Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Mafina - kaip šauniai paaugo! Bent kuriam laikui ramiau bus :)

Atsakyti

Labas visoms,
Grizom is gyd. Matejus paauges 1 cm i ugi (tik galvoju, kad blogai pamatavo, nes labai ilgas jis man po menesio ir visi 56 dydzio rubiukai mazi) ir 1500 g i svori, galvyte +2 cm. Gavom skiepuka.
yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gifvaliooo kad jus zinotumet kokia as laiminga-pagaliau nusiraminsiu del maitinimo ir baigsiu galvot, kad vaikas nedavalgo. Pasirodo su tokiais atpilimo kiekiais jis vistiek prisivalgo. Dar kaip tycia ruosemes pas gyd. aprengiau vaika nauju bodziu-atpyle, perrengiau, aprengiau kostiumeliu-atpyle vel blink.gifo gyd per apziura sako pilnas pilvukas bigsmile.gif
Mes snd i lauka negalim, maudytis negalim. Skyre vit D 3 lasus. Daugiau kaip ir nieko. 2 men skiepysimes nuo roto. 

Va kaip šauniai paaugo vyrukas :bigsmile:  :clap: Taip ir toliau  :mirksiukas: 

Lauke mes irgi buvom. Pirmą kartą apie 20min. Bet buvo labai stiprus ir nemalonus vėjas. Antrą kartą pusvalandį. O vakar daugiau nei valandą vaikštinėjom. 

Tik supyksta kai reikia rengtis.  :unsure: 

Mano vaikui šiandien miegadienis. Visa popietę parpė :bigsmile:  Pora kartų valgė, bet iškart nulūždavo. Įdomu kas vakare ir naktį laukia :hmm: 

Tiesa, vis pakraujuoja bambytė. Nešlapiuoja, bet pakraujuoja. Kame reikalas? :huh2: Valau su vandenuku.

Atsakyti
Nebegaliu. Pirma diena grize namo skambinom greitai, nes manem, kad springsta. Kas tiksliai buvo -nezinau. Paleido namo,nieko nerado. Antra diena atejo akusere ir zindymo konsultante. Baigiu isprotet. 4 valandas kazkur praverkiam, nenoriai valgom. Konsultante mane, kad turi "prisegta" liezuveli, siandiena vaziavom,manem, kad prakirps ir pasibaigs problemos. Kadangi miegojo,negalejo patikrint,o zadint ne pavyko. .  Grizom,  o mazasis ne rekia,o tiesiog spiegia. Nebezinau ka daryt. Miegot isvis labaai retai miegam... o dabar krutine uzsidegus, guzuota,  negaliu nei atsigult,  verkiu maitindama. Tiesiog norisi nubegt misinelio ir viskas.. 
Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 04 27, 19:54)
Nebegaliu. Pirma diena grize namo skambinom greitai, nes manem, kad springsta. Kas tiksliai buvo -nezinau. Paleido namo,nieko nerado. Antra diena atejo akusere ir zindymo konsultante. Baigiu isprotet. 4 valandas kazkur praverkiam, nenoriai valgom. Konsultante mane, kad turi "prisegta" liezuveli, siandiena vaziavom,manem, kad prakirps ir pasibaigs problemos. Kadangi miegojo,negalejo patikrint,o zadint ne pavyko. .  Grizom,  o mazasis ne rekia,o tiesiog spiegia. Nebezinau ka daryt. Miegot isvis labaai retai miegam... o dabar krutine uzsidegus, guzuota,  negaliu nei atsigult,  verkiu maitindama. Tiesiog norisi nubegt misinelio ir viskas.. 

Uzjauciu del tokios stresuotos pradzios... Panegink lasiukus, o del krutines - as itariu panasia situacija turejau del per dideles pieno produkcijos (angl. engorged breast), tai man patare pilnai su pientraukiu istustint abi krutis (pompuot tol, kol bega fontaneliu ar srovele), duse prausiantis ir maitinant masazuot guzelius, pries maitinima deti siltus, o po maitinimo - saltus kompresus.
Sekmes ir kantrybes!
Atsakyti

Silxoxo... žinau kaip gali būti sunku... nenuleisk rankų.. visa šeima būkit stiprūs

Atsakyti

Silxoxo... žinau kaip gali būti sunku... nenuleisk rankų.. visa šeima būkit stiprūs

Atsakyti

:hmm:

Tiesa, vis pakraujuoja bambytė. Nešlapiuoja, bet pakraujuoja. Kame reikalas? :huh2: Valau su vandenuku.

manau nieko. pas mūsiškę irgi pakraujavo. Tikrai nelindom ten įkyriai valyt to pakraujavimo, kaip tik daugiau ramybės davėm.. greit susitvarkė

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 27, 18:10)
Nu va kaip smagu, kad tiek daug priaugot. Sveikinu. bigsmile.gif  Dabar gali buti rami. As apie tiek net nesvajoju. Buciau laiminga jei 1kg priaugtu,bet nezinau ar tai realu turint omeny, kad dabar tik apie 600g bus (sveriausi su naminem svarstykles pradzioj pati po to su vaiku)  unsure.gif

Gerai. Lisim is savo urvo i lauka biggrin.gif

Per daugiausia nepasitikek tom naminem svarstyklem. As kiek namie sveriaus man vis rode, kad svoris dideja, bet vakar rodr kad vaikas sveria 1 kg ( sverjau be pampio ir tik su bodziu). Matyt jis nera tikslios, kai reik gramais tikslumo. Busit ir jus priauge, juk Lukutis tavo ilgai valgo mirksiukas.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 27, 19:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mafina24" data-cid="71595939" data-time="1493302186"><div><p>Labas visoms,

</p></div></blockquote><p>sakiau sakiau sakiu tongue.gif:P:P kaip faina! </p>

Sakei sakei ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

Labas rytas visoms, kaip jums naktis. Mano karalaitis biski sokdino. Miegojo 5 val.pavalge ir sygalvojo nebemiegot unsure.gif oj kaip sunku nakti kantrybes nera isvis unsure.gif

Silxoxo, didziausios kantrybes!!! Ir bandyk dar nepasiduot 4u.gif
Atsakyti
Silxoxo, o jeigu nutrauktą pienuką jam sumaitint iš taurelės ar šaukšteliu? Bent kol pavyks tą pasaitėlį apžiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 28, 07:11)
Per daugiausia nepasitikek tom naminem svarstyklem. As kiek namie sveriaus man vis rode, kad svoris dideja, bet vakar rodr kad vaikas sveria 1 kg ( sverjau be pampio ir tik su bodziu). Matyt jis nera tikslios, kai reik gramais tikslumo. Busit ir jus priauge, juk Lukutis tavo ilgai valgo mirksiukas.gif
Sakei sakei  ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Labas rytas visoms, kaip jums naktis. Mano karalaitis biski sokdino. Miegojo 5 val.pavalge ir sygalvojo nebemiegot  unsure.gif oj kaip sunku nakti kantrybes nera isvis  unsure.gif

Na po 12d pamatysim kaip čia mums pasisekė svorio priaugti unsure.gif

Mūsų naktis buvo siaubinga. Mažai miegojo. Rėkė be perstojo. Nesuprantu, kas jam dabar užėjo. Matosi miego nori, bet lužta tik su (.) burnoj. (.) ištraukus po 15-20 min. vėl paleidžia dudas. O (.) grynai kaip soskę čiulpė, švelniai, nestipriai, kad pienas nebėgtų unsure.gif Bandžiau soskę duoti neima niekaip. Vienų žodžių košmaras doh.gif
Atsakyti

Mes buvom profilaktiniam vizitui. Nuo paskutinio vizito praejus dviem savaitem turim dar +570g. Viso jau 3870  :wub: labai laiminga esu. 

Musiske tai visdar naktin daznai valgyt nori. Kas 2.5 3 valandas keliasi ir valgo.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 28, 11:27)
<p>Mes buvom profilaktiniam vizitui. Nuo paskutinio vizito praejus dviem savaitem turim dar +570g. Viso jau 3870  wub.gif labai laiminga esu. </p><p>Musiske tai visdar naktin daznai valgyt nori. Kas 2.5 3 valandas keliasi ir valgo.</p>

Nu va kai šauniai auga mūsų mažyliai yahoo.gif
Kaip aš nekantrauju saviški pasverti rolleyes.gif
Atsakyti