Steka, ačiū už pasidalintą patirtį
Irena, valio namai namučiai! jus kasdien svėrė?
Steka, aciu uz raminima. Gydytojai sake ta pati, ale kai pirmakarte, tai noris, kad zmogutis ir kakotu, ir sysiaus butu
Steka, aciu uz raminima. Gydytojai sake ta pati, ale kai pirmakarte, tai noris, kad zmogutis ir kakotu, ir sysiaus butu :D
Kakius pirmomis savaitemis yra geresnis irodymas ir pozymis, kad vaikutis pavalgo ir suvirskina. Pas mus pirmakartems liepia vesti maitinimo ir kakiu dienyna, kad matytu, jog viskas funkcionuoja gerai ;-)
Mes irgi jungiames prie griztanciuju namo ;) Tiesa sakant,dar vakar netiketai klause,gal noriu,bet nusprendziau dar pasilikti dienele del sventos ramybes, dar daugiau laiko vyrui duoti susiruosti Dar siandien papildomai del geltos istyre,nes geltonas atrodo gan,bet viskas ok.
Mus tai tik siandien pasvere, tai kitimo tendencijos nezinomos ,bet numetes <150g,tai irgi visai gerai.
Beje,mane ir kaip Irena neramino,kad mazai slapinasi,vis paminedavau kaip problema,bet ne problema,pasirodo:) Pasimirsta per kelis metus,kas ten buna,atsiminuau tik kad labai daug slapindavosi pirmas,bet cia turbut artimiausiomis dienomis sis etapas prasides
Siaure, as irgi uz tai kad geriau neskubėt, mes irgi nesiveržėm namo. Bet,kad jau vijo, tai važiavom
Egluzeeele per kiek dienu cia tiek priaugot?
As jau laukiu kada mes eisim pas gyd- taip noriu suzinot kiek priaugo
Per 9 dienas.
Stiprybės vargstantiems su diegliukais
Kaži kaip mūsų nėštukės laikosi?
Lerikyte - kaip tu šnd?
Per 9 dienas.
Stiprybės vargstantiems su diegliukais
Kaži kaip mūsų nėštukės laikosi?
Lerikyte - kaip tu šnd?
Oho kiek priaugo!super
Aš nieko snd pertrauka nuo masazo, krutis rami, bet guzai yra turbut ir liksiu su jais... norejo cia mane pas boguseviciu pasiust bet atostogauja iki 8 dienos.... snd maze ypac rami miega visa diena tikiuos nakti irgi miegos maudynes buvo siandien, patinka jai pasipliuskenti a ryt vel masazas.. kaip nelaukiu... skausminga procedura.
Tiesa, steka, esu girdejus kad mamos ir viena krutim maitina ir ismaitina vaika esant kazkokiai bedai su kita
Magic tyliai ramiai ir jau su mažulyte sveikinimai didžiausi
Sveikos, vakar 13 val. VGN gimė mūsų mažoji Viskas puikiai praėjo, dabar ilsimės ir užkūrinėjam pieno fabrikėlį
Sveikinu!!! Daug pienelio ir sveikatos abiem! 😊