Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Violeta06 @ 2016 12 30, 13:57)
Aj, tai laisvai gali eit  rolleyes.gif
Egluzele,  biggrin.gif  prajuokinai su komandiruote biggrin.gif

Na reiks dar pora savaiciu pazyst, tada sausio vidury nupirkt bilietus ir bus ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2016 12 30, 12:59)
Na reiks dar pora savaiciu pazyst, tada sausio vidury nupirkt bilietus ir bus ramu biggrin.gif

Pernai metais draugai buvo jo koncerte, labai patiko, tai kad jeigu labai patinka eik mirksiukas.gif
Atsakyti

Eik tu nei tu pagimdytum tam koncerte nei ka 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2016 12 30, 12:59)

Aš laukdama pirmagimės likus 3 sav.iki termino buvau koncerte (B.Adams'o). O tavęs gal ir iš namų nuo dekreto pradžios neišleis? Nes taip pat ir parduotuvėj, ir pas kirpėją pagimdyt gali biggrin.gif
Atsakyti

O nauji namuciai 👍as planuoju i Gregorianu koncerta vasario gale, ramiai pasedet pamedituot 💖

Atsakyti
Labas 4u.gif
Nu matot gi, pilvas didelis bus biggrin.gif tai kaip aš čia į koncus eisiu... sakiau kad dekrete namie nesedesiu, tai sakė dar pagalvos, gal išleis... vat dabar aš galvoju, gal vasario 20 ar kelintai išsiskirt, o po konco vėl susitaikyt biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Panos, ar dar turit bambas?  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 12 31, 10:51)
<p>Labas rytas</p><p></p><p>Panos, ar dar turit bambas?  biggrin.gif​ </p>

Taaaaaaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 12 31, 09:51)
<p>Labas rytas</p><p></p><p>Panos, ar dar turit bambas?  biggrin.gif​ </p>

Еha ha, neeee jau senokai neber biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu su artejanciais Naujaisiais metais! Tegul paskutinės 2016-ųjų metų sekundės nusineša visas skriaudas ir nesėkmes, o Naujieji atneša vien sėkmę ir laimę!
Atsakyti
Sveikinu su artejanciais, mergaites 4u.gif ateinantys metai bus mums ypatingi biggrin.gif
Atsakyti

Su Naujais! Jau šiemet turėsim naujų mažų žmogučių

Atsakyti