Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

magic, jau greit pajudės ledai  :4u: 

Atsakyti

Doviliuke, žinok būčiau visai nieko prieš biggrin.gif

Is dalies tai taip :D 

Su programele skaiciuoji saremius?

Man si karta jie nebuvo labai skausmingi, na tokie pakenciami. Todel irgi neskubejau vaziuoti. 3 val pazadinau vyra, tai jis dar sako gal kavos isgersiu, sakau gerk, as palauksiu :D 

Nustebau ir apsidziaugiau, kad nuvaziavom su 7-8cm atsidarymu.

Atsakyti

svetikai, pas mane dabar irgi nėra aišku.. sveikoji krūtis gamina arba daugiau arba lengviau atiduoda pieną.  su kaire sunkiau.. dirba dirba vargšė kantriai. kitą kartą dasimušimui duodu tą sveikąją, tai labai nedaug tetrūksta iki pilnos laimės.  Laukiu masažistės, įdomu kas vėl čia su ta mano krūtim nutiko.. toks vaizdas, kad viršutinės skilties padavimas užsiblokavo kažkokiu būdu.. 
Eina sau, na bet kas ten su tuo tavo papuliu vyksta :unsure:  Idomu nuo ko taip pasidare? Laikykis, saunuole tu, kad nepasiduodi :4u:  O kaip mazylei sekasi augti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 20 balandžio 2017 - 20:03
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 20:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="magic3" data-cid="71581157" data-time="1492710725"><div><p>Doviliuke, žinok būčiau visai nieko prieš vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Is dalies tai taip biggrin.gif </p><p>Su programele skaiciuoji saremius?</p><p>Man si karta jie nebuvo labai skausmingi, na tokie pakenciami. Todel irgi neskubejau vaziuoti. 3 val pazadinau vyra, tai jis dar sako gal kavos isgersiu, sakau gerk, as palauksiu biggrin.gif </p><p></p><p>Nustebau ir apsidziaugiau, kad nuvaziavom su 7-8cm atsidarymu.</p>

Su programėle, patogu labai. Va ir man jie tokie dar gana silpni atrodo, nors lyg reguliarėja kas 5min. maždaug. Trunka apie 45-50sek.
Atsakyti

Su programėle, patogu labai. Va ir man jie tokie dar gana silpni atrodo, nors lyg reguliarėja kas 5min. maždaug. Trunka apie 45-50sek.

Vaziuok  :ploja2: 

Didziausios sekmes :oro_buckis: 

Atsakyti

Mamytes,kuo valote maziukams nosytes? Ar naudojate purskalus ( juros vandeni)?

As valau ryte, virintu vandeniu sudrekinta vata. 

Ir ar jusiskiai ciaudi daug? 

Cia pries miega sugalvojau paklausti, tai trumpai  :D 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 22:37)
<p>Mamytes,kuo valote maziukams nosytes? Ar naudojate purskalus ( juros vandeni)?
</p><p>As valau ryte, virintu vandeniu sudrekinta vata. </p><p>Ir ar jusiskiai ciaudi daug? </p><p></p><p>Cia pries miega sugalvojau paklausti, tai trumpai  biggrin.gif </p>

Jei matau, kad oziuku yra - isvalau su ausu krapstuku sudrekintu. Bet siaip profilaktiskai nieko nepurskiu.
Paciaudo kartais rolleyes.gif

Magic3 laukiam is taves naujienu bigsmile.gif

Lerikyte tu saunuole, kad nepasiduodi 4u.gif laukykis, mes su tavim friends.gif
Pranesk kaip sekesi po masazo unsure.gif

Aciu labai visiems atsakiusiems i man opius klausimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 19:27)
Nu pvz prabudo 13 val. Pradejom valgyt ir t.t. Baigem 14val. Tada apie 16 val jau vel pradeda verkslenti. Ir vel pradedam vagyti ir tvarkytis.  Vat siandien nuo 17.30 kazkoks neramiukas, vis verkslena. Tik gauna (.) Ir vel snaudzia. Jau ir (.) keiciu. Lyg is vieno turejo pavalgyti, bet dabar jau is kito duodu. 

Dabar viska supratau rolleyes.gif ir as panasiai darau bigsmile.gif tik as matai laika kitaip skaiciuodavau, nuo tada kai pradeda valgyti, o tu nuo tada kai baigia valgyt ax.gif
Tik kai pas mus tokie neramadieniai ir bandymai su (.) uzmigdyt arba nuolatinis kabejimas ant (.), tai gaunasi, kad kita duodu jau po 3-4val. doh.gif istustina mane taip, kad vakarui ne kazka ir lieka jauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 22:10)
<p>Vaziuok  ploja.gif </p><p>Didziausios sekmes oro_buckis.gif </p><p></p>

Nevažiuoju dar ax.gif Veiksmas vyksta, bet tai išsireguliuoja, tai vėl dažnėja ir tikrai dar nepakankamai intensyvūs, geriau dar namie pasitrinsiu. Man visada ilgai užtrunka kol įsivažiuoja gerai veikla. Bet kokiu atveju jau neužilgo susitikimas wub.gif
Atsakyti

Nevažiuoju dar ax.gifVeiksmas vyksta, bet tai išsireguliuoja, tai vėl dažnėja ir tikrai dar nepakankamai intensyvūs, geriau dar namie pasitrinsiu. Man visada ilgai užtrunka kol įsivažiuoja gerai veikla. Bet kokiu atveju jau neužilgo susitikimas wub.gif

:ax: laukiam naujienu :4u: 

Labas rytas :4u: 

Jauciuosi visai neblogai pailsejus. Rokutis vakar uzmigo 23.30 ir paprase valgyti apie 3 val. Tada kaip visada uztrukom apie 1val. Uzmigo po 4 truputi. Ir vel pabudo 6.30 :wub:  Pamaitinau ji bet tik tiek kad uzsnaustu,ir galejau ramiai isleisti vaikus i mokykla.

Mano busimas pirmokas streikuoja pries mokslus. Po atostogu visai nenkri mokykla eiti. O dar kai pamate, kad ir tetis namuose lieka, tai visai  :oh:  :D Pasijaute nuskriaustas, kad tevai atostogauja, o jis ne :D 

Kaip kiti leliukai gyvena?  :wub: 

Kaip musu  :nestuke gyvena? :wub: 

Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 20, 18:07)
Aš pamečiau kamštį, sąrėmiauju, bet nereguliariai, tai dar nesu tikra ar jau užsives veikla  ax.gif

Įdomu kaip Silxoxo  unsure.gif

As namuose, nieko nevyksta. Vakar akusere dave aliejaus, net nepamenu pavadinimo, bet kiek girdejus, kad gali prisaukt gimdyma ir liepe neduot nescioms uostyt, sake, kad gali issaukt persileidima.. unsure.gif idomu koks cia tas aliejus.
I viena indeli ipyle nedaug, sake praskiest su kitokiu aliejum ir paprasyt, kad kas su juo ismasazuotu ******, o kita pripyle pilna piltis i vonia. Ir jei nieko iki tol nevyksta, kita ketvirtadieni vel pas ja, darys vadinama "sweep" masaza ir skambins ligoninej tartis del skatinimo, pernesiot leidzia apie 12 dienu, siaip 2 sav, bet po 12 dienu galima pradet skatint, nes skatinimas daznai uztrunka kelias dienas..

Labai noriu, kad jis pats sugalvotu pasirodyt..
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Trumpai papasakosiu, kaip paaibelde mano ponas, kol jis ramiai miega.
Zodziu, skaudent pilva pradejo antradienio nakti, isijungiau contractions programele ir ka as jauciu saremius kas 5 min ir trunka jie po 50sek. Kamstis eina, zadinu ryte B ir sakau vaziuojam. Nuvarem i AK, ten sutikom ragana akusere priimajame, apsauke, ko as cia atvaziavau, bet gyd apziurejus pasake, kad pas man per pirsta prasiveres kakliukas, kamstis eina na ir paliko mane ligoninej. Matavo toniukus beibio gal tria ar keturis kartus ir aparatai jokiu saremiu nerodo-nu mazdaug akusere sako (jau kita) ko cia atvarei, neaimato jokios veiklos. Blyn, sakau, nu man skauda blink.gif ir taip nevaikiskai. Zodziu likau ten nakciai, dave man kazkokiu vaistu, kurie nuskausmina ir nestabdo veiklos, atseit nuo ju tueejau miegit visa nakti. Veike jie man tris val blink.gif o veliau nuo skausmo vel prabudau. Vel toniukai, atsidarymas BEVEIK 4 cm ir issiunte 4 ryto i gimdykla. B atvaziavo gal apie 10, tai spejo i pacius smagumus. Nuleido vandenis ir pasirode, kad jie zali verysad.gif Kadangi 2 naktis buvau be miego, jau pradejau atsijunginet ir kai suleido epidura is karto uzmigau palaimingu ir gilii miegu su knarkimo garsais. B sake, net uz duru girdejos. Zodziu, baigesi veikimas prasidejo darbas-isstumiau savo pupsiu per. 15 min, mane kirpo ir palope siek tiek.

Panos, kaip Jus atsidekojot personalui? Nekalbu apie pinigus, bet tortai, saldainiai ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 21, 11:07)
Panos, kaip Jus atsidekojot personalui? Nekalbu apie pinigus, bet tortai, saldainiai ir pan? ax.gif

Mes tik pinigus davėm, daugiau nieko ax.gif
Atsakyti