Svetikai.. nu ir patirtis, neduok Die... gerai, kad viskas gerai
Laba,
Svetikai - už tą išgąstį mano per nosį irgi vis bėga, bet springimas labai baisu...
Aš, kad ir kaip nenoriu, bet kai jau mažė privalgius ir ieško (.) įmigimui, pasiūlau čiulptuką. Nes kitaip atpylinėja ir atpylinėja. Nespėju savo rūbų keist
Mb išvažiavo į namą, tėtis atvažiavo padėt. Bandysim kažkaip su vaikais suktis namai bardake, bet šitai jau rytojui liks
Nepaima jis normaliai soskės Išspjauna. Niekaip nepavyksta prie soskės pripratint
Nepaima jis normaliai soskės Išspjauna. Niekaip nepavyksta prie soskės pripratint
O kokias bandėt? Gal forma netinka mes saviškei canpol davėm...
Silikonine ar lateksine? Pas mus NUK
Siandien ir diena nekokia. Depresucha pola. Vaikas miega tik prie papo. Papai nuo nuovargio neprisipildo. Kazkokia neviltis siandien. Dar viena papuka sone biski skauda. Guzo lyg nera. Gal nugulejau Tikiuosi neissivistis i kazka rimciau
svetikai, pasildyi piena ilasinti eterinio suvilgyti skudureli ir deti ant krutines
mano ta vieta,kur yra tas guzelis vel paraudo.... jau buvo ramu...ir vel kazkas... kas ten po velniu gyvena...
Svetikai, eina sau kaip baisu... ir pas mus buna, kad laiko (.) tik kaip soske,o poto pienuko lieka burnytej... Reiskia negerai taip.
Bandyk gal kitokia kokia soske, musiskis irgi nenoriai ima, ir kolkas labai trumpai su ja isbuna. Mes tommee tippee turim.
Jetus, Svetikai, isivaizduoju kaip issigandai
Mano buvo karta irgi taip stipriai isgasdines. Kai atpyle ir pradejo tiesiog ziaugciot. Puoliau stacia laikyt ir per tas kelias sekundes galvojau prazilsiu kol pamaciau kad vaikas ikvepia... baisus dalykas
Aciu.
Pas mus ir tokia pat situacija. As buna ir nesioju ir viska darau kad vaikas butu ramus, o B tik paima ir nusiramina pas ji. Tik kai pilva sjauda tai l.trumpam apsiramina. Bet kartais ir tiek gerai, kad tik pailset nors minutele.
Nors manajam papulis netinka apsiramininui
Pridejau dabar sildykle prie papuko. Tikiuosi pagelbes
Sveikos merginos, mano uzsispyrelis nebeima (.) . Valgyt nori, paimt normaliai paima, bet patraukia ir atsitraukes rekia ir tada rankytes,kojytes, balselis i trasa ir taip isiverkia iki spiegimo vos ne, kad po to vos nuraminsi. Ir mes vel ligonineje, nes va del to numete per daug svorio ir nekakojo apie 3 dienas ir mazai slapinosi ir geltonas kazkiek. Vakar atvaziavom su akuseres siutimu, nes ir man kaip rasiau ne kas buvo, tai patikrino, infekcija tikriausiai, nes dideli kraujo kresuliai pasirode, pries kelias dienas duse tiesiog iskrito toks kaip kumscio dydzio, veliau mazesni ir tas,kad tai salta, tai karsta ir temperatura 39.. gavau antibiotiku. Siandiena mazyliui kraujo tyrimas vel buvo, gelta pakilus, bet dar ne tiek, kad reiketu gydymo, pasiule vaziuoti namo, bet mes ir taip beveik kas diena I ta ligonine vazinejam, 40 minuciu kelio, I viena puse 30-40 svaru ir isleidom kruva pinigu.. tai pasilikom iki rytojaus, nes rytoj nori dar padaryti tyrima ar nekyla daugiau.. taip pat liepe primaitint misinuku. .
Labas
svetikai, pasildyi piena ilasinti eterinio suvilgyti skudureli ir deti ant krutines
mano ta vieta,kur yra tas guzelis vel paraudo.... jau buvo ramu...ir vel kazkas... kas ten po velniu gyvena...
Oi oi, ilgai gi kankina tave tas guzelis
Nenupirksiu jau siandien niekur levandu aliejaus
Pridejau dabar sildykle prie papuko. Tikiuosi pagelbes
O kapustu lapai nepadeda?
Mano pupa siandien 5val diena nemiegojo, tikiuosiu naktis bus rami, nes ranku jau nejauciu
Kas del soskes tai as jau susitaikiau su ta mintim,kad augsim kaip ir brolis su sese be jos.
Merginos, kiek kg jau atsikratet?kiek liko? Mano likusieji 12 stovi vietoj, kazkaip baisu darosi