Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(doviliuke @ 2017 04 25, 12:54)
oiiii yra ka veikti rolleyes.gif 

Nu bet tu pavarai bigsmile.gif Man be šansų unsure.gif Tik padėjus vaiką jis klykia, nebūna vienas nei kiek, nebent tik kai miega, o tas diena būna trumpai ir retai, pagrindę ant (.) kaba unsure.gif
Su baime galvoju apie tą laiką kai vyras išeis į darbą, neįsivaizduoju kaip susitvarkysiu unsure.gif
Atsakyti

Nu bet tu pavarai bigsmile.gifMan be šansų unsure.gifTik padėjus vaiką jis klykia, nebūna vienas nei kiek, nebent tik kai miega, o tas diena būna trumpai ir retai, pagrindę ant (.) kaba unsure.gif
Su baime galvoju apie tą laiką kai vyras išeis į darbą, neįsivaizduoju kaip susitvarkysiu unsure.gif

Oho...Neramus tavo Lukutis :unsure:  Gal del pilvuko? Bet kiek prisimenu duodi gerasias bakterijas ane? O soske naudojates? Nes pvz kaip siandien Rokas neramus, tai irgi kabo ant (.), bet jau duodu ir soske, nes matau, kad nori tik nusiraminti, greit uzmiega. O tik atimu (.) isvien muistosi, verkauja...

Paguldziau ant pilvuko, surieciau kojytes- truputi issipupsejo...

Oi tie pilvai pilveliai...

Atsakyti

jooo kažkas dabar valgo laiką... 

gerai ,kad mažoji man dirbti savo darbą leidžia ptfu ptfu ptfu, dieną nemažai pamiega. 

Žiūrėsim ar pavyks užauginti vaiką be soskės. 

MB šiandien buvo klinikose išsiraut protinio danties..

Kai grįžo... aš išsigandau... toks persikreipęs... tik išgėrė vaistų nuo skausmo ir užmigo, sakė papasakos kai nustos skaudėt... o taip gaila.... :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 25 balandžio 2017 - 14:40
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 25, 14:05)
Oho...Neramus tavo Lukutis unsure.gif  Gal del pilvuko? Bet kiek prisimenu duodi gerasias bakterijas ane? O soske naudojates? Nes pvz kaip siandien Rokas neramus, tai irgi kabo ant (.), bet jau duodu ir soske, nes matau, kad nori tik nusiraminti, greit uzmiega. O tik atimu (.) isvien muistosi, verkauja...Paguldziau ant pilvuko, surieciau kojytes- truputi issipupsejo...Oi tie pilvai pilveliai...

Jo, duodam ir toliau balterijas. Tai net nežinau ar čia pilvukas kaltas unsure.gif Labiau sakyčiau ožiukas tunantis viduje devil.gif umn.gif
Soskės neima, labai retai kada pavyksta įkišti, bet greitai išspjauna, neišlaiko burnoj doh.gif Tai mane vietoj soskės naudoja doh.gif Blogiausia yra, kad tarp maitinimų jei nepamiega po to dar ilgiau (.) valgo, nes šiek tiek patraukęs lužta doh.gif O turit omeny, kad jis pas mane valgo 1-1.5 val., po to bandymai užmigdyti (ant rankų supamas nulužta, tik padedi atsibunda ir trukt už vadžių vėl iš pradžių doh.gif) ir ateina kitas maitinimo laikas, net kartais neturiu kada valgyt sau pasidaryt unsure.gif Kantrybės pas jį lygus 0, reikia tuoj pat ir dabar frusty.gif Net negali palaukti kol (.) išplaunu, praklikia tą laiką frusty.gif

Jau dabar pradedu stresuoti kaip reiks dviese su jo važiuoti iki gydytojos gegužės 9, bijau, kad kai užsirėks ar pradės (.) kelionėje reikalauti unsure.gif

Vienintelė viltis, kad amžinai tai nesitęs ir kažkada tas valgymo laikas sutrumpės, o miego laikas pailgės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 25 balandžio 2017 - 15:04
Sveikos,

mes del vardo jau beveik beveik apsisprendem, nu dar iki rytojaus sakem palauksim, jei nekils kita ideja, ryt registruosim smile.gif

Svetikai, o tu pries kiekviena maitinima ir plauni (.) ? Kazkaip zindymo kursuose buvo akcentuojama ir siaip dazniausiai rasoma, kad nereiketu plauti, syki dienoje uztenka. Tipo vaikui geriau, kai ne visiskai sterilu, kad speneliai gali sauseti nuo dazno plovimo. Na, su pirmuoju as pati nesiplaudavau pastoviai, tai nepatyriau, kiek tiesos smile.gif

Kieme dar nebuvom kartu, as viena iseinu vis reikalu kokiu pasitvarkyti, apsipirkti. Tiesa sakant, dar ir vezimelis rusy, neaisku, kokios bukles smile.gif
Maniskis tai pries tustindamasis dazniausiai parekauja. Tai ne visada greitai jam pavyksta, tad buna kokie 2-4 tarpai tarp maitinimu, kai turi ant ranku kas nors laikyti, ir tai dar neretai rekia. As darau prielaida, kad jeigu maziau nei 1,5 val. praejo, tai valgyti dar nenori, nes, tiesa sakant, ir po 2-3 val. jei verkia, atrodo, kad rankas savo bando valgyti, bet krutines neskuba imti. Dar suima lupomis, paleidzia, jeigu atkakliai pora minuciu leidziu pagalvoti, gal valgys, tai tada isisiurbia smile.gif
Sianakt tai is viso 6 val. ismiegojo, ir pati jau prabudinau tikrindama sauskelnes, irgi valgyti neskubejo dar. Idomu, ar taip valgydamas svorio priaugs pakankamai, tikiuosi, kad taip. Nenoreciau kaip su pirmu su zadintuvu kelinetis nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 04 25, 15:37)
Svetikai, o tu pries kiekviena maitinima ir plauni (.) ? Kazkaip zindymo kursuose buvo akcentuojama ir siaip dazniausiai rasoma, kad nereiketu plauti, syki dienoje uztenka. Tipo vaikui geriau, kai ne visiskai sterilu, kad speneliai gali sauseti nuo dazno plovimo. Na, su pirmuoju as pati nesiplaudavau pastoviai, tai nepatyriau, kiek tiesos smile.gif

Aš plaunu be dėl sterilumo. Aš bepathen'ą nuplaunu. Vis dar iki galo speneliai neužgijo, bet jau mažai liko ir bereiks terliotis su to plovimu, iškart galėsiu (.) duoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Lerikyte, Mafina ar jus jau baigėt kraujoti ar dar ne?
Neatsimenu iš praeitų kartų kada šitas "malonumas" baigėsi ax.gif Biški nusibodo jau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mamos 4u.gif
kai kada cia uzeinu, taip gera pasidaro, kad ne man vienai kyla kausimu su tuo vaiku. Vakar jau verkiau, nes atrodo, ka bedaryciau, viskas jam blogai-pampi keiciu rekia, valgyt nori rekia, apskritai - rekia. Miega po 2 val max, vakar jau pavare cia stebuklingai ir pamiegjo net 4 val. Bet veliau ryte atsigriebe ir nuo 5 ryto tai papas, tai pampis, tai papas tai pampis. blink.gif

Jus kai maitinat, duodat valgyt is abieju krutu? As vis duodu is vienos, bet toks jausmas, kad neprivalgo. Daviau is kitos privalgyt, paciunke pora minuciu ir luzo unsure.gif

Doviliukas - su pienu viskas ok, pieno yra, tik kol (.) ikisu, tai prazviegia, jei neitaikai patogiai ponui.

Lerikyte - sian as irgi darbo pasta pasitikrinau, tai net akyse prasviesejo biggrin.gif

Svetikas - maniskiui irgi pilvuka jau matyt skaudena, nes kartais pabezdena tai taip griausmingai, o kartais inkscia, raitosi, net gaila i ji ziuret.

O 6 dienu maziui augimo suolis gali but, nes sian jis ant (.) kabo kas valanda? g.gif

Maniskis dar ciaudo ir pakosi - ir ligoninej sake, kad mazdaug valosi jo kvepavimo takai. Bet tai man baisu, kad gal as jis susaldziau. Kaip Jus rengiat savo maziukus? Pas mane medvilniniai bodziukas, kelnes, kojinytes ir toks storesnis siaustinukas. Gal per salta jam? unsure.gif

As likau suzaveta savo B. Tiek gimdymo namuose, tiek ir namie. wub.gif

Atsakyti

Irena,

mūsų gyvena tik su bodžiuku ilgom rankovėm ir vilnonėm kojinytėm, o visą kaitą laiką po adijaliuku, tai žinok pagal mus tai tu jį tiek pritūzinus,kad neturi teisės sušalt. Atrodo mažai apgrangta, bet namie šilta, tikrinu kakliuką visad šitutė. Nu tai ir makaluojasi nuogom kiškom :D Po gimimo mūsų irgi daugiau čiaudėjo, sakė net negalvot,kad peršalimas. Dabar labai jau sumažėjo tai, o pirmom dienom po tris kart iš eilės kalė. :D

beje pas mus irgi kažkas apie 6-7 dieną buvo,kiek pamenu,akd kabojo ir kabojo. poto apie 3 savaitę. 

Aš duodu vienu maitinimu iš vienos krūties, tik kol sirgo vienas papulis tai kartais dasimušimui duodavau antrą, aišku o ko nelūžt jei iš antro pienas lengvas ir greit bėga, o pirmas jau apvalgytas būna ir dirbt reikia. 

svetikai, pagaliau jau baigiau. Mėnesis truko šito džiaugsmo. Daug nebuvo, bet tepliojo ir tepliojo. O siūlės visdar normaliai nesugiję.. 

Atsakyti
Lerikyte, pas mus namie vesoka taip, bet kazkur skaiciau, ksd naujagimiui nereikia plius 30, tai mes ir nesildom papildomai.

Mano pupsiaus rankytes ir kojytes saltokos, o vilnones kojines nusispiria rekdamas, tai dabar dedu paprastas jam.

Aj, is gimdymonnamu grizau su -8kg, o sian dar vieno neliko, tai visumoj liko 5kg iki priesnestuminio svorio biggrin.gif kuo likau labai patenkinta biggrin.gif greit silciau pasidarys, eisim pasivaiksciot, ir nutirps tie kg. Tikiuosi.. biggrin.gif

Mums jau greit reiks kraustytis is nestukiu pasnekesiu, kur eisim? ax.gif
Atsakyti

Irena nesigilink per daug i rankas ir kojas visi jie varliuzai. Uz kakliuko ziurek. O kg tuo pamesi turbut ir daugiau. O kraustytis manau i bendramincius teks.

Atsakyti

Merginos!!

Vakar vakare gime musu stebuklelis Matukas! :yahoo:  3220 kg, ugio nematuoja cia tai nezinom. Esam labai laimingi, ryte grizom namo :)

Tik va teciui  pasilikt neleido, atejo apie 1 nakties pasakyt, kad perkelia I kita skyriu ir ten nebus galima likt, o atskiru palatu nebera, tai man asaru upeliai buvo. Viena, nei I wc nueit, nei apsisukt, nei ka is tases pasiimt po epidiuro,  o gyvenam 40 minuciu nuo ligonines.. sake paleis tik po paros, nes stebejo abu mus del infekcijos, man temperatura buvo sukilus ir purte saltis, suleido vaistu ir praejo,  o beibis nepasidave isvis ir liko sveikas :) gimdymas buvo sunkus, nenoriu prisimint, sitas uzsispyrelis nenorejo lyst laukan. Papasakosiu kai atsiras laiko  :) 

Atsakyti