Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Siaure greituole sveikinimai tau !

Irena sveikininai it ne toks it maziukas tavo leliukas!

Svetikai mane mokino kad neleist miegot. Dirgint paduka arba per stubura pabtaukyt kad nemiegotu. Is ligotod krutirs ilgiau valgo is gerosios daug greiciau.

Ad vakar vaziavau i priimamaji. Pradejo skaudet ligotaja kruti labai. Poto ten belaukiant vel uzkilo 39.4 temp. Padare echo nieko blogo nemate, jokiu ten puliu ir pan turiu kazkokius darinukus gumbelius bet su zkaidriu turiniu... apziutejo kokia 6 gydytojai skirt. Sriciu  padare jraujo tyrima. Leukocitu daugoka bet crb visai mazas. Del visa ko paskyre 6 d antibijotiku.. jokio aiskumo realiai negavau... israse namo 6 valandas pabuvom gerai kad laikina palata dave.... as isprotesiu.........

Atsakyti
Vaje, Lerikyte, bet tai kas ten su ta krūtim tau.. Na gal suveiks antibai, bet kaip keista, kad CRB mažas. Laikykis, tu šaunuolė, taip stengiesi dėl savo mažosios 4u.gif

Man šiąnakt jau tokie rimtoki paruošiamieji buvo, nelabai miegojau. Nusmigau link ryto dar porą val., bet ir tai net per miegus jaučiau, kad sutraukinėja dar. Dabar lyg nieko, kartais suima nestipriai. Reikės bandyti pamiegoti dieną, pakaupti jėgas.
Atsakyti
Sveikos!
Vau, kiek daug nauju leliuku. Visoms pagimdziusioms sveikinimai didziausi. Saunuoles visos 4u.gif

Mes lyg be jokij ypatingu naujienu. Tik va viena nakti 2 val.ponaitis nemiegojo, kaip supratom po velykiniu likuciu pilvuka skaudejo unsure.gif tai prisiekiau isvis nieko neleistino nebevalgyt. Jau ne vien baktetijas duodam, bet ir lasiukus nuo spazmu. Greiciau praeitu tas pilvas- nes buna ir ryte ir vakare raitosi ir toks neramus. Tada nei (.) neima nei nesiojimai netinka.

Lerikyte labai uzjauciu kad tau vus nepraeina. Kankiniesi. Bet tu saunuole, taip stengiese del princesytes savo. Iceiksi ta sunkuma- kitaip ir buti negali !

Svetikai, mano pupis irgi taip zindydavos pirna savaite. Paskui kazkaip jam pasikeite ir jis pradejo ilgesnius tarpus miegoti ir pavgyti greiciau. Dabar jau matau, kad jam (.) tik del maisto- valgo, pavalgo 10-20 min ir viskas, pats isstumia speneli ir jei miega- nebeikisi. O man dukra buvo pirma men. istisai norejo laikyti (.) burnoj ir tikeai man del to pienuko nesumazejo- priesingai gaminosi. Vaikas pirma men ptiaugo 1.5 kg. Taip kad jei tik pati turi kantrybes tiek isgulet- nepergyvenk ir maitink tiek kiek nori vaikas. Tik krutines ausku keitinek.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 20, 13:54)
Svetikai, mano pupis irgi taip zindydavos pirna savaite. Paskui kazkaip jam pasikeite ir jis pradejo ilgesnius tarpus miegoti ir pavgyti greiciau. Dabar jau matau, kad jam (.) tik del maisto- valgo, pavalgo 10-20 min ir viskas, pats isstumia speneli ir jei miega- nebeikisi. O man dukra buvo pirma men. istisai norejo laikyti (.) burnoj ir tikeai man del to pienuko nesumazejo- priesingai gaminosi. Vaikas pirma men ptiaugo 1.5 kg. Taip kad jei tik pati turi kantrybes tiek isgulet- nepergyvenk ir maitink tiek kiek nori vaikas. Tik krutines ausku keitinek.

Atsirado nauja problemėlė pas mane, dešinė (.) gamina mažiau pieno, nei kairė unsure.gif Ir traukiasi sunkiau jam iš dešinės ir valgo iš jos ilgiau, sunkiai užmiega pavalgęs iš jos. O vat kairė kaip už dvi dirba. Guodžiai pavalgo iš jos Lukutis ir miega ilgiau po valgymo iš kairės. Jau net akivaizdžiai matosi kad vienas (.) didesnis už kitą doh.gif
Gal čia dėl dešinėje krūtinėje esančios fibroadenomos? unsure.gif Gal čia ji trukdo pieno gamybai?
Arba kitas variantas, kad spenelis dar neužgijęs, maitinimo pradžia skausminga būna vėliau nebeskauda, gal skausmas blokuoja? Nes tikrai ilgai prie to (.) būna, kaip ir skatina gamybą, bet pienuko ten nedaugėja unsure.gif

Pas jus tokių problemų nėra? Kaip sureguliuoti šitą reikalą, gal turit patarimą? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 20 balandžio 2017 - 14:17

Mes siandien grizom namo, tai prisedau pagaliau parasyt kaip praejo gimdymas. Buvo isgascio, nes tonai silpnejo, kai gime pamatem virkstele apsisukusia du kartus aplink kakliuka, tai iskart verkt nepradejo, buvo pamelusi.

Oiii,prasikankinai nemazai...Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai.

Manasis irgi pamėles gime, bet verke ir greit atgavo spalva. Bet jis gime su virksteles mazgu. As is pradziu nesupratau, kodel akusere sako "na cia ipatingas laimes kudikis,tai labai retas atvejis"

Tik kita diena palatoj pasiskaiciau kaip tai pavojinga ir kuo gali baigtis...Verkiau priglaudus savo maziuka ir dekojau Dievuliui ir Angelui sargui, kad saugojo mano Rokuti :cray: 

Kaip jums sekasi namuose? Pienuko uztenka? Rami mergyte?

Siaure, Irena, sveikinimai, merginos!!!  :4u:  :4u: 

Pavydziu Jums baltu pavydu.. Mano bernuzelis nenori pasirodyt.  Rytoj susitikimas su akusere,  idomu kas toliau..  

Kaip praejo susitikimas?  :ax: 

Man šiąnakt jau tokie rimtoki paruošiamieji buvo, nelabai miegojau. Nusmigau link ryto dar porą val., bet ir tai net per miegus jaučiau, kad sutraukinėja dar.

Gal isivaziavo veikla? :bigsmile: 

Svetikas, manasis grozis pavalgo per kokius 3-4 kartus. Uztrunkam apie valanda su atsirugimiais ir pampio keitimu.Miegot prie papulio neleidziu, kai atimu jis pradeda  pykti, tada atruginu ir vel duodu papuli. Ir taip kelis kartus. Bet papulis tas pats. Kta papuli gauna kai ateina kitas valgymas po miego, dazniausiai valgo kas 2 val.

Jeigu labai tempia likusia kruti, tai duodu biski nutraukti ir is jos.

Vakar vakare jau biski kietoki (.)(.) buvo tai masazavau duse. 

Siandien jau pametem bambagysle :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 17:30)
Svetikas, manasis grozis pavalgo per kokius 3-4 kartus. Uztrunkam apie valanda su atsirugimiais ir pampio keitimu.Miegot prie papulio neleidziu, kai atimu jis pradeda  pykti, tada atruginu ir vel duodu papuli. Ir taip kelis kartus. Bet papulis tas pats. Kta papuli gauna kai ateina kitas valgymas po miego, dazniausiai valgo kas 2 val.</p><p>Jeigu labai tempia likusia kruti, tai duodu biski nutraukti ir is jos.</p><p>Vakar vakare jau biski kietoki (.)(.) buvo tai masazavau duse. </p><p></p><p>Siandien jau pametem bambagysle bigsmile.gif </p>
O kaip migdai tada? Nes man jei ne prie papo kitaip neužmiega doh.gif

Sveikinu pametus tą nepatogų daiktą 4u.gif
Atsakyti

O kaip migdai tada? Nes man jei ne prie papo kitaip neužmiega doh.gif

Sveikinu pametus tą nepatogų daiktą 4u.gif

Man jis uzmiega ant ranku, letai istraukiu papuli, dar kelias min palaukiu, tada paimu atrugint. Budavo kai guldau atgal-pabunda. Tai as ji isisuku i pleduka plona. Uzsisakiau fleneliniu vystykliuku, bandysiu juose isukt. Tada jis negali maskatuotis rankytem ir ramiau uzmiega. Dienos metu buna kad nekeliu atrugint po paskutinio uzvalgymo. Kai pagulejes ir imiges pradeda raivytis tada pakeliu ir greit atsirugsta. 

Bandyk ieskoti sau tinkamo budo. 

Maniskis labai supyksta plaunant uzpakali ir keiciant pampi. Isiverkia. Tai tam kartui duodu ciulptuka. Bet cia taip nuo vakar pabandziau. Ir dabar ramiai sekasi susitvarkyti tuos reikalus.

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 20, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71580861" data-time="1492702794"><div>O kaip migdai tada? Nes man jei ne prie papo kitaip neužmiega vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikinu pametus tą nepatogų daiktą vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>Man jis uzmiega ant ranku, letai istraukiu papuli, dar kelias min palaukiu, tada paimu atrugint. Budavo kai guldau atgal-pabunda. Tai as ji isisuku i pleduka plona. Uzsisakiau fleneliniu vystykliuku, bandysiu juose isukt. Tada jis negali maskatuotis rankytem ir ramiau uzmiega. Dienos metu buna kad nekeliu atrugint po paskutinio uzvalgymo. Kai pagulejes ir imiges pradeda raivytis tada pakeliu ir greit atsirugsta. </p><p>Bandyk ieskoti sau tinkamo budo. </p><p>Maniskis labai supyksta plaunant uzpakali ir keiciant pampi. Isiverkia. Tai tam kartui duodu ciulptuka. Bet cia taip nuo vakar pabandziau. Ir dabar ramiai sekasi susitvarkyti tuos reikalus.</p>

Maniskis irgi labai rekia kol pampa keiciam, nutyla tik tada kai vanduo paliecia uzpakali, o po to vel rekia. doh.gif mane kartais panika apima nuo jo reksmu doh.gif
O kiek laiko diena jis miega jei maitini kas 2 val? unsure.gif
Atsakyti
Aš pamečiau kamštį, sąrėmiauju, bet nereguliariai, tai dar nesu tikra ar jau užsives veikla ax.gif

Įdomu kaip Silxoxo unsure.gif
Atsakyti

Maniskis irgi labai rekia kol pampa keiciam, nutyla tik tada kai vanduo paliecia uzpakali, o po to vel rekia. doh.gifmane kartais panika apima nuo jo reksmu doh.gif O kiek laiko diena jis miega jei maitini kas 2 val? unsure.gif
Nu pvz prabudo 13 val. Pradejom valgyt ir t.t. Baigem 14val. Tada apie 16 val jau vel pradeda verkslenti. Ir vel pradedam vagyti ir tvarkytis.  Vat siandien nuo 17.30 kazkoks neramiukas, vis verkslena. Tik gauna (.) Ir vel snaudzia. Jau ir (.) keiciu. Lyg is vieno turejo pavalgyti, bet dabar jau is kito duodu. 

Aš pamečiau kamštį, sąrėmiauju, bet nereguliariai, tai dar nesu tikra ar jau užsives veikla ax.gif Įdomu kaip Silxoxo unsure.gif
Ziurek kad nebutu kai siaurei :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 20 balandžio 2017 - 19:31

svetikai, pas mane dabar irgi nėra aišku.. sveikoji krūtis gamina arba daugiau arba lengviau atiduoda pieną. 

su kaire sunkiau.. dirba dirba vargšė kantriai. kitą kartą dasimušimui duodu tą sveikąją, tai labai nedaug tetrūksta iki pilnos laimės. 

Laukiu masažistės, įdomu kas vėl čia su ta mano krūtim nutiko.. toks vaizdas, kad viršutinės skilties padavimas užsiblokavo kažkokiu būdu.. 

Atsakyti
Doviliuke, žinok būčiau visai nieko prieš biggrin.gif
Atsakyti