Mafina - kaip šauniai paaugo! Bent kuriam laikui ramiau bus
Labas visoms,
Grizom is gyd. Matejus paauges 1 cm i ugi (tik galvoju, kad blogai pamatavo, nes labai ilgas jis man po menesio ir visi 56 dydzio rubiukai mazi) ir 1500 g i svori, galvyte +2 cm. Gavom skiepuka.
valiooo kad jus zinotumet kokia as laiminga-pagaliau nusiraminsiu del maitinimo ir baigsiu galvot, kad vaikas nedavalgo. Pasirodo su tokiais atpilimo kiekiais jis vistiek prisivalgo. Dar kaip tycia ruosemes pas gyd. aprengiau vaika nauju bodziu-atpyle, perrengiau, aprengiau kostiumeliu-atpyle vel o gyd per apziura sako pilnas pilvukas
Mes snd i lauka negalim, maudytis negalim. Skyre vit D 3 lasus. Daugiau kaip ir nieko. 2 men skiepysimes nuo roto.
Va kaip šauniai paaugo vyrukas Taip ir toliau
Lauke mes irgi buvom. Pirmą kartą apie 20min. Bet buvo labai stiprus ir nemalonus vėjas. Antrą kartą pusvalandį. O vakar daugiau nei valandą vaikštinėjom.
Tik supyksta kai reikia rengtis.
Mano vaikui šiandien miegadienis. Visa popietę parpė Pora kartų valgė, bet iškart nulūždavo. Įdomu kas vakare ir naktį laukia
Tiesa, vis pakraujuoja bambytė. Nešlapiuoja, bet pakraujuoja. Kame reikalas? Valau su vandenuku.
Uzjauciu del tokios stresuotos pradzios... Panegink lasiukus, o del krutines - as itariu panasia situacija turejau del per dideles pieno produkcijos (angl. engorged breast), tai man patare pilnai su pientraukiu istustint abi krutis (pompuot tol, kol bega fontaneliu ar srovele), duse prausiantis ir maitinant masazuot guzelius, pries maitinima deti siltus, o po maitinimo - saltus kompresus.
Sekmes ir kantrybes!
Silxoxo... žinau kaip gali būti sunku... nenuleisk rankų.. visa šeima būkit stiprūs
Silxoxo... žinau kaip gali būti sunku... nenuleisk rankų.. visa šeima būkit stiprūs
Tiesa, vis pakraujuoja bambytė. Nešlapiuoja, bet pakraujuoja. Kame reikalas? Valau su vandenuku.
manau nieko. pas mūsiškę irgi pakraujavo. Tikrai nelindom ten įkyriai valyt to pakraujavimo, kaip tik daugiau ramybės davėm.. greit susitvarkė
Gerai. Lisim is savo urvo i lauka
Per daugiausia nepasitikek tom naminem svarstyklem. As kiek namie sveriaus man vis rode, kad svoris dideja, bet vakar rodr kad vaikas sveria 1 kg ( sverjau be pampio ir tik su bodziu). Matyt jis nera tikslios, kai reik gramais tikslumo. Busit ir jus priauge, juk Lukutis tavo ilgai valgo
</p></div></blockquote><p>sakiau sakiau sakiu :P kaip faina! </p>
Sakei sakei
Labas rytas visoms, kaip jums naktis. Mano karalaitis biski sokdino. Miegojo 5 val.pavalge ir sygalvojo nebemiegot oj kaip sunku nakti kantrybes nera isvis
Silxoxo, didziausios kantrybes!!! Ir bandyk dar nepasiduot
Sakei sakei
Labas rytas visoms, kaip jums naktis. Mano karalaitis biski sokdino. Miegojo 5 val.pavalge ir sygalvojo nebemiegot oj kaip sunku nakti kantrybes nera isvis
Na po 12d pamatysim kaip čia mums pasisekė svorio priaugti
Mūsų naktis buvo siaubinga. Mažai miegojo. Rėkė be perstojo. Nesuprantu, kas jam dabar užėjo. Matosi miego nori, bet lužta tik su (.) burnoj. (.) ištraukus po 15-20 min. vėl paleidžia dudas. O (.) grynai kaip soskę čiulpė, švelniai, nestipriai, kad pienas nebėgtų Bandžiau soskę duoti neima niekaip. Vienų žodžių košmaras
Mes buvom profilaktiniam vizitui. Nuo paskutinio vizito praejus dviem savaitem turim dar +570g. Viso jau 3870 labai laiminga esu.
Musiske tai visdar naktin daznai valgyt nori. Kas 2.5 3 valandas keliasi ir valgo.
Nu va kai šauniai auga mūsų mažyliai
Kaip aš nekantrauju saviški pasverti