Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(steka @ 2017 04 27, 10:41)
Mafina, gal dar butu alternatyva po maitinimo pamegint nutraukt pienuko ir, jei jis dar smagiai bega - reiskia kudikis buvo sotus ir daugiau nebenorejo ;-)

Mamytes, kuriu dziaugsmeliai neramus, paziurekit ar LT vaistinese yra pirkti homeopatiniu Mama natura firmos Colic lasiuku. Maniskis per juos jau pamirso, kad galima visa valanda verkti. Atrodo toks mikroskopinis lasiukas, bet vos tik jis i burnyte papuola - zuikis taip su pasimegavimu ji cepsi ir uzsiliuliuoja ;-)

Ar tikrai toks pavadinimas? unsure.gif Suvedziau per google pavadinima, bet nei vieno lietuvisko tinklapio neismete verysad.gif

Idek nuoroda ar foto kaip jie atrodo unsure.gif
Papildyta:
Nepatikesit, bet mes vis dar neesam lauke buvę unsure.gif Vis oras netinkamas atrodo. Tai lija, tai šalta. Vis laukiu kada bus šilčiau unsure.gif
Atsakyti

Svetikai pavadinimas Colic Calm lašiukai, girdėjus aš apie juos

pas mus kambaryje 23 -24 vaikas gyvena tik su bodžiu ir vilnonėm kojinytėm, visada po adijaliuku. Po jūsų parašymų, kaip rengiat, atrodytų,kad per mažai... nu bet kiek tikrinu - visada šiltutė. 

Atsakyti

egluzele, o ten tikrai sloga? 

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 27, 12:24)
Ar tikrai toks pavadinimas?  :unsure: Suvedziau per google pavadinima, bet nei vieno lietuvisko tinklapio neismete :(

Idek nuoroda ar foto kaip jie atrodo  :unsure:
Papildyta:
Nepatikesit, bet mes vis dar neesam lauke buvę :unsure: Vis oras netinkamas atrodo. Tai lija, tai šalta. Vis laukiu kada bus šilčiau :unsure:

Pas mus jie tokie pardavinejami: http://www.pharmaexp...i-Gouttes-10-ml
Galbut Lerikytes paminetu lasiuku sudetis ta pati, reikia paziuret.
Atsakyti

Svetikai pavadinimas Colic Calm lašiukai, girdėjus aš apie juos

pas mus kambaryje 23 -24 vaikas gyvena tik su bodžiu ir vilnonėm kojinytėm, visada po adijaliuku. Po jūsų parašymų, kaip rengiat, atrodytų,kad per mažai... nu bet kiek tikrinu - visada šiltutė. 

Mes dažniausiai neužkloję būnam. Tai tas ant to, kaip sakant :)

egluzele, o ten tikrai sloga? 

Iš pradžių ir aš galvojau, kad gal pienuku pribėgę tiesiog. Bet kai traukėm, tai matyt snargliukų :unsure:

Pasiskundžiau čia jums, kad tik ant rankų būna, ir jau porą valandų pučia paguldyta :) Ir pyragą iškepiau, ir pietus padariau, ir skalbinius nurinkau, ir naują partiją uždėjau :) Daaaaug padarius jaučiuos :)

Svetikas - mes einam didžiųjų iš darželio pasiimt, tai lauke pabūnam taip :) Ir didieji prasilaksto, ir aš pasivaikštau. Savaitgalį sugebėjom išeit  su saule, grįžt su sniegu :D Bet mažoji gerai uždengta buvo, negavo sniego :)

Lerikyte - jei ne paslaptis, ką dirbi? Aš su pirmais dviem irgi dirbau, o ši darbovietė liepė atostogaut :)

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Silxoxo - sveikinimai susilaukus savojo balandziuko 4u.gif

Siandien pas gydytoja pirma karta buvome, tai nusprende, kad gimimo svori bus atauges per 4 dienas, ziuresim, kaip toliau. Nakti vis dar leidzia pamiegoti po 5-6,5 val. tarpa tarp maitinimu padarydamas. Tiesa sakant, as ji pati pasikeliu, kai truputi garsus svintant miegodamas pradeda skleisti, kol dar nerekia, nes tada galiu ramiai vyresniji pradeti isruosti i darzeli.

Mes kieme siaip pasivaikscioti irgi dar nesam buve, bet tai del to, kad arba namie bandau ka padaryti, arba vaikas rekauja. Dar nesu tikra, kaip i vezima reaguos, pirmas tai iki metu nemego visai jame buti, iki pabudimo, o tada - asaros be vilties apraminti ir namo smile.gif O siaip bet kokiu oru iprate vaikscioti kasdien, vyresniji irgi i lauko darzeli isleide, ten tik pietu miegas ir per didziausius salcius dalis veiklos po stogu.
Kaip jusiskiai, nerekia vezime?

Beje, jauciu, jau ne per anksti i darzelius butu registruoti - dar apie tai negalvojat? smile.gif Mes pusees metu teregistravom, tai i 1a vieta darzeli prie namu ir su gera reputacija nepatekom. I 2a vieta nelabai populiaru patekom ir po ilgu svarstymu pasilikome privaciame, kuri jau per vasara lankeme.

Dar is Prismos kraiteli pasiemiau, ispudingo dydzio deze, galejo iki virsaus visko prikraut biggrin.gif Siaip, aisku, verta ja paimti - visko prideta, as kaip tik zirklutes nagams pametusi ir termometra vandeniui galvojau pirkti, tai nebeprireiks. Dar bb gultuka surizikavau nusipirkti, pakolkas daugiau poros min. neisbuvo, turiu vilti, kad ipras. Nes labai noretusi bent poros val. laisves kai mb i darba iseis.
Atsakyti

egluzele, as su individualia veikla, pardavimai. 

Negalėjau nieko stabdyt, nes visas kelių metų įdirbis pradingtų, nes kiek dirbi tiek gauni. Tai aš dar ligoninėj po gimdymo gulėdama dirbau :D siaubas :D

pas mus irgi būna vienas kitas snarglys, atsiprašau už žodį, bet kaip jį kitaip pavadint :D ir tokioooo dydžio kai ištrauki,kad ohoho. Bet tai tikrai ne sloga pas ją. Sako jų daugėja nuo per sauso oro namuose

Siaure, mūsiškė kasdien į lauką keliauja. Miega ir tiek. nei mū nei be. Prabūna Mb su ja valandą, šiandie pagaliau jau ir aš išėjau :)

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 27, 14:08)
Svetikas - mes einam didžiųjų iš darželio pasiimt, tai lauke pabūnam taip smile.gif Ir didieji prasilaksto, ir aš pasivaikštau. Savaitgalį sugebėjom išeit  su saule, grįžt su sniegu biggrin.gif Bet mažoji gerai uždengta buvo, negavo sniego smile.gif

Tai jus pirma karta iskart ilgam isejot ar po biski pratinot? As galvoju kai silciau bus trumpam bandyt, o veliau, po keliu kartu ilgiau ar ne? unsure.gif
Atsakyti

egluzele, as su individualia veikla, pardavimai. 

Negalėjau nieko stabdyt, nes visas kelių metų įdirbis pradingtų, nes kiek dirbi tiek gauni. Tai aš dar ligoninėj po gimdymo gulėdama dirbau :D siaubas :D

pas mus irgi būna vienas kitas snarglys, atsiprašau už žodį, bet kaip jį kitaip pavadint :D ir tokioooo dydžio kai ištrauki,kad ohoho. Bet tai tikrai ne sloga pas ją. Sako jų daugėja nuo per sauso oro namuose

Siaure, mūsiškė kasdien į lauką keliauja. Miega ir tiek. nei mū nei be. Prabūna Mb su ja valandą, šiandie pagaliau jau ir aš išėjau :)

Siaubassss :) puikiai suprantu tavo situaciją :4u: 

Tai jus pirma karta iskart ilgam isejot ar po biski pratinot? As galvoju kai silciau bus trumpam bandyt, o veliau, po keliu kartu ilgiau ar ne? unsure.gif

Mes pirmą kartą išėjom, kai man siūlus ištraukt reikėjo. Gal 30-40min pabuvo tada, kol aš susisukau. Šiaip nematuojam laiko :rolleyes: 

Atsakyti
Labas visoms,
Grizom is gyd. Matejus paauges 1 cm i ugi (tik galvoju, kad blogai pamatavo, nes labai ilgas jis man po menesio ir visi 56 dydzio rubiukai mazi) ir 1500 g i svori, galvyte +2 cm. Gavom skiepuka.
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif valiooo kad jus zinotumet kokia as laiminga-pagaliau nusiraminsiu del maitinimo ir baigsiu galvot, kad vaikas nedavalgo. Pasirodo su tokiais atpilimo kiekiais jis vistiek prisivalgo. Dar kaip tycia ruosemes pas gyd. aprengiau vaika nauju bodziu-atpyle, perrengiau, aprengiau kostiumeliu-atpyle vel blink.gif o gyd per apziura sako pilnas pilvukas bigsmile.gif
Mes snd i lauka negalim, maudytis negalim. Skyre vit D 3 lasus. Daugiau kaip ir nieko. 2 men skiepysimes nuo roto. Ar is jusu kas nors zadat skiepyti?

Svetikas, as pirma kart ejau pusvandziui mazdaug, antra kart jau valandele. Paskui ilgai nejom, nes vis buvo blogi orai, kad net paciai nemalonu islysti budavo. O kai isejom vel tai nebepratinau, iskart ilgesniam laikui ir nuo to karto einam kasdien. Zinok tie vejai visai nebaisus, juk po stogiuku vezime nieks neipucia. Eikit drasiai, nelauk tu oru geresniu. Nera blogu oru, jei apranga tinkams visi orai geri.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 27, 16:09)
Labas visoms,
Grizom is gyd. Matejus paauges 1 cm i ugi (tik galvoju, kad blogai pamatavo, nes labai ilgas jis man po menesio ir visi 56 dydzio rubiukai mazi) ir 1500 g i svori, galvyte +2 cm. Gavom skiepuka.
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  valiooo kad jus zinotumet kokia as laiminga-pagaliau nusiraminsiu del maitinimo ir baigsiu galvot, kad vaikas nedavalgo. Pasirodo su tokiais atpilimo kiekiais jis vistiek prisivalgo. Dar kaip tycia ruosemes pas gyd. aprengiau vaika nauju bodziu-atpyle, perrengiau, aprengiau kostiumeliu-atpyle vel  blink.gif o gyd per apziura sako pilnas pilvukas  bigsmile.gif
Mes snd i lauka negalim, maudytis negalim. Skyre vit D 3 lasus. Daugiau kaip ir nieko. 2 men skiepysimes nuo roto. Ar is jusu kas nors zadat skiepyti?

Svetikas, as pirma kart ejau pusvandziui mazdaug, antra kart jau valandele. Paskui ilgai nejom, nes vis buvo blogi orai, kad net paciai nemalonu islysti budavo. O kai isejom vel tai nebepratinau, iskart ilgesniam laikui ir nuo to karto einam kasdien. Zinok tie vejai visai nebaisus, juk po stogiuku vezime nieks neipucia. Eikit drasiai, nelauk tu oru geresniu. Nera blogu oru, jei apranga tinkams visi orai geri.

Nu va kaip smagu, kad tiek daug priaugot. Sveikinu. bigsmile.gif Dabar gali buti rami. As apie tiek net nesvajoju. Buciau laiminga jei 1kg priaugtu,bet nezinau ar tai realu turint omeny, kad dabar tik apie 600g bus (sveriausi su naminem svarstykles pradzioj pati po to su vaiku) unsure.gif

Gerai. Lisim is savo urvo i lauka biggrin.gif
Atsakyti

Labas visoms,

sakiau sakiau sakiu :P:P:P kaip faina! 

Atsakyti