Mes siandien grizom namo, tai prisedau pagaliau parasyt kaip praejo gimdymas. Buvo isgascio, nes tonai silpnejo, kai gime pamatem virkstele apsisukusia du kartus aplink kakliuka, tai iskart verkt nepradejo, buvo pamelusi.
Oiii,prasikankinai nemazai...Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai.
Manasis irgi pamėles gime, bet verke ir greit atgavo spalva. Bet jis gime su virksteles mazgu. As is pradziu nesupratau, kodel akusere sako "na cia ipatingas laimes kudikis,tai labai retas atvejis"
Tik kita diena palatoj pasiskaiciau kaip tai pavojinga ir kuo gali baigtis...Verkiau priglaudus savo maziuka ir dekojau Dievuliui ir Angelui sargui, kad saugojo mano Rokuti
Kaip jums sekasi namuose? Pienuko uztenka? Rami mergyte?
Siaure, Irena, sveikinimai, merginos!!!
Pavydziu Jums baltu pavydu.. Mano bernuzelis nenori pasirodyt. Rytoj susitikimas su akusere, idomu kas toliau..
Kaip praejo susitikimas?
Man šiąnakt jau tokie rimtoki paruošiamieji buvo, nelabai miegojau. Nusmigau link ryto dar porą val., bet ir tai net per miegus jaučiau, kad sutraukinėja dar.
Gal isivaziavo veikla?
Svetikas, manasis grozis pavalgo per kokius 3-4 kartus. Uztrunkam apie valanda su atsirugimiais ir pampio keitimu.Miegot prie papulio neleidziu, kai atimu jis pradeda pykti, tada atruginu ir vel duodu papuli. Ir taip kelis kartus. Bet papulis tas pats. Kta papuli gauna kai ateina kitas valgymas po miego, dazniausiai valgo kas 2 val.
Jeigu labai tempia likusia kruti, tai duodu biski nutraukti ir is jos.
Vakar vakare jau biski kietoki (.)(.) buvo tai masazavau duse.
Siandien jau pametem bambagysle