Nu va kai šauniai auga mūsų mažyliai
Kaip aš nekantrauju saviški pasverti
Tas svėrimas tai kaip nežinau šventė kokia laukta
Lerikyte - smagu! O skiepijot?
Svetikas - liaukis panikuot! Bus priaugęs kiek jam reikia gi ne paršiukus auginam ;) pirmą pusmetį vidutiniškai 500g per mėnesį turėtų priaugt ir užtenka
Mafina - su mėnesiuku jus!
Mano mažė apžora.. valgo valgo valgo, tada atpila, tada žagsi, tada vėl reikia atsigert, o tada vėl iš pradžių. Šiąnakt jau čiulptuko ieškojom, lyg ir padėjo nusiramint, bet po kurio laiko ir nuo jo žiaugčiojo. Mažai ir aš šnd miegojus. Ir dar dieną nepavyko/ nepavyks prigult..
Laba
Ir ne sakyk Kiek mums mažai reikia iki pilnos laimės
Papildyta:
Baisu tik kad vaikas alkanas nebūtų
Pas mane tas pars šiandien. Kadangi naktį blogai miegojo tai dabar iš vien prie (.) miega, normaliai nepavalgo. Bijau, kad nuo tokio jo valgymo pieno nesumažėtų
O kaip pampiai? Pilni?
Vos tik prigulu snustelt, vis kas nutinka. Ryte mažė pro šoną pravarė, šokau keist. Popiet - vyras su vaikais grįžo, o tada jau "kur mama?" dabar įjungiau filmukus, kad ramu būtų, bet kur tau teks jau nakties laukt...
Mafina su menesiuku!
Mūsų vakar irgi miegojo daug. Tai 22 valanda pora valandų bendravo. Buvo visko pas vaiką ir ašarų ir geros nuotaikos ir piktų akių. Poto užmigo ir naktis kaip visada valgyt ir vel miegot. Dabar vel uzmigo ant keliu, tuoj perkelsiu miegot vieną, kai įmigs.
Labas rytas
Mafina su mėnesiuku
Kaip naktelė? Dejuodavom kad nemiga kamuoja, o dabar kad tik leistų ponuliai pamiegot, tai parptume akių neatplėšdamos
Mano ponulis vakar po maudynių nusnaudė valandžiukę,o kai aš ruošiaus miegot- prabudo Ir valgė ir atsirūgo, ir vėl valgė ir vėl atsirūgo, pampį keitėm, vėl valgė,vėl nešiojau kad atsirūgtű...Kol galiausiai pažadinau B ir pasakiau, kad vaikas sotus, sausas tik nemiega ir kažko pyksta. O pati ant šono ir miegot
Sakė gana greit mažius užmigo. Man net keista. Sakau gal užuodžia pienuką nuo manęs tai užtat vis ieško papulio ir pyksta. O jau net atpylinėjo kiek prisivalgęs buvo
Vakar visą dieną lijo. Šiandien panašu bus tas pats