Violeta, o kam reikia prie jos pratint?
Hm 60 ml atrodo nedaug. Bet juk papinukai dazniau ir valgo, nei misiniu maitinami.
Butinai prasinesiu.
Labai tikiuosi
doviliuke, del to h.. man padejo saltalankiu aliejaus zvakutes, tikrai stebuklingi, pabandyk ir tu gal pades.
merginos kaip jus prie soskes pratinot maziukus?
silxoxo, sveikinimai
Man savaji nereikejo pratint. Tiesiog ta vakara kai jau nebeistveriau del verkimo, vyras nuvare i vaistine, nupirko ir ikisus vaikui jis iskart suprato ka su tuo daiktu reikia daryti. Bet dar nemoka islaikyti, prilaikyt reikia. Bet stengiuos be reikalo nekaisiot. Taip noreciau kad nereiktu ir kad neiprastu.
Violeta, o kam reikia prie jos pratint?
Man savaji nereikejo pratint. Tiesiog ta vakara kai jau nebeistveriau del verkimo, vyras nuvare i vaistine, nupirko ir ikisus vaikui jis iskart suprato ka su tuo daiktu reikia daryti. Bet dar nemoka islaikyti, prilaikyt reikia. Bet stengiuos be reikalo nekaisiot. Taip noreciau kad nereiktu ir kad neiprastu.
Gal ir nereikia, bet o ka daryt kai vaikas neramus?
Kai mano pradejo buti neramus, as viska dariau: ir nesiodavau ir daznai (.) kisau ir dainavau ir supavau, lasiuku nupo pilvo duoti pradejau, visokias padetis isbandziau... bet nepadejo
O tu bandei issiaiskinti neramumo priezasti? Kada ji tau nerami?
Na negaliu pasakyti kad baisiai nerami, esme tame kad kai nemiega tada juda, muistosi ir baisiai pradeda atpilineti, tai galvojau gal su soske ramiai guletu..bet cia drambliuko svajone...
Mano irgi atpilineja ir sakyciau nemazai, atsibido rubus del to pastoviai keitinet, tiek sau, tiek vaikui, kartais atpila ne gryna pienuka, o tokia jau kaip varske ar kaip pavadint toki darini, kur jau i piena nebepanasu. Man ne minties nekiltu del to duot ciulptuka. Geriau po maitinimo stacia panesiot ar palaikyt, kad atsirugtu. Nors man vistiek atpilineja... ir visada pries atpilima vaikas pradeda labai muistytis. Man atrodo ir su ciulptulu vaikasuistysis, nes jiems matyt raizo pilvuka ar dar kas ten vyksta pries atpilimus...
mūsų beveik neatpylinėja. Į kelias dienas kartą.
Mafina, tas atpiltas pienas būna todėl toks,kad jau sureagavęs su skrandžio sultim, sutrauktas tiesiog
Sveikinimai, kas susitikot su savo mazyliais Turbut jau visos busim?
Senokai besijungiau, yra ka veikt namie su trim vaikais
Tik atsikeli, ziurek jau vakaras, dienos tiesiog lekia. Vyresnieji i darzeli neina tai ir juos reikia kazkokia veikla uzimt, kur dar skalbiniai, maisto gaminimas ir t.t
Turejau dar isgascio del rando-siek tiek slapiavo, bet dabar lyg ir graziai gyja.
Nezinojau Man mama visada sako, kad toks pienukas jau uzsistovejes skrandukyje, aciet per daug vaikui pieno ir jis nebespejamas suvirskinti, bet as tokiom sovietmecio ziniom netikiu
Mano daug atpilineja, per diena 4-5 kartus, plius nakti dar, nu tai vos ne po kiekvieno maitinimo. Sunus irgi atsimenu atpilinejo, o dukra maziau, tai gal cia berniukams labiau tie atpylinejimai budingi?
Kryziuke, tikrai yra ka veikti su triem vaikais, o jei dar namas, ne butas, tai tuo labiau.
O kodel tavo vaikai neina i darzelius?
Pas mane namie su manim ir mazuoju lieka tik vidurinioji, o didysis iseina pusdieniui i mokykla, kai buvo atostogos, tai maniau isdurnesiu
Mamytes, kuriu dziaugsmeliai neramus, paziurekit ar LT vaistinese yra pirkti homeopatiniu Mama natura firmos Colic lasiuku. Maniskis per juos jau pamirso, kad galima visa valanda verkti. Atrodo toks mikroskopinis lasiukas, bet vos tik jis i burnyte papuola - zuikis taip su pasimegavimu ji cepsi ir uzsiliuliuoja ;-)
Labas mamos
* Vakar jau verkiau, nes atrodo, ka bedaryciau, viskas jam blogai-pampi keiciu rekia, valgyt nori rekia, apskritai - rekia. Miega po 2 val
**Jus kai maitinat, duodat valgyt is abieju krutu?
*** Doviliukas - su pienu viskas ok, pieno yra, tik kol (.) ikisu, tai prazviegia, jei neitaikai patogiai
****As likau suzaveta savo B. Tiek gimdymo namuose, tiek ir namie.
* Nestresuok, visi parekia. O jei tu isitempus, tai vaikutis viska jaucia ir tik labiau nervuojasi. Jei miega po 2val tai dar visai gerai.
** Budavo,kad duodu ir kita (.) ,bet dabar to nedarau. Duodu kita nebent po kokiu 2 val. Nes skaiciau, kad tas pienukas kuris lieka paskutinis- riebiausias ir sociausias. Plius, gamyba didesne jei daugiau isvalgo.
*** Man sianakt taip buvo- rekia o papo neima...Tai B paeme, panesiojo kelias min. tada jau lyg kazkiek aprimo geriau paeme (.)
**** Saunuoliai tie musu vyrai, kad dalyvavo ir netik dalyvavo, bet ir padejo per gimdyma. Maniskis irgi labai gelbejo. Surado tokia veduokle ir mane vedino, nes man daresi silpna nuo karscio. Nugara masazavo. Vandens paduodavo. Zodziu tikrai esu jam dekinga. Ir pats poto sake dziaugiasi, kad dalyvavo ir galejo padeti.
Merginos!!
Vakar vakare gime musu stebuklelis Matukas! 3220 kg, ugio nematuoja cia tai nezinom. Esam labai laimingi, ryte grizom namo
Tik va teciui pasilikt neleido, atejo apie 1 nakties pasakyt, kad perkelia I kita skyriu ir ten nebus galima likt, o atskiru palatu nebera, tai man asaru upeliai buvo. Viena, nei I wc nueit, nei apsisukt, nei ka is tases pasiimt po epidiuro, o gyvenam 40 minuciu nuo ligonines.. sake paleis tik po paros, nes stebejo abu mus del infekcijos, man temperatura buvo sukilus ir purte saltis, suleido vaistu ir praejo, o beibis nepasidave isvis ir liko sveikas gimdymas buvo sunkus, nenoriu prisimint, sitas uzsispyrelis nenorejo lyst laukan. Papasakosiu kai atsiras laiko
Sveikinimai!!! Aukite sveiki! Daug pienelio ir miegelio!
Sveikos, na va, turiu minutę parašyt, kol mažiukė valgo Mes dar nebaigėm su kraustymusi, savaitgalį į naujus namus, tai dar vis stengiuos kokią dėžę supakuoti, kol mažoji miega, tik laaaabai jau lėtai tas darbas eina Vyras ryte vaikus į daržęlį nuveža ir važiuoja baldų surinkinėti, vakare visi grįžta, tai stengiuosi vyresnėliams kuo daugiau dėmesio duoti. Bet šaunūs kokie, taip švelniai su mažyle elgiasi, prieina, glosto galvytę, bučiuoja
Mažiukė gime 13 val., 3.800 g. 53 cm., burbuliukė, gerus žandus užsiaugino
Bet tai kaip smagu- ikurtuves
Tikra burbuliuke
labas,
* doviliuke, del to h.. man padejo saltalankiu aliejaus zvakutes, tikrai stebuklingi, pabandyk ir tu gal pades.
** merginos kaip jus prie soskes pratinot maziukus?
* Aciu, butinai bandysiu. Labai nenoriu pas gyd del to eiti....
** As duodu soske. Ir vyresnelius su ja auginau. Ir maitinau pati. Man su soske geriau. Galiu i dusa ramiai nueiti. Kai pampi keiciam ar plaunam sike. Lauke kai buna. Kam to riksmo. Seip nera, kad noriai jis ja imtu. Spjauna, bet iduodu ir buna ramu. Vakar dukra pabuvo kol as maudziaus, tai irgi soske labai gelbejo. Bet cia jau kiekvienos seimos pasirinkimas.
Bandyk gal kitokios formos ar minkstesne isigyti, gal atrasit kuri geriausiai tiks.
Labas rytas
Sveikinimai, kas susitikot su savo mazyliais Turbut jau visos busim?
Senokai besijungiau, yra ka veikt namie su trim vaikais
Tik atsikeli, ziurek jau vakaras, dienos tiesiog lekia. Vyresnieji i darzeli neina tai ir juos reikia kazkokia veikla uzimt, kur dar skalbiniai, maisto gaminimas ir t.t
Turejau dar isgascio del rando-siek tiek slapiavo, bet dabar lyg ir graziai gyja.
Oii, tikrai dienos lekia nepastebimai...Trys vaikai tai jau burys As skalbiu kasdien. Buna ir po 2 skalbimus. Gerai tos skalbenkes Ir indaploves
Maniskiai puse dienos mokykloje, tai bent ramiau. O tau tai isvis reikia suktis, jei visi namuose Laikykis- mes galim!
Kalbejot kuo rengiat mazuliukus. O sakykit kiek laipsniu pas jus namuose? Pas mus 21-22. Tai rengiu bodi trumpom rankovem, kojinytes ir sliauztuka.
Reik ruostis i lauka. Geros dienos
Laba,
Siloxoxo - sveikinimai ir jums
Aš prie pc neprieinu, o iš tel rašyt baisiai nepatogu...
Pas mus namuose 23-24, rengiam trumparankovį smėlinuką, marškinėlius ir kelnytes. Nakčiai ilgarankovius šliaužtus ant smėlinuko.
Atpylinėja ir manoji nemažai. Kažkaip sunkiai atsirūgsta...
Mano vyresnėliai į darželį eina, jiems bausmė namuose būtų likt mb į namą pusdieniui važiuoja, tai mudvi atostogaujam mažė geriausia ant rankų jaučias, tai ir sėdim meiliai jei pavyksta paguldyt, bandau pasitvarkyt. Bet mažai pavyksta, nebent mb grįžus. Skalbyklė ir pas mus vis sukasi, nes dar ir vidurinėlis nuo pampių bando atprast.
Čiulptuko neduodam, bent kol kas.
Mažoji lyg slogytę turi kaip jai padėt? Neteka, bet šnirpščia. Jūros vandenuką lašinam ir valom. Daugiau lyg ir nieko nepadarysi, ar ne?
Ir lyg paberta. Galvoju, kada tas hormoninis bėrimas išlenda...
Magic - kur kraustotės? Mes geriausiu atveju rudenį kraustysimės, bet jau db negera pagalvot apie pakavimąsi...