as kovoju su guzu neblogai pasistūmėjom geryn
SVEIKINIMAI!!
As tikejaus, kad marguti turesim, bet ne, "pazaibuoja" kazkas viduj ir daugiau nieko, terminas ryt..
Laba, na kaip tu? Jokio veiksmo nenusimato?
Labas rytas
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo kai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.
Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau verkt norisi
Labuka, nesinervuok (nors suprantu, kad neiseina), man per paskutini echo (jis buvo 04.14) sake kad leliukas nedidelis bus, svori rode 3.300. O gime 3.530. Nemato jos ten tiksliai, nes ka aparatas apskaiciuoja ta ir pasako. Stiprybes ir laikykis. Taupyk jegas. As kai visa nakti be miego variau gimdyt, tai pries pat gimina jau state lasine, nes silpau akyse, miegas tik eme, saremiai silpnejo...Tikrai jauciau, kad silpna darosi...
as kovoju su guzu neblogai pasistūmėjom geryn
Puikios naujienos! Taip ir toliau
Pas mane jau pienas nuo vakar atsirado. Papai baisiniai Kompleksuot pradesiu del tokio dydzio
dziugu girdeti
Papildyta:
Lerikyte, saunuole
Neklausyk tu ka priemime sneka, atsiribok. Svarbu ja gydytoja pasakys. Ziurek gal neuzilgo veikla prasides Man matei si kart kaip greitai. Tik gabaliukas kamscio isejo ir isvaziavau gimdyt Tai gal ir tu jau neuzilgo supuosi savo auksa
O pas mus kakis pageltonavo
Tai isvada bus tokia: arba cia del to kad pas mane pieno krize buvo, arba kad as kava balinta geriau ryte ( jau 3 diena kai negeriu) arba geros bakterijos padejo
irena, nekreipk dėmesio. jei aš tokios pindos būčiau klausius tai dar klausimas kaip būtų pasibaigę viskas ,kai su varvančiais vandenim be skausmų 15 valandėlių iki vaiko gimimo praėjo. O tai jau yra riba, nes nuo 18 antibiotikus leidžia. Tai jei klausant tokios tai aš išvis būčiau galėjus dar vaikščiot ir vaikščiot, o vandenų tai mažėjo
svetikai, valio geltonajam kakui
doviliuke su pienuku
beje prieš gimdymą man darė echo svorų nustatė 2750 pan. o gimė 2770 tai va čia jau tiksliai šovė
oho , o tai tikrai kamštis?
Na kai apziurejo ant lektuvo, sake, kad kamstis
kiek mazai truksta iki pilnos laimes
Papildyta:
Na jiems geriau zinoti, jie gydytojai
Kalbejai su gydytoja? Kokie tolimesni veiksmai?
Papildyta:
Na jiems geriau zinoti, jie gydytojai
Kalbejai su gydytoja? Kokie tolimesni veiksmai?
Ne, nemaciau dar jos bet labai stebiu beibio judesiukus-kol kas malasi jis. Idomiausia, kad kai matavo toniukus, nerode jokiu saremiu, nors tie skaudejimai periodiniai tikrai buvo uzeje, nu tai zodziu..