Violeta, uz vargeli. Kazkaip.neitiketina 5 val.naujagimiams nemiegot. Gal skaudejo pilvi ir nerami buvo, bet snaudeno kas kazkiek? Ziutek dabar kai miegos tau eisi dar zadint
As jau bijau antro kelimosi nakti maitint. Dvi naktis is eiles neuzmiega po pamaotinimo ir tenka panesiot. Net ir B atsibunda. O man tai miegas oma vos stovedama nenuluztu
Man be soskes augint daug geriai nei su, vien del to kad nereik atpratint.
Silxoxo, stiprybes kad tik greiciau bedos baigtusi
Svetikai, bandyk pasimasazuoti, tikrai bus geriau kol nusipirksi aliejuka.
Violeta, uz vargeli. Kazkaip.neitiketina 5 val.naujagimiams nemiegot. Gal skaudejo pilvi ir nerami buvo, bet snaudeno kas kazkiek? Ziutek dabar kai miegos tau eisi dar zadint
As jau bijau antro kelimosi nakti maitint. Dvi naktis is eiles neuzmiega po pamaotinimo ir tenka panesiot. Net ir B atsibunda. O man tai miegas oma vos stovedama nenuluztu
Silxoxo, stiprybes kad tik greiciau bedos baigtusi
Na va vel nemiega, kas jai darosi...
Nesiojant ant ranku neverkia, bet iesko (.) Duodu neima, bet ir toliau iesko...
silxoxo sveikatos ir stiprybės abiems.
mūsų turi jau šiokią tokią tendenciją. Vakare nuo kokių 8 nemiega. Ir linksma ir zurzgai ir parėkia ir bando migt ir neišeina,ir tenka padimučint pora valandų ar mažiau,kol nulūžta nakčiai. O tada jau gerai. Pamiega kokias 2,5 val ir valgyt, tada pavalgo vėl miegot iškart. Tada taip dar pora kartų ir rytas.
Labas rytas,Lerikyte pas mus tas pats buvo, bet matyt nuo vakar viskas pasikete..
Ai kaip as sakau su tais maziais tai kiekviena diena nenuspejama kokia bus . Siandien oras grazus kaip ir, keliausim laukan. Dabar dar masazistes laukiu mb isvaziavo parvezt, o mes su kryopyte ziurim soda darza. Tiksliau kazkas ziuri kazkas jau miega ant keliu
O karvės pieną naudoti ar savo pieną?
Šį kart aš prie tavęs prisijungiau Tavo likimo draugė
Papildyta:
Papildyta:
Mano pupa siandien 5val diena nemiegojo, tikiuosiu naktis bus rami, nes ranku jau nejauciu
Merginos, kiek kg jau atsikratet?kiek liko? Mano likusieji 12 stovi vietoj, kazkaip baisu darosi
Tai kad ir kopūsto namie neturiu Kai negalima valgyt tai ir neperku
O pas mus vėl nekokia naktis buvo Kodėl viskas taip kardinaliai pasikeitė? Dar prieš dvi dienas miegodavo naktimis po 5-6 val. o dabar po 3 val atsibunda, pavalgo miegodamas, mieganti bandau į lovytę įdėti atsibunda ir vėl klykia. Tada vėl prie (.), patraukia kokias 10 min ir sminga, pamiega kokias 10-20min ir vėl prabunga valgyt prašo ir taip iki 8 ryto šiandien žaidėm, po to jau vyras šiaip ne taip ant rankų užmigdė ir jau pamiegojo ilgiau. Kažkoks košmaras
Pas mane irgi žinok 7kg kaip liko taip ir nekrust Bet dabar dėl to nesuku galvos, vėliau tuo pasirūpinsiu, dabar svarbiausia pieno fabrikėlis, bent jau man
Papildyta:
Su tokia šildyklę vakar pašildžiau o po to daviau vaikui kuo ilgiau iš jos valgyt, du valgymus iš eilės, o kol jis traukė išvien masažavau. (.) tuščias visai buvo. Šiandien jau skausmas nebetoks stiprus, šiek kiek dar paskausta Bandysiu ir vėl kol kas šildyklę dėti, o vakare jei ką kompresą dėsiu. Svarbiausia, kad temperatūros neturiu, o tai manau geras ženklas
O ant skudurėlio po to dėti celofaną ir ką nors šilto, taip? kiek laiko laikyt? nebepamenu
Žinok pas mane lygiai tas pats Kai atsibunda naktį sunkiai pavyksta užmigdyti vėl Kas čia jiems pasidarė, nebesuprantu
Labas,
Aš nė nesisveriu. Nenoriu nervintis. Į porą ne nėštukinių kelnių telpu ir džiaugiuos.
Mes vakar savąją sunkiai užmigdėm. Nors ieškojo (.), bet patraukia kartą du ir spjauna, pyksta Čiulptukas irgi negelbėjo. Šiaip ne taip 1.30 nulaužiau... Gerai nors tiek, kad naktį tik kartą kilo.
Reik eit laukan ruoštis. Kaip jums sekasi išsiruošt, ypač kurios turit nedidelių brolių/ sesių? Mes chaotiškai labai, nepavyksta dar susistyguot
Tik sakė jis labai koncentruotas tai kompresui nedaugiau 1 lašelio, kad nenudegintų odos
Oij Svetikai jau kas kas bet as tai jau labai uzjauciu del krutu problemu. Tik atsatgiai masazuodama nepritrink ir atsargiai au saldymu jei saldysi. Man sake saldyti galima tik tada kai jau pasieki norima kruties stadija. Jei desi saldyma ant karstos dideles kietos kruties gali tik bedos prisidaryt. Taip mane mokino masaziste.
Ai ir svetikai as supratau kad karves piena
O tai kam šaldyti?
Aš tik šildau, kad lengviau pienukas išeitų
Aš masažuoju pirštu pagalvėlėm nuo skaudančios vietos link spenelio, nestipriai
Papildyta:
Ačiū
O kokia proporcija? Kiek pieno? Aliejuko jau supratau, kad lašo užteks. Reikia piena pasildyti? Sušlapinta skudurėli tiesiai ant odos dėti ar pradžioje celofaną, o po to skudurėlį?
Manau tiek kad kompresui uztektu. Susildyti piena. Ilasinti. Sudrekinti skudureli. Uzdeti, turi buti skylute speneliui. Tada maiseli irgi su skylute speneliui. Tada viska apsigaubk ranksluosciu ir uzsidek tarkim liemenele maitinimo kad prilaikytu. Laikyti kad ir kelias val. Jei jausi malonia siluma reiskias kompresas uzdetas gerai