Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 14:22)
Ne, nemaciau dar jos verysad.gif bet labai stebiu beibio judesiukus-kol kas malasi jis. Idomiausia, kad kai matavo toniukus, nerode jokiu saremiu, nors tie skaudejimai periodiniai tikrai buvo uzeje, nu tai zodziu..

Kuri gydytoja tave prieme? Netaviske pas kuria lankeisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 18 balandžio 2017 - 14:29
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 11:02)
Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau verysad.gif verkt norisi verysad.gif

Irena, nenusimink, jei kamštis eina, 2cm yra, tai pati pradžia, netrukus ir užsives veikla. Gaila, kad nepaaiškino nieko ir nepasakė ko tikėtis, tik nerima sukėlė tau dėl tos placentos. Linkiu, kad greičiau su gyd. pavyktų pasikalbėti 4u.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 12:01)
<p>as kovoju su guzu  showoff.gif  neblogai pasistūmėjom geryn</p>

Valio valio!

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 18, 12:18)
O pas mus kakis pageltonavo yahoo.gif

Nu kaip puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 09:02)

Laikykis, viskas bus gerai! Lenki mane vis delto.. smile.gif Prigasdino, dabar neramu tikriausiai tau.
Atsakyti
Svetikas-prieme Navickiene, maniskes sian nera kiek supratau.
Svarbiausia, kad veikla uzsivestu ax.gif o tada jau kaip nors ;)
Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 04 18, 14:17)
Laikykis, viskas bus gerai! Lenki mane vis delto.. smile.gif  Prigasdino, dabar neramu tikriausiai tau.

doviliuke, klausei kaip as, tai ne, jokios veiklos nenusimato, ir iki parduotuviu dar pasliauziot nuejus buvau.. O taip noretusi, kad jis greiciau pasirodytu, mama planuoja geguzes 5 atvaziuot, o jei leidzia pernesiot iki 2sav cia, tai kad nereiketu man ligoninej but, kai mama pas mane namuose bus verysad.gif Susitikimas su akusere man 4.20, idomu kas bus..
Atsakyti
Sveikos,

tuoj paskutine, jauciu, liksiu besilaukianti, nors visokie pozymiai jau pries kelias savaites prasidejo smile.gif Buvau siandien pas gydytoja, bet praktiskai nieko nedare, tik tonus pasiklause ir pilva pamatavo. Pasake, kad jeigu vaikas gerai juda, tonai geri, tai viskas ir gerai, ateiti kitos savaites pabaigoje, savaite po termino, jeigu iki tol nepagimdysiu. Nebent noriu, kad be saremiu skatintu, tada gali kitaip daryti, o kitu atveju nera tikslo. Tikejausi, kad echo padarys, koki vandenu kieki ivertins ar pan., bet paliko nezinomybej smile.gif

QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 10:02)
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo unsure.gif kai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.

Na, gydymo istaigoje, tai turetu vis tiek viskas baigtis gerai console.gif O kai kuriu zmoniu charakteris kiekviena apipriekaistauti...

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 11:01)
<p>as kovoju su guzu  showoff.gif  neblogai pasistūmėjom geryn</p>

Smagu girdet! O cia vis dar konsultante padeda ismazuoti ir nuo to gereja? Ir siaip idomu, cia reikia moketi uz tai, kad atvaziuoja, ar naujoms mamoms suteikiama pagalba nemokamai, jeigu jau prireikia? smile.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 18, 11:18)
O pas mus kakis pageltonavo yahoo.gif
Tai isvada bus tokia: arba cia del to kad pas mane pieno krize buvo, arba kad as kava balinta geriau ryte ( jau 3 diena kai negeriu) arba geros bakterijos padejo ax.gif

Irgi dziugios naujienos!
Beje, su tais kakiais kai prisiskaitai, tai ir nervuojiesi, zmogus, paskui smile.gif O as esu del kraujo siuleliu nesibaigianciu siuntineta i 2 ligonine, i KMUK, ir analizei vezusi kone vien vandeni su kraujo siuleliais ir gleivemis, ir niekas ypatingai nesureagavo. Ir dar neaisku, ar tas maistas is tikruju daznai itakos turi - nustate alergija is kraujo praejusi syki, tai tada jau radikalios dietos emiausi, kai po truputi maisto raciono keitimas nepadejo. Tai esu ir tik kelis produktus (pvz., kokie virti ryziai+virtos bulves+ virta mesa be jokiu prieskoniu) pasirinkusi ir po savaite valgiusi, ir jokiu teigiamu pokyciu ne viena kombinacija neleme, o kankinausi taip tai iki primaitinimo. Ir veltui smile.gif

QUOTE(Astii @ 2017 04 16, 18:08)
Siandien 16.04, po varginancio skatinimo 6.29val gime musu dukryte Ugne

Tiesa, kaip tevai, spejo savo anuke pamatyti dar?
Atsakyti
Šiaure, aš su tavim, noriu termino sulaukti nestuke.gif O pala, tavo irgi lyg 21 d.?
Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 04 18, 15:41)
Irgi dziugios naujienos!
Beje, su tais kakiais kai prisiskaitai, tai ir nervuojiesi, zmogus, paskui smile.gif O as esu del kraujo siuleliu nesibaigianciu siuntineta i 2 ligonine, i KMUK, ir analizei vezusi kone vien vandeni su kraujo siuleliais ir gleivemis, ir niekas ypatingai nesureagavo. Ir dar neaisku, ar tas maistas is tikruju daznai itakos turi - nustate alergija is kraujo praejusi syki, tai tada jau radikalios dietos emiausi, kai po truputi maisto raciono keitimas nepadejo. Tai esu ir tik kelis produktus (pvz., kokie virti ryziai+virtos bulves+ virta mesa be jokiu prieskoniu) pasirinkusi ir po savaite valgiusi, ir jokiu teigiamu pokyciu ne viena kombinacija neleme, o kankinausi taip tai iki primaitinimo. Ir veltui smile.gif

Ir normaliai svorio priaugdavo? Nekalbejo, kad duotum misinuka?
Atsakyti

Smagu girdet! O cia vis dar konsultante padeda ismazuoti ir nuo to gereja? Ir siaip idomu, cia reikia moketi uz tai, kad atvaziuoja, ar naujoms mamoms suteikiama pagalba nemokamai, jeigu jau prireikia? smile.gif

labas, pas mane vazineja Kmuk darbuota ir gana gerai zinoma tarp mamu. Ir taip, moku uz tai ir gana nemazai.

Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 18, 15:47)
Šiaure, aš su tavim, noriu termino sulaukti  nestuke.gif O pala, tavo irgi lyg 21 d.?

Aha, 21 d. oficialiai. Nors tik dabar atsiminiau, kad del gydytojos atostogu viena pirmyn diena oficialu termina pastumem, ketvirtadieniais mano savaites baigiasi, bet tai smulkmena. Cia mes dabar 3 likom? Be Irenos, kuri mazai sansu turbut turi iseiti is ligonines viena, kaip suprantu smile.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 18, 18:30)
Ir normaliai svorio priaugdavo? Nekalbejo, kad duotum misinuka?

Tuo metu jau normaliai priaugdavo - prasidejo ne pirmom dienom, o gal 2-3 men. tarpe. Pirma menesi viskas normaliai buvo, bet tada mazai priaugo, gal kokius 600g, ir gydytoja labai norejo, kad primaitinciau (ko nedariau). O kai prasidejo problemos su tais kraujo siuleliais, tai jau ne maziau kilogramo priaugdavo per menesi vidutiniskai, nors ir tustindavosi po kiekvieno maitinimo. Tai kazkaip ir nesiule ne viena is 3 istaigu gydytoju, pas kurias teko apsilankyti.

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 18:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="siaure" data-cid="71576218" data-time="1492522866"><div><p>
</p></div></blockquote><p>labas, pas mane vazineja Kmuk darbuota ir gana gerai zinoma tarp mamu. Ir taip, moku uz tai ir gana nemazai.</p>

Jei gera pagalba, realiai padeda, tai zinosmu tada, kur kreiptis smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Gal turime naujų leliukų? :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas, merginos :)

As vis dar laukiu. Puse nakties nemiegojau, prabundu ir laukiu KAZKO. Ir nieko nevyksta. . 

Atsakyti