Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sugalvojam vardą, pragyvenam su juo kelias dienas ir tada atkrenta pavyzdžiui kai sužinom, kad jau 10 metų populiariausių 5tuke. 

Dabar su kitu bandom susigyvent, viena kas neramina tai kirčiavimas galima labai skirtingai kirčiuot ir net pati maišytis pradedu 

Atsakyti
B rinko vardus tiek mergaitei, tiek berniukui. Berniukui viskas ok, o mergytei man nepatiko biggrin.gif tai gerai, kad bus berniukas biggrin.gif

Apsiprekinau vaistinej, dar ryt siek tiek eurovaistinej pasirinksiu ir bus su kosmetiniais reikalais baigta.

Koki ciuzinuka ir antklode pirksite? unsure.gif Skaiciau, kad grikiniai ir kokosiniai negerai, tai galvoju apie toki http://www.lonas.lt/...s-sapnelis.html

O kokia antklode pirksite - vilnone? unsure.gif
Atsakyti

nežinau ar išvis antklodę pirksiu. Mėtausi tarp mėgmaišių ir antklodės.

Čiužinio nepirksiu kol kas, nes su lovyte gavom čiužinuką. Kažkoks ikea'inis. 

Atsakyti
Sveikos. kaip jauciates?
Sergantiems sveikatos, baisu kiek serganciuju aplinkui blink.gif
As per savaitgali sau tase jau susikroviau. Zinau, kad anksti, bet dabar bus ramu, jei kas nepalnuotai vyktu. Liko kita tasiuka leliukui sukraut.

QUOTE(Irena85 @ 2017 01 17, 11:45)

Apsiprekinau vaistinej, dar ryt siek tiek eurovaistinej pasirinksiu ir bus su kosmetiniais reikalais baigta.

Koki ciuzinuka ir antklode pirksite? unsure.gif Skaiciau, kad grikiniai ir kokosiniai negerai, tai galvoju apie toki http://www.lonas.lt/...s-sapnelis.html

Mano mazasis miega ant baby de liux ciuzinio, galvoju ir dabar toki pat įsigyt. Antklodele vilnone jau turiu.
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 17, 10:45)
B rinko vardus tiek mergaitei, tiek berniukui. Berniukui viskas ok, o mergytei man nepatiko biggrin.gif tai gerai, kad bus berniukas biggrin.gif

Antklodės nepirksiu, turiu porą vilnonių pledukų, vieną nedidelę antklodėlę, užteks.
O čiužinuką nepamenu kokį turim. Berods tą patį baby de lux. Ir spėju pirmus mėnesius vis tiek mūsų lovoj miegos ax.gif

Kryžiuke - oho kokia spartuolė su taše biggrin.gif Aš dar nieko neturiu, išskyrus maitinimo liemenėlę sau blink.gif
Atsakyti

reikia ir man susidėt ir pamiršt tą reikalą.

Iš kažkur reikia pampersų susimedžiot 

Atsakyti
As mastau kai jau iseisiu i dekreta, tai supirktas smutkeles issiskalbt, ir tada jau susidet tasike, o iki dekreto - susipirkt daugmaz ko reikia i GN.

Lerikyte - as viena poka pampersu Libero paemiau vaistinej - tie kur newborn, o daugiua skaiciau neapsimoka pirkt, be to, neaisku kaip beibio uzpakaliukas su pampersais sureaguos ir ar neprades susti ir dar kazkas darytis, be to gal nepatiks uzpakaliukui nupirkti pampersai biggrin.gif dar viena paimsiu didesniu pampersu.
Atsakyti

aš ketinu kol visai mažuliukas pirkti tas japoniškas Moony. 

Po to reikia ieškotis kažkur kas parveža iš tarkim Skandinavijos, nes perkant vaistinėj tai vaiko pampersai kelnes numaus tėvams :)

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 17, 12:34)
<p>aš ketinu kol visai mažuliukas pirkti tas japoniškas Moony. </p><p>Po to reikia ieškotis kažkur kas parveža iš tarkim Skandinavijos, nes perkant vaistinėj tai vaiko pampersai kelnes numaus tėvams smile.gif</p>

Tada vaikai bus su pampersais, o tevai - be kelniu bigsmile.gif bigsmile.gif plikais uzpakaliais, bet uztat oda kvepuos bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

Oi, apie tas ligas taip negera skaityti, sveikatytes visiems kas serga ir kuo greiciau pasveikt 4u.gif
Mano mazoji jau issveikusi, tik dar i darziuka neina, bijau, kad ir vel greit susirgs.
O jus, kai iseisit i dekretus ir didesni vaikai kurie lanko darzelius lankys ir toliau ar palepinsit namuose? rolleyes.gif

As jau prekintis noriu labai, labiausiai noriu vezimuka pirktis biggrin.gif Bet dar palauksiu kol iseisiu i dekreta. O siaip rubiuku vis pagaudau kur ka randu priintina kainele. Susirasiau ka dar is didesniu daiktu pirkti, tai bus BB gultukas, lovytes reikia mums, vezimukas, stovas vystymui (naudosiu ji vonioje), mobilios aukeles name manau reiks zut but ax.gif o daugiau tai visa kita smulkmenos.

Pleduku, adijaliuko nereikia, turiu vilnoni, tik kad nebutu kudikis alergiskas vilnai.

Atsakyti

tada greit ir vaikai užsimays be jų lakstyt tai bus tikros oro vonios :D 

Atsakyti
Aš daugiau - mažiau jau irgi susipirkus viską į GN, o rūbelius lėliukui suruošiu jau kai į dekretą išeisiu. Dar reikia vystyklų apsisiūti ir merliukų, irgi kai jau laiko tam turėsiu.

Apie vardus - galvojam variantus, bet išrinksime kai gims ir galėsim į akis pažiūrėti smile.gif

QUOTE(mafina24 @ 2017 01 17, 11:56)
O jus, kai iseisit i dekretus ir didesni vaikai kurie lanko darzelius lankys ir toliau ar palepinsit namuose?  rolleyes.gif

Lankys ir toliau, tik gal dažniau laisvadienius padarysiu. Išprotėtų jie namuose be darželio, dėl ligų dvi sav. sėdėjom, tai jau sienomis lipo abu ir vienas prie kito kabinėjosi. Ir aš dabar neturiu tiek jėgų, kad su jais eičiau ant kalnų ar kur išsidūkti, kad išsikrautų, o darželyje ir draugai ir visokios veiklos kasdien, ir lauke padūksta gerai.
Atsakyti