Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Nu va kai šauniai auga mūsų mažyliai yahoo.gif
Kaip aš nekantrauju saviški pasverti rolleyes.gif

Tas svėrimas tai kaip nežinau šventė kokia laukta  :D 

Atsakyti

Aciu mregions uz palinkejimus, buvo vel konsultante,  maitinimom taurele. Jauciuosi kiek geriau,po keliu valandu pas akusere,  nes nekakojom daugiau nei para..

Atsakyti

Lerikyte - smagu! O skiepijot?

Svetikas - liaukis panikuot! Bus priaugęs kiek jam reikia :) gi ne paršiukus auginam ;) pirmą pusmetį vidutiniškai 500g per mėnesį turėtų priaugt ir užtenka :)

Mafina - su mėnesiuku jus!

Mano mažė apžora.. valgo valgo valgo, tada atpila, tada žagsi, tada vėl reikia atsigert, o tada vėl iš pradžių. Šiąnakt jau čiulptuko ieškojom, lyg ir padėjo nusiramint, bet po kurio laiko ir nuo jo žiaugčiojo. Mažai ir aš šnd miegojus. Ir dar dieną nepavyko/ nepavyks prigult..

Laba  :B 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 28, 12:36)
Tas svėrimas tai kaip nežinau šventė

Ir ne sakyk biggrin.gif Kiek mums mažai reikia iki pilnos laimės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 28, 13:58)
Svetikas - liaukis panikuot! Bus priaugęs kiek jam reikia smile.gif gi ne paršiukus auginam ;) pirmą pusmetį vidutiniškai 500g per mėnesį turėtų priaugt ir užtenka
Mano mažė apžora.. valgo valgo valgo, tada atpila, tada žagsi, tada vėl reikia atsigert, o tada vėl iš pradžių. Šiąnakt jau čiulptuko ieškojom, lyg ir padėjo nusiramint, bet po kurio laiko ir nuo jo žiaugčiojo. Mažai ir aš šnd miegojus. Ir dar dieną nepavyko/ nepavyks prigult.

Baisu tik kad vaikas alkanas nebūtų unsure.gif

Pas mane tas pars šiandien. Kadangi naktį blogai miegojo tai dabar iš vien prie (.) miega, normaliai nepavalgo. Bijau, kad nuo tokio jo valgymo pieno nesumažėtų unsure.gif
Atsakyti

Ir ne sakyk biggrin.gifKiek mums mažai reikia iki pilnos laimės biggrin.gif
Papildyta:
Baisu tik kad vaikas alkanas nebūtų unsure.gif

Pas mane tas pars šiandien. Kadangi naktį blogai miegojo tai dabar iš vien prie (.) miega, normaliai nepavalgo. Bijau, kad nuo tokio jo valgymo pieno nesumažėtų unsure.gif

O kaip pampiai? Pilni? 

Vos tik prigulu snustelt, vis kas nutinka. Ryte mažė pro šoną pravarė, šokau keist. Popiet - vyras su vaikais grįžo, o tada jau "kur mama?" :) dabar įjungiau filmukus, kad ramu būtų, bet kur tau :) teks jau nakties laukt...

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 28, )
O kaip pampiai? Pilni? 
Vos tik prigulu snustelt, vis kas nutinka. Ryte mažė pro šoną pravarė, šokau keist. Popiet - vyras su vaikais grįžo, o tada jau "kur mama?" smile.gif dabar įjungiau filmukus, kad ramu būtų, bet kur tau smile.gif teks jau nakties laukt...

Lyg buna ir vieno ir kito gerio rolleyes.gif

As siandien tavo likimo drauge friends.gif Nedaug iki nakties liko. Tik bijau, kad vel tas pats nebutu, nes dabar i vakara gerai karalaitis smigo. Nezinau ar zadinti ar miegautis ramybe ir pailseti? unsure.gif
Atsakyti

Svetikai pailsek. Nuo to kad pazadinsi nera garantijos kad nakti bus gerai

Atsakyti
Egluzeeele aciu uz sveikinimus. Nesitiki, kad jau menesiukas praejo. Atrodo noretysi susigrazinti pirmasias akimirkas, juk jos tokios ypatingos buvo. Mazylis dar toks gleznutis tada buvo wub.gif
Mano snd miegaliukas. Bijau nakties, ar nesugalvos bludyti??? Miegojo nuo 11 iki 14.30. Tada pavalgem, pasikeitem pampi ir isputem i lauka. Vel miegojo. Grizom namo ir prasidejo. Valge tris kartus ir tarpuose verke unsure.gif
Atsakyti

Mafina su menesiuku!

Mūsų vakar irgi miegojo daug. Tai 22 valanda pora valandų bendravo. Buvo visko pas vaiką ir ašarų ir geros nuotaikos ir piktų akių. Poto užmigo ir naktis kaip visada valgyt ir vel miegot. Dabar vel uzmigo ant keliu, tuoj perkelsiu miegot vieną, kai įmigs. 

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Šianakt kokį stresą apturėjau, po to niekiap užmigt negalėjau.
Atsikėlė mano karalaitis valgyt. Aišku bevalgydamas nulužo, perkėliau į lovytę - atsibudo, pradėjo (.) ieškoti. Ar gi gaila - imk. Aišku (.) čiulpė ne kaip valgydamas, bet kaip soskę traukdamas, traukia, bet nepraryja nieko. Ir taip smigo. Už kokios minutės pradeda springti ir pienas upeliais bėga iš burnos ir nosies abiejų šnervių scare.gif Greitai pakėliau, apvaliau pieną. Galvojau numirsiu per tas kelias sekundes kol susinormalizavo kvėpavimas verysad.gif Po to kaip jau viskas nurimo, jis man ant krūtinės priglaustas užmigo kaip pratrūkau verkti, niekaip negalėjau sustoti cray.gif Glaudžiu prie savęs, bučiuoju ir verkiu cray.gif Dar kokias dvi valandas nemiegojau vis klausiau ar kvėpuoja unsure.gif Kol miegas manęs nenugalėjo verysad.gif Tai dabar jaučiuosi kaip maišu trenkta, neišsimiegojus, nepailsėjus, o diena tik prasidėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 29 balandžio 2017 - 09:47

Labas rytas :4u: 

Mafina su mėnesiuku :oro_buckis: 

Kaip naktelė? :D  Dejuodavom :nestuke kad nemiga kamuoja, o dabar kad tik leistų ponuliai pamiegot, tai parptume akių neatplėšdamos :D 

Mano ponulis vakar po maudynių nusnaudė valandžiukę,o kai aš ruošiaus miegot- prabudo :oh: Ir valgė ir atsirūgo, ir vėl valgė ir vėl atsirūgo, pampį keitėm, vėl valgė,vėl nešiojau kad atsirūgtű...Kol galiausiai pažadinau B ir pasakiau, kad vaikas sotus, sausas tik nemiega ir kažko pyksta. O pati ant šono ir miegot  :sleep: 

Sakė gana greit mažius užmigo. Man net keista. Sakau gal užuodžia pienuką nuo manęs tai užtat vis ieško papulio ir pyksta. O jau net atpylinėjo kiek prisivalgęs buvo :oh: 

Vakar visą dieną lijo. Šiandien panašu bus tas pats :mad2: 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 29, 09:46)
Sakau gal užuodžia pienuką nuo manęs tai užtat vis ieško papulio ir pyksta.

Aš žinok irgi taip galvoju, nes pas mane ilgiau zyzia, (.) ieško, o pas vyrą greit nulužta doh.gif
Atsakyti