Sveikos,
tuoj paskutine, jauciu, liksiu besilaukianti, nors visokie pozymiai jau pries kelias savaites prasidejo
Buvau siandien pas gydytoja, bet praktiskai nieko nedare, tik tonus pasiklause ir pilva pamatavo. Pasake, kad jeigu vaikas gerai juda, tonai geri, tai viskas ir gerai, ateiti kitos savaites pabaigoje, savaite po termino, jeigu iki tol nepagimdysiu. Nebent noriu, kad be saremiu skatintu, tada gali kitaip daryti, o kitu atveju nera tikslo. Tikejausi, kad echo padarys, koki vandenu kieki ivertins ar pan., bet paliko nezinomybej
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 10:02)
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo
kai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.
Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau
verkt norisi
Na, gydymo istaigoje, tai turetu vis tiek viskas baigtis gerai
O kai kuriu zmoniu charakteris kiekviena apipriekaistauti...
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 11:01)
<p>as kovoju su guzu
neblogai pasistūmėjom geryn</p>
Smagu girdet! O cia vis dar konsultante padeda ismazuoti ir nuo to gereja? Ir siaip idomu, cia reikia moketi uz tai, kad atvaziuoja, ar naujoms mamoms suteikiama pagalba nemokamai, jeigu jau prireikia?
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 18, 11:18)
O pas mus kakis pageltonavo
Tai isvada bus tokia: arba cia del to kad pas mane pieno krize buvo, arba kad as kava balinta geriau ryte ( jau 3 diena kai negeriu) arba geros bakterijos padejo
Irgi dziugios naujienos!
Beje, su tais kakiais kai prisiskaitai, tai ir nervuojiesi, zmogus, paskui
O as esu del kraujo siuleliu nesibaigianciu siuntineta i 2 ligonine, i KMUK, ir analizei vezusi kone vien vandeni su kraujo siuleliais ir gleivemis, ir niekas ypatingai nesureagavo. Ir dar neaisku, ar tas maistas is tikruju daznai itakos turi - nustate alergija is kraujo praejusi syki, tai tada jau radikalios dietos emiausi, kai po truputi maisto raciono keitimas nepadejo. Tai esu ir tik kelis produktus (pvz., kokie virti ryziai+virtos bulves+ virta mesa be jokiu prieskoniu) pasirinkusi ir po savaite valgiusi, ir jokiu teigiamu pokyciu ne viena kombinacija neleme, o kankinausi taip tai iki primaitinimo. Ir veltui
QUOTE(Astii @ 2017 04 16, 18:08)
Siandien 16.04, po varginancio skatinimo 6.29val gime musu dukryte Ugne
Tiesa, kaip tevai, spejo savo anuke pamatyti dar?