Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas merginos 4u.gif
Panos, kaip Jus atsidekojot personalui? Nekalbu apie pinigus, bet tortai, saldainiai ir pan? ax.gif

Mes pyragą, saldainių ir kavos postui palikom :)

Laba,

Buvom šnd pas gydytoją. Sliekelis mano nuo išrašymo 550g priaugo  :wub: 

Bet abejonių dėl gydytojos turiu, mūsų senoji nebedirba, ja pakeitusi visai jaunutė, vaikų neturinti. Kaip ir nieko blogo negaliu po vieno vizito pasakyt, bet o tačiau...

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu, kad dar nestuke.gif Paruošiamieji vakar ten buvo. Kai jau vakare kartojosi kas penkias min. nuėjau į dušą, sustiprėjo, galvoju na ką, reikės naktį važiuoti, bet staiga taip miegas suėmė, nuėjau į lovą, atsiguliau ir atsijungiau, nors dar jaučiau, kad traukia ir maudžia ten viską. Ir ką - atsibundu po šešių val. kuo žvaliausia, labai kietai miegojau. Na, manęs nestebina tokia eiga, su tais paruošiamaisiais visada man buvo įdomybių, ir sūnų du kartus važiavau gimdyti biggrin.gif Dabar lyg vėl kažkas vedasi, na gal jau šiandien.. Noriu jau gimdyt wub.gif

QUOTE(silxoxo @ 2017 04 21, 09:45)
Labai noriu, kad jis pats sugalvotu pasirodyt..

Kad tik padėtų tas aliejus 4u.gif Viskas bus gerai!! Kalbink mažiuką, kad paskubėtų jau.
Atsakyti

Eina sau, na bet kas ten su tuo tavo papuliu vyksta :unsure:  Idomu nuo ko taip pasidare? Laikykis, saunuole tu, kad nepasiduodi :4u:  O kaip mazylei sekasi augti?

[b]Lerikyte[/b] tu saunuole, kad nepasiduodi 4u.giflaukykis, mes su tavim friends.gif Pranesk kaip sekesi po masazo unsure.gif

Dekui merginos. Bet saunuole as kazkaip nesijauciu... jei tie dariniai ale cistinio pobudzio jie gali didet ir mazet. Toks vaizdas kaf padidejo ir uzspaude man jie lataka del ko virsuje vel pasidare sastovis..viena is teoriju. Gali buti kad dabar kartu su antibais issimasazuos, kas man jau nepanasu. Gali but kad liks per visa maitinima man jie ir neaisku kaip viskas bus gal vis ir kartosis tos temperaturos, nzn.. niekas normaliai nepaaiskina.sako kad jie atsirado tada kai paskutini karta gulejau 2 paras su 39 ir kentejau netraukdama pieno, o pasirodo tokiai kaip man ale butinai reikejo ta padaryt... menesis laiko namie. :(  o mazyte ac die atrodo kad auga tikrai gerai akmenukas toks stangrus zandukai kabinasi pagurgkliukas. Pampersus keiciantis it maudantis neverkia. Bet pilvo diegliuku turi. Naktim miega gerai. Pavalgo ir vel labanakt. Tik sianaakt buvo pirma naktis kai ir nakti diegliuku buvo. Siandien vel masaziste atvaziuos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 21 balandžio 2017 - 13:29
Labas mamytes,
Atejau pasiguost, kad mano vaikui jau kuris vakaras baisus klykimo priepuoliai uzeina. Speju, kad pilvuka skauda, bet ar taip ziauriai klykti gali vaikas???? Snd vakare jau verkiau kartu su vaiku. Visa diena viskas gerai: miegojo, valge- atejo vakaras ir prasidejo unsure.gif (.) neima, saukia ir viskas. Nesioju, supuoju, snekinu, pampi pakeiciu, viska darau, o rekimas nesibaigia unsure.gif kokia valanda ar ilgiau prarekia, jau visai nebezinau ka daryt. Po kiek laiko aisku nurimo, nes matyt jau ir paciam jegos isseko tiek rekt, uzmigo ir pavalge, nu bet ka daryt kad nebutu tokiu priepuoliu.
cray.gif jau ir viburcol zvakute vakar dejau, ciulptuka nupirkom, bet bijau pripratint- man geriau be jo butu, bet va kad neima (.) kai uzeina tas verkimas nera kaip nuramint, ar cia pilvo tokie skausmai gali buti? Labiausiai bijau, kad pienas nedingtu ir kad privalgytu kiek reikia, nes pati del tokiu verkimu stresuoju labai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ar kuriai taip vaikas elgias???
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 21, 13:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71582212" data-time="1492765629"><div><p>Labas merginos vartotojo įkelta nuotrauka
Panos, kaip Jus atsidekojot personalui? Nekalbu apie pinigus, bet tortai, saldainiai ir pan? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes pyragą, saldainių ir kavos postui palikom smile.gif</p><p></p><p>Laba,</p><p></p><p>Buvom šnd pas gydytoją. Sliekelis mano nuo išrašymo 550g priaugo  wub.gif 
</p><p></p><p>Bet abejonių dėl gydytojos turiu, mūsų senoji nebedirba, ja pakeitusi visai jaunutė, vaikų neturinti. Kaip ir nieko blogo negaliu po vieno vizito pasakyt, bet o tačiau...</p>

Egluzeeele per kiek dienu cia tiek priaugot?
As jau laukiu kada mes eisim pas gyd- taip noriu suzinot kiek priaugo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 21 balandžio 2017 - 20:37
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 21, 20:36)
Atejau pasiguost

Paguosiu gal, bet maniškis nuo pat gimimo didžiulis rėksnis, nerėkia tik tada kai (.) burnoj ir kai miega. Pradžioj žiauriai panikavau. Dabar ramiau reaguoju, nes supratau, kad jis toks ir panikodama nieko nepakeisiu. Tikiuosi išaugs šį periodą ir kai daugiau budraus tiek nereks unsure.gif
Ką tik išmaudėm ant greičio, tai visą laiką prarėkė su trumpom pertraukom kai paimdavom ant rankų trumpam, kad aprimtu. Vat taip ir gyvenam doh.gif

P.S. o espumizan nedavinėjai? Pilvuką šildei? Sau ant pilvo dėjai, kad būtų kontaktas pilvukas prie pilvuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 21 balandžio 2017 - 22:31
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 21, 23:29)
Paguosiu gal, bet maniškis nuo pat gimimo didžiulis rėksnis,  nerėkia tik tada kai (.) burnoj ir kai miega. Pradžioj žiauriai panikavau. Dabar ramiau reaguoju, nes supratau, kad jis toks ir panikodama nieko nepakeisiu. Tikiuosi išaugs šį periodą ir kai daugiau budraus tiek nereks  unsure.gif
Ką tik išmaudėm ant greičio, tai visą laiką prarėkė su trumpom pertraukom kai paimdavom ant rankų trumpam, kad aprimtu. Vat taip ir gyvenam doh.gif

P.S. o espumizan nedavinėjai? Pilvuką šildei? Sau ant pilvo dėjai, kad būtų kontaktas pilvukas prie pilvuko?

Nelabai paguodei unsure.gif
Mano nebuvo reksnys pirmas tris sav. Kazkur po velyku pradejo taip baisiai rekt. Bet as nerandu priezasties to jo rekimui, nes jis nerekia maudomas, nerekia rengiamas, nerekia pampi kai keiciu... tai kas belieka? Pilvas tas prakeiktas unsure.gif As mielu noru maitinciau kad tik nerektu, bet va kad neima (.) kai jau jam uzeina tas rekimas ir neikisi ne uz ka ir siaip jis pasisotina labai greit ir paskui jam nereikalingas (.) isvis, tai jei uzejo miegamoji valgant tai uzmigs o jei ne tai paskui ir galvok ka cia dabar su juo daryt ir kaip uzmigdyti. Tai dar nuo ryto puses viskas buna gerai. Jis pramiega iki pietu, paskui buna laukas. O vakare tai va kosmarai prasideda. Svarbiausia man uzeina isterija beklausant kaip jis rekia ir viska bedarant kad tik nerektu, bet vistiek jis rekia, nes niekas nepadeda.
Duodam gerasias bakterijas ir lasiukus nuo pilvo diegliu bet ne espumizana, kitus kazkokius nepamenu pavad, vaistibej sake, kad mamos giria ir kad jie veiksmingi. Tai sugirdau didziausia leistina doze po dvi pipetes. O sildymo pilvuko nebandziau. O kaip ji sildyti? Ka deti ant pilvuko? Ant saves irgi nedejau, tik stacia nesioju; nes atpila jei pagildau ant pilvuko, tai neguldau kad tik neatpiltu, bet gal reikia???
Oj, pasirodo ne be reikalo norejau mergaites, tuos berniukus taip sunku uzaugint. Man su dukra jokiu tokiu dalyku ar ko panasaus nebuvo unsure.gif
Ir as labai laukiu kada isaugs... tikiuos iki puses metu ar ilgiau neteks taip kankintis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, senai skaitau jusiskius pasidalinimus, bet vis pati neprisijiungiu prie pasnekesiu. Tai va, i nestumo pabaiga ir as jungiuosi:) Mano gimdymo terminas 25 d. Laukiame mergaites. Norejau jusu pasiklausti, nuo vakar vakaro pradejo mausti desini sona apacioje, bet ne kaip per saremius kad uzeina tai praeina, o maudimas pastovus. Ir nakti kiek prabudinejau tiek jauciau, sakyciau net stipriau gal siek tiek. Dbr atsikelus tas pats.. Ar gali tai buti tokie paruosiamieji saremiai?
Atsakyti

mafina, oij kaip sunku... kaip gaila maziaus ir taves... musu viena vakara taip uzsispiege, bet man nepasirode,kad tai pilvo beda, nes klyke tikrai isteriskai, kaip nuo pilvo nebudavo. net suo atejo neapsikentes ziuret ka mes cia su tuo vaikuciu darom. Bet reke gal 20 minuciu poto nuluzo. mama man pasakojo,akd as budama kudikis isteriskai klykdavau kas vakara kaip laikrodis tuo paciu metu pradedavau ir 2 valandas ir nerado priezasties. Dvi savaites sake taip klykiau ir po to nustojau. Tad nezinau ar tai tikrai gali buti pilvas. Jau turejai pastebeti, kaip atrodo rekimas nuo pilvo. Ar rekdamas rieciasi i kamuoliuka, stena? 

siaip vakarais pastebiu,kad buna irzlesne tenka pasikamuot kol nuluzta. bet kai nuluzta tai keliom valandom. 

Atsakyti

saulelyte, turbut paruosiamieji tau 

Atsakyti

Mamytes,kuo valote maziukams nosytes? Ar naudojate purskalus ( juros vandeni)?

As valau ryte, virintu vandeniu sudrekinta vata. 

Ir ar jusiskiai ciaudi daug? 

Cia pries miega sugalvojau paklausti, tai trumpai  :D

Man tai snargliuja istraukt su vata kazkokia mistika. Retai pavyksta. Ir jei nepavyksta niekaio tada physomer purdkalo ipurskiam ir tada su ta pompyte traukiam . Tada gerai issima. Bet as nuolat girdziu kai ji valgo kad yra vistiek likes kazkur dar koks

Atsakyti
O mus sian namo isleidzia!!! yahoo.gif
Mano pupsius nuo vakar priaugo 40 gr smile.gif nepaisant to, kad sikaliojo kas keleta valandu smile.gif ir ant papo istisai kabejo, bet matyt pienas jau atsirado. Tik man kazko neramu, kad nesysioja-nuo gimimo radau viena slapia pampi, o kita karta teti apdirbo netycia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Prisedau prie kompo, tai pameginsiu placiau pasidalint savo patirtimi.
Del nosytes valymo - man su pompyte sudziuve snargliukai neissivalo. Pompyte yra gerai, kai vaikutis sloguoja. Taciau, jei tik del temperaturu skirtumo (dienos/nakties) susidaro truputis gleiviu - man geriau sekasi su fiziologiniu skysciu ir ausu krapstuku isvalyti. Mus ligoninej moke taip: vaikuti reikia paguldyti ant sonelio, ilasinti i virsutine snerve truputi fiziologinio skyscio (tikriausiai gali buti ir virintas vanduo), paguldyt ant kito sonelio ir vel ta pati padaryt. Skystis suvilgo gleivine ir 'atklijuoja' nuo sieneliu prilipusius pylipukus. Tada sukamuoju judesiu i nosyte ikist ausu krapstuka.
Del maitinimo periodiskumo - Svetikas, tu teisingai skaiciuoji maitinimo daznuma. Skaiciuojasi nuo pradzios iki pradzios, t.y. intervalas per kuri vaikutis duoda signala, kad nori valgyti. Maitinimo pabaiga neturi reiksmes.
Del kudikiu isterisko klykimo - oj, kaip as jus suprantu. Mums neseniai suejo 3 sav. ir, likus porai dienu iki sios sukakties, mes is kazkur ismokom sita triuka :-((( Man taip pat buvo itartina, ar tai pilvuko diegliukai, nes, vos tik papulis burnytej - vaikas ramus ramutelis ir pagatavas kabeti taip istisai. Mano supratimu diegliuku pozymiai, tokie kaip kojyciu kilnojimas ir trepsejimas, nepraeina vien del papulio buvimo burnytej. Pirma karta su MB jautemes desperatiskai, kai jokiais budais nepavyko zuikucio nuramint. Bet pastebejau, kad per daug visokios veiklos siekiant vaika nuraminti, ji tik dar labiau iaudrina. Is seniau esu girdejusi visokiu istoriju, kad tevai per ta isterijos valanda deda vaikuti i masina ir vezioja, kol uzmiega, ijungia plauku dziovintuva ar dulkiu siurbli. Zinoma, kad visos tokios istorijos skambejo absurdiskai, bet syki vistik ismeginau paleisti YouTube irasyta dulkiu siurblio garsa ir...zuikutis nurimo! Tas garsas galbut jiems asocijuojasi su mamos organizmo veikla pilvelyje, nezinau. Aisku vien tik to garso nepakako, dar tuo paciu metu vienu delnu apglebus galvyte nyksciu svelniai glosciau, o kita ranka svelniai ratukus ant kudikio krutines sukau. Kiekvienas kudikis yra individualus, rasit ir jus savo buda.
Beje, vakariniai kudikiu klyksmai yra gana daznas atvejis ir jis turetu dingti iki 12 sav. Taipogi turekit omenyje, kad vakarais mamos organizme truputi suleteja pienuko gamyba, tad kartais kudikiai nerimsta, nes neprivalgo.
Ir dar, Svetikas, as irgi turiu fibro, tik isoperuota. Bijojau, kad su ja bus bedos, bet taip nera. Aisku, tas papulis jautresnis, bet kas liecia pienuko kieki - traukdama pientraukiu nepastebejau, kad jo butu zymiai maziau. Nenuleisk ranku, maitink ir is tos kruties, nors po 15 min, kad nesustotu veikla. Nesu tikra, ar imanomas toks atvejis, kad vienoj krutyje nustojus pienui gamintis kitoje jo butu pakankamai (manau, kad gamyba sustotu ir kitoje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo steka: 22 balandžio 2017 - 10:47