirties gimus antrajam)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 17 sausio 2017 - 18:48
QUOTE(kryziuke @ 2017 01 17, 18:43)
Kazkuria nakti negaledama uzmigt sugalvojau kad jau metas susipakuot terbele, nes jei kazkas netiketai vyktu  (beldziu i medi 3 kartus)  vyras ir taip su dviem vaikais liktu.

Del darzelio-balandzio pirmoje puseje dar tikrai neleisiu, nes tikrai ligu visokiu parsinesa (jau turejom labai nesmagios patirties gimus antrajam)

Kadangi pas mane bus planinus cezaris vaikus iš anksto seneliams nuvešim, o vyras su manim bus rolleyes.gif

Mano abu vaikai jau į mokyklą eina, tai iki vasaros tikrai busim su mažyliu vieni wub.gif O po to jau visą vasarą kartu wub.gif
Labai laukia broliuko sūneliai. Sako padės prižiūrėti, maitinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 17, 16:26)
nežinau aišku, kokie jūsų namai, bet kad kloti tik su vystyklu tai jau ko gero laaabai karšta turi būti.. 

Taip, karštą vasarą namuose labai karšta gali būt - esu mačius, kaip termometras atsirėmęs virš +40, nes skalė baigėsi doh.gif Dėl to šiek tiek bijau karštos vasaros...
Atsakyti

uhhhhhhhhhhhhhh

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 17, 23:39)
<p>uhhhhhhhhhhhhhh</p>

Sunkus rytas? biggrin.gif
Atsakyti