Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Silxoxo-sveikinimai. Matyt jau nebeliko pas mus nestukiu? ax.gif

Lerikyte, stengiuos nesigilint, tikrinu kakliuka ir bandau save sulaikyt nuo noro jam dar ka nors aprengt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na stai ir as po dar vienos dienos, vaikams sumigus, apsitvarkius, vos kojas bepavelkanti...
Bet kaip gera, kad yra kur uzeiti, paskaitai, kad ne viena as tokia ir pati apie save pasipasakot gali biggrin.gif
Mamytes, jus cia skundziates, kad jums mazuliai prie (.) kabo istisai, o as va tikriausiai vienintele esu tokia, kuri skundziuosi ir pergyvenu, kad mano karalaitis ne visada ima (.) verysad.gif Nu ir ka reikia man su juo daryti???? Dvi savaites atrode viskas idealiai buvo, gulinejom abudu lovoje, uzmigdavo bevalgydamas, visaip budavo ir ilgiau ir trumpiau pamiegodavo, mane tas labai net tenkino, bet uztai nesioti daug nereikejo, vis atejusi (.) ikisdavau, patraukdavo kiek jam reikejo, bet traukdavo ir buvo patenkintas. O apie 3 sav ir iki dabar, kai prasidejo tie vakariniai rekimai, tai ir (.) ne visada paima ir ne visada jam ikisi, pradzioj dar palaiko burnoj, kol pienukas atiteka ir pradeda varysi srovele, o tada jis pradeda rekt, isstumia, suka galva, ar jam ta rovele nepatinka ar kas, bet kad ir veliau neikisi, tai nzn kas kiek laiko as ji bemaitinu, nes tai jis valgo, tai vel nebevalgio. Isvarius i lauka, grizus kai gaunasi 2 val pertrauka, tada tai jau gerai traukia ir pavalgo, nakti irgi viskas gerai, bet va diena kai as vis pastoviai bandau jam ikisti, tai ne visada tai baigiasi normaliu pasizindymu verysad.gif Nzn jau ne ka begalvoti, ar cia vaikui kazkas negerai ar su manim verysad.gif Gerai, kad poryt keliaujam pas gyd, tai jei prieaugis bus blogas, tai tikrai pulsiu i nevilti...

Hu, issipasakojau, dabar einu praustis ir miegoti, nes laikas kaip sakant tiksi biggrin.gif
Visoms kantrybes su savo mazuliukais, ypac pirmakartems - kai bus labai sunku, prisiminkit nestuma, kaip lauket savo pupuliuku ir dar visad sau kartokit TAI NESITES AMZINAI, tie pupuliai taip greit auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 25 balandžio 2017 - 21:42

Silxoxo valioooo sveikinimai!

Atsakyti

Mafina, kazkodel man atrodo kad tu nori pamaitinti sotu vaika. Nes pati sakai kad kai gaunasi dvieju val. Tarpas ima gerai. Pas mus buvo tas pats kai noredavau pamaitint sotu vaika. Tada bando paimt niekaip nesigauna nervuojasi pyksta uzcypia bel nieko neiseina. Kai alkana po miego nieko panasaus nebuna. Nu ir atsikabinau nuo vaiko. Pavalge ir viskas jei matau kad jau nebeima notmaliai reiskias  jau ir nealkana. Ir baigesi mano zutbutinis noras daaaar pamaitint ir jos zirzimas noriu imu nepavyksta. Reiskia mazai nori.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 25, 22:48)
<p>Mafina, kazkodel man atrodo kad tu nori pamaitinti sotu vaika. Nes pati sakai kad kai gaunasi dvieju val. Tarpas ima gerai. Pas mus buvo tas pats kai noredavau pamaitint sotu vaika. Tada bando paimt niekaip nesigauna nervuojasi pyksta uzcypia bel nieko neiseina. Kai alkana po miego nieko panasaus nebuna. Nu ir atsikabinau nuo vaiko. Pavalge ir viskas jei matau kad jau nebeima notmaliai reiskias  jau ir nealkana. Ir baigesi mano zutbutinis noras daaaar pamaitint ir jos zirzimas noriu imu nepavyksta. Reiskia mazai nori.</p>

Nu va ir man ir MB ir mama ta pati aiskina, bet man vis atrodo, o gal neprivalge, gal neuztenka ir dar begales o gal taciau ... ir dar, man tada kai jis neima (.) kazkaip reikia ji uznesiot, uzsupuot arba soske duot ( ko labai nenoriu daryt, nes viena vaika su uzauginau, kita be ir man labiau prie sirdies auginimas be ciulptuko), tai man daug geriau butu kad paimtu (.) ir uzsimigdytu, bet va vaikui neisakysi... teks atsikabint nuo vaiko ir man. Bet tik po vizito pas gyd, kai isitikinsiu kad vaikas privalgo normas biggrin.gif

Silxoxo sveikinimai, linkiu kuo greiciau atsigaut.

Merginos, gal keliaukim bendraut i FB? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 25 balandžio 2017 - 22:11
QUOTE(silxoxo @ 2017 04 25, 21:21)
Vakar vakare gime musu stebuklelis Matukas! yahoo.gif  3220 kg, ugio nematuoja cia tai nezinom. Esam labai laimingi, ryte grizom namo smile.gif

Sveikinimai didžiausi yahoo.gif wub.gif 4u.gif

Tai ką paskutinis mūsų balandinukas išsilukšteno? wub.gif Ar dar turim nestuke.gif ?
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 25, 21:38)
Mamytes, jus cia skundziates, kad jums mazuliai prie (.) kabo istisai, o as va tikriausiai vienintele esu tokia, kuri skundziuosi ir pergyvenu, kad mano karalaitis ne visada ima (.) verysad.gif  Nu ir ka reikia man su juo daryti????

O tu įsitikinus, kad jis neima alkanas? Gal jis sotus? Dabar tiesiog greičiau pasisotina, tuo labiau, kad pati rašai, kad srovele bėga mirksiukas.gif
Galiu pasidalinti savo patirtim. Pirmas mano vaikas valgydavo apie 30-40 min. kol pasisotindavo, sunkiai pienas bėgo, tikrai ne upeliais. O kai susilaikiau antro jis valgydavo 5-7 min. Aš į paniką vaikas neprivalgo, alkanas, pieno nėra. Man gydytoja pasakė, kad tau būtų ramiau pabandyk su pientraukiu patrauk 5 min ir pažiūrėk kiek bus. Ir ką tu sau manai - bėgo su antru jau upeliai, pilnai jis pasisotindavo per tą laiką. Matyt pirmas takus pravalė, kad antram geriau pienas bėgo biggrin.gif Buvo tiek priaugęs svorio, kad į pradinę kėdutę su kombinzonu netilpdavo, diržų neužtekdavo prisegti biggrin.gif teko ankščiau laiko kėdutę keisti biggrin.gif
Tad manau nusiramink ir jei nori pabandyt mano bandymą, gal ir tsu pasidarys ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti

O man rodos mafina nusiraminsi kai pasvers maziuka ir pamatysi kiek priauges. Man irgi buvo patogu kai uzmigdavo bevalgydama. Dabat jau vis reciau taip gaunasi pavalgius nori pabendraut, tai uzmiega ant keliu ar ranku dazniausiai jau. O kaip prisimenu ja maitint maitin maitin norejau ir nesupratau kas cia daros kad nori ima, niekaip nepavyksta ir abi nervuojames. 

Atsakyti

Sveikos, na va, turiu minutę parašyt, kol mažiukė valgo :) Mes dar nebaigėm su kraustymusi, savaitgalį į naujus namus, tai dar vis stengiuos kokią dėžę supakuoti, kol mažoji miega, tik laaaabai jau lėtai tas darbas eina :D Vyras ryte vaikus į daržęlį nuveža ir važiuoja baldų surinkinėti, vakare visi grįžta, tai stengiuosi vyresnėliams kuo daugiau dėmesio duoti. Bet šaunūs kokie, taip švelniai su mažyle elgiasi, prieina, glosto galvytę, bučiuoja :wub:

Šiek tiek apie gimdymą - kaip pirmus pagimdžius greitai, man buvo labai keista taip ilgai šįkart gimdyti :) Penktadienį nuo pietų visą praleidau su paruošiamaisiais gerais, vakare visai saldu buvo, bet mačiau, kad dar nėra tikrai rimtas veiksmas. Pusę 12 šiaip ne taip užmigau, o pirmą jau nubudau nuo stipraus sąrėmio ir šlapių kelnių. Vandenys pradėjo varvėti, nes nebuvo daug, bet nuolat bėgo po truputį. Iki šešių sąrėmiavau, bet vėlgi - mačiau, kad nėra dar tokie rimti sąrėmiai, vis dėlto šeštą nusprendėme važiuoti į GN, kol vaikai neatsikėlė, kad nebūtų chaoso. 7val. buvom gimdykloje su 4cm. 10val. nubėgo vandenys, labai daug jų buvo. Tada jau pagaliau veiksmas užsivedė kaip reikiant (su pirmais man tik prieš pat stūmimą vandenys nubėgo ir šiaip viskas vyko labai greitai), bet nebuvo tokio kosmoso jausmo kaip pirmus kartus, tik pačioj pabaigoj buvo labai sunku išlaukti kol galėsiu stumti, žiauriai norėjau, o dar nebuvo pilnai atsidarę, bet kai jau leido tai buvo toooks palengvėjimas, per porą sąrėmių išstūmiau. Mažiukė gime 13 val., 3.800 g. 53 cm., burbuliukė, gerus žandus užsiaugino :)

Merginos!!

Vakar vakare gime musu stebuklelis Matukas! :yahoo:  3220 kg, ugio nematuoja cia tai nezinom. Esam labai laimingi, ryte grizom namo :)

Tik va teciui  pasilikt neleido, atejo apie 1 nakties pasakyt, kad perkelia I kita skyriu ir ten nebus galima likt, o atskiru palatu nebera, tai man asaru upeliai buvo. Viena, nei I wc nueit, nei apsisukt, nei ka is tases pasiimt po epidiuro,  o gyvenam 40 minuciu nuo ligonines.. sake paleis tik po paros, nes stebejo abu mus del infekcijos, man temperatura buvo sukilus ir purte saltis, suleido vaistu ir praejo,  o beibis nepasidave isvis ir liko sveikas :) gimdymas buvo sunkus, nenoriu prisimint, sitas uzsispyrelis nenorejo lyst laukan. Papasakosiu kai atsiras laiko  :)

Sveikinimai!!!! :4u: :wub: :wub:  Sveikatos, greičiau atsigauk :4u:  Jau visi balandinukai yra :wub:

Aš būčiau už kraustymąsi į FB.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magic3: 26 balandžio 2017 - 12:37
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 26, 01:17)
Sveikinimai didžiausi yahoo.gif  wub.gif  4u.gif

Tai ką paskutinis mūsų balandinukas išsilukšteno?  wub.gif  Ar dar turim nestuke.gif ?
Papildyta:

O tu įsitikinus, kad jis neima alkanas? Gal jis sotus? Dabar tiesiog greičiau pasisotina, tuo labiau, kad pati rašai, kad srovele bėga  mirksiukas.gif
Galiu pasidalinti savo patirtim. Pirmas mano vaikas valgydavo apie 30-40 min. kol pasisotindavo, sunkiai pienas bėgo, tikrai ne upeliais. O kai susilaikiau antro jis valgydavo 5-7 min. Aš į paniką vaikas neprivalgo, alkanas, pieno nėra. Man gydytoja pasakė, kad tau būtų ramiau pabandyk su pientraukiu patrauk 5 min ir pažiūrėk kiek bus. Ir ką tu sau manai - bėgo su antru jau upeliai, pilnai jis pasisotindavo per tą laiką. Matyt pirmas takus pravalė, kad antram geriau pienas bėgo  biggrin.gif Buvo tiek priaugęs svorio, kad į pradinę kėdutę su kombinzonu netilpdavo, diržų neužtekdavo prisegti biggrin.gif teko ankščiau laiko kėdutę keisti biggrin.gif
Tad manau nusiramink ir jei nori pabandyt mano bandymą, gal ir tsu pasidarys ramiau  mirksiukas.gif

Svetikai, as bijau to nusitraukimo. O jei vel nieko nenutrauksiu. Ir kiek isgeria 1 men kudikis ml? Pagal misinio normas tai 130 ml. Tai o jei as tiek neistrauksiu, tai dar labiau nervai ims.
Dabar tiesiog nebekisu (.) kai matau kad nenori. Bet va snd ir nemiega jis pas mane. Snaudena ant ranku. O taip butu lengva kad uzmigtu bevalgydamas ar siaip su (.) burnytej. Nu bet ne toks vaikas ir viskas. Laukiu rytojaus-keliausim svertis.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 26, 15:59)
Svetikai, as bijau to nusitraukimo. O jei vel nieko nenutrauksiu. Ir kiek isgeria 1 men kudikis ml? Pagal misinio normas tai 130 ml. Tai o jei as tiek neistrauksiu, tai dar labiau nervai ims.
Dabar tiesiog nebekisu (.) kai matau kad nenori. Bet va snd ir nemiega jis pas mane. Snaudena ant ranku. O taip butu lengva kad uzmigtu bevalgydamas ar siaip su (.) burnytej.  Nu bet ne toks vaikas ir viskas. Laukiu rytojaus-keliausim svertis.

Man gydytoja sakė, kad pirmo mėnesio norma 60ml unsure.gif

Lauksim nekantriai žinių iš tavęs 4u.gif
Atsakyti

mafina, tu labai nustebsi kiek daug bus priaugęs tavo mažulis. nustok pergyvent ten kur nereikia ;)

Atsakyti
labas,
doviliuke, del to h.. man padejo saltalankiu aliejaus zvakutes, tikrai stebuklingi, pabandyk ir tu gal pades.
merginos kaip jus prie soskes pratinot maziukus?
silxoxo, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti