Labas mamytes,
Atejau pasiguost, kad mano vaikui jau kuris vakaras baisus klykimo priepuoliai uzeina. Speju, kad pilvuka skauda, bet ar taip ziauriai klykti gali vaikas???? Snd vakare jau verkiau kartu su vaiku. Visa diena viskas gerai: miegojo, valge- atejo vakaras ir prasidejo
(.) neima, saukia ir viskas. Nesioju, supuoju, snekinu, pampi pakeiciu, viska darau, o rekimas nesibaigia
kokia valanda ar ilgiau prarekia, jau visai nebezinau ka daryt. Po kiek laiko aisku nurimo, nes matyt jau ir paciam jegos isseko tiek rekt, uzmigo ir pavalge, nu bet ka daryt kad nebutu tokiu priepuoliu.
jau ir viburcol zvakute vakar dejau, ciulptuka nupirkom, bet bijau pripratint- man geriau be jo butu, bet va kad neima (.) kai uzeina tas verkimas nera kaip nuramint, ar cia pilvo tokie skausmai gali buti? Labiausiai bijau, kad pienas nedingtu ir kad privalgytu kiek reikia, nes pati del tokiu verkimu stresuoju labai
Ar kuriai taip vaikas elgias???
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 21, 13:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71582212" data-time="1492765629"><div><p>Labas merginos
Panos, kaip Jus atsidekojot personalui? Nekalbu apie pinigus, bet tortai, saldainiai ir pan?
</p></div></blockquote><p>Mes pyragą, saldainių ir kavos postui palikom
</p><p></p><p>Laba,</p><p></p><p>Buvom šnd pas gydytoją. Sliekelis mano nuo išrašymo 550g priaugo
</p><p></p><p>Bet abejonių dėl gydytojos turiu, mūsų senoji nebedirba, ja pakeitusi visai jaunutė, vaikų neturinti. Kaip ir nieko blogo negaliu po vieno vizito pasakyt, bet o tačiau...</p>
Egluzeeele per kiek dienu cia tiek priaugot?
As jau laukiu kada mes eisim pas gyd- taip noriu suzinot kiek priaugo