Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

as kovoju su guzu  :showoff:  neblogai pasistūmėjom geryn

Atsakyti

SVEIKINIMAI!! 4u.gif4u.gif4u.gif

As tikejaus, kad marguti turesim, bet ne, "pazaibuoja" kazkas viduj ir daugiau nieko, terminas ryt.. unsure.gif

Laba, na kaip tu? Jokio veiksmo nenusimato?

Labas rytas 4u.gif
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo unsure.gifkai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.

Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau verysad.gifverkt norisi verysad.gif

Labuka, nesinervuok (nors suprantu, kad neiseina), man per paskutini echo (jis buvo 04.14) sake kad leliukas nedidelis bus, svori rode 3.300. O gime 3.530. Nemato jos ten tiksliai, nes ka aparatas apskaiciuoja ta ir pasako. Stiprybes ir laikykis. Taupyk jegas. As kai visa nakti be miego variau gimdyt, tai pries pat gimina jau state lasine, nes silpau akyse, miegas tik eme, saremiai silpnejo...Tikrai jauciau, kad silpna darosi...

Atsakyti

as kovoju su guzu  :showoff:  neblogai pasistūmėjom geryn

Puikios naujienos! Taip ir toliau  :victory2: 

Pas mane jau pienas nuo vakar atsirado. Papai baisiniai :oh:  Kompleksuot pradesiu del tokio dydzio :frusty: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 11:01)
<p>as kovoju su guzu  showoff.gif  neblogai pasistūmėjom geryn</p>

thumbup.gif dziugu girdeti 4u.gif
Atsakyti
Tai kad vat neskatino, ir nesako, ka prognozuoja. Reiks gydytojos paklaust. Dar priemime tokia nemaloni bobele buvo, akusere, sako: aj, suvaziuoja cia visos kaip i kurortus pagulet be skausmu, be nieko. Sakau, tai kada zinot, kad jau vaziuot? Gi pirmas kartas. Oj sako, kai pajausi skausmus, tai jau zinosi blink.gif tai blin blinauskas, is kur man zinot-gal geriau pagimdyt pakeliui. Zodziu leido rinktis ar atvaziuot ryt vel i apziura, ar likt cia gydytoja. Pasirinkau ligonine unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 12:01)
<p>as kovoju su guzu  showoff.gif  neblogai pasistūmėjom geryn</p>

Lerikyte, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 11:11)
Tai kad vat neskatino, ir nesako, ka prognozuoja. Reiks gydytojos paklaust. Dar priemime tokia nemaloni bobele buvo, akusere, sako: aj, suvaziuoja cia visos kaip i kurortus pagulet be skausmu, be nieko. Sakau, tai kada zinot, kad jau vaziuot? Gi pirmas kartas. Oj sako, kai pajausi skausmus, tai jau zinosi blink.gif tai blin blinauskas, is kur man zinot-gal geriau pagimdyt pakeliui. Zodziu leido rinktis ar atvaziuot ryt vel i apziura, ar likt cia gydytoja.  Pasirinkau ligonine unsure.gif

Neklausyk tu ka priemime sneka, atsiribok. Svarbu ja gydytoja pasakys. Ziurek gal neuzilgo veikla prasides bigsmile.gif Man matei si kart kaip greitai. Tik gabaliukas kamscio isejo ir isvaziavau gimdyt ax.gif Tai gal ir tu jau neuzilgo supuosi savo auksa wub.gif

O pas mus kakis pageltonavo yahoo.gif
Tai isvada bus tokia: arba cia del to kad pas mane pieno krize buvo, arba kad as kava balinta geriau ryte ( jau 3 diena kai negeriu) arba geros bakterijos padejo ax.gif
Atsakyti

irena, nekreipk dėmesio. jei aš tokios pindos būčiau klausius tai dar klausimas kaip būtų pasibaigę viskas ,kai su varvančiais vandenim be skausmų 15 valandėlių iki vaiko gimimo praėjo. O tai jau yra riba, nes nuo 18 antibiotikus leidžia. Tai jei klausant tokios tai aš išvis būčiau galėjus dar vaikščiot ir vaikščiot, o vandenų tai mažėjo

svetikai, valio geltonajam kakui :D 

doviliuke su pienuku  :4u:  :4u: 

beje prieš gimdymą man darė echo svorų nustatė 2750 pan. o gimė 2770 :D tai va čia jau tiksliai šovė :D 

Atsakyti
Tai kad tas kamstis pas man toks idomus unsure.gif as isivaizdavau kad bus kaip gleives su kraujo priemaisom, o cia tokio tipo kaip per menesines pirma diena-pajuodes sukepes kraujukas unsure.gif
Atsakyti

oho , o tai tikrai kamštis?  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 14:59)
<p>oho , o tai tikrai kamštis?  unsure.gif </p>

Na kai apziurejo ant lektuvo, sake, kad kamstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 18, 13:19)
svetikai, valio geltonajam kakui biggrin.gif 

kiek mazai truksta iki pilnos laimes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 14:06)
Na kai apziurejo ant lektuvo, sake, kad kamstis unsure.gif

Na jiems geriau zinoti, jie gydytojai unsure.gif
Kalbejai su gydytoja? Kokie tolimesni veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 18, 15:13)
kiek mazai truksta iki pilnos laimes biggrin.gif
Papildyta:

Na jiems geriau zinoti, jie gydytojai unsure.gif
Kalbejai su gydytoja? Kokie tolimesni veiksmai?

Ne, nemaciau dar jos verysad.gif bet labai stebiu beibio judesiukus-kol kas malasi jis. Idomiausia, kad kai matavo toniukus, nerode jokiu saremiu, nors tie skaudejimai periodiniai tikrai buvo uzeje, nu tai zodziu..
Atsakyti