Snekejot apie miegojima su leliuku. As miegu tik su vyru. Nei vienas negalim ismiegot su leliuku, nes isijungia budejimo rezimas ir gilaus, atpalaiduojancio miego jau nelieka. Lovyte nuo musu lovos yra tik per zingsni, tai nubudusi nakti visada galiu paziuret ar viskas gerai ir is lovos issiropst niekad netingejau, man taip net budavo patogiau.
Kainos ziuriu nenormalios Lietuvoj. Pas mus taip pat rubeliai ne pigus, bet bent atitinkamas algos ir kainu santykis yra. Plius visada galima rast akciju. Gal tik spalvos ir visa kita man labiau Lietuvoj patinka, rubeliu ivairesniu yra. Dabar savaitei skrisim i LT, tai gal viena ar kita rubeli paziuresiu ivairovei
QUOTE(magic3 @ 2017 01 14, 19:59)
Mums kai buvo gripas irgi nenusimušė tempa pirmą parą.
Jam dabar gausi trečia diena temperatūra. Pirmas dvi dienas puikiai suveikdavo vaistai ir nukrisdavo temperatūra, o nuo šios nakties nekrenta tik iki 38 Ir atrodo daug skysčių geria, bet vis tiek nekrenta, mane tas ir gąsdina labiausiai
Organizmas nepailsi, pastovioj kovoj.
Labas rytas
man atrodo, as sugebejau sloga pasigaut ir persalt kazkur blin blin, taip gerai laikiausi, o cia dabar.. jau nebelenda man tos arbatos, o i medu paziuret negaliu...
Svetikas - kaip sunus?
man atrodo, as sugebejau sloga pasigaut ir persalt kazkur blin blin, taip gerai laikiausi, o cia dabar.. jau nebelenda man tos arbatos, o i medu paziuret negaliu...
Svetikas - kaip sunus?
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 15, 10:54)
Labas rytas
Svetikas - kaip sunus?
Svetikas - kaip sunus?
Irena laikykis Žinok baisu kas dabar darosi, vakar Antakalnyje pilnas pilnas priimamasis buvo, daug kas serga Sunku atsilaikyti kai kas antras serga, nebent sandariai namie sėdėti ir nekišti nosies niekur, bet ar tai įmanoma?
Ačiū, kad teiraujiesi. Vyresnėlis ir toliau su temperatūra kovoja, bet bent jau naktį buvo pavykę iki 37 numušti, tai biški šiąnakt ilgiau pamiegojau. Bet "smagumas" žinai kame? Mažėliui ką tik temperatūra pakylo Trukt už vadžių vėl iš pradžių Ar kada nors bus pabaiga ar ne????
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 15, 14:42)
Irena laikykis Žinok baisu kas dabar darosi, vakar Antakalnyje pilnas pilnas priimamasis buvo, daug kas serga Sunku atsilaikyti kai kas antras serga, nebent sandariai namie sėdėti ir nekišti nosies niekur, bet ar tai įmanoma?
Ačiū, kad teiraujiesi. Vyresnėlis ir toliau su temperatūra kovoja, bet bent jau naktį buvo pavykę iki 37 numušti, tai biški šiąnakt ilgiau pamiegojau. Bet "smagumas" žinai kame? Mažėliui ką tik temperatūra pakylo Trukt už vadžių vėl iš pradžių Ar kada nors bus pabaiga ar ne????
Oj, vargsai.. bet cia dazniausiai taip buna kai auga keli vaikai - mano kolegei roto virusas prasidejo nuo maziausio, tada apsirgo ji pati, tada vyresnis vaikas, o galiausiai ir vyras laikykis - tikrai bus geriau
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 15, 17:19)
Oj, vargsai.. bet cia dazniausiai taip buna kai auga keli vaikai - mano kolegei roto virusas prasidejo nuo maziausio, tada apsirgo ji pati, tada vyresnis vaikas, o galiausiai ir vyras laikykis - tikrai bus geriau
Protu suvokiu, kad amžinai juk nesirgs - nepanikuok, bet vistiek sunku morališkai, tokia neviltis apima, kad negerėja Nors vienas geras dalykas šiandien įvyko - mūsų pagrandukas jau ratuotas Parsivežėm jau vežimėlį
Sveikinu su pirkiniu.
Laikykitės, sveikit
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 15, 18:45)
Protu suvokiu, kad amžinai juk nesirgs - nepanikuok, bet vistiek sunku morališkai, tokia neviltis apima, kad negerėja
Nors vienas geras dalykas šiandien įvyko - mūsų pagrandukas jau ratuotas Parsivežėm jau vežimėlį
Nors vienas geras dalykas šiandien įvyko - mūsų pagrandukas jau ratuotas Parsivežėm jau vežimėlį
Puikus pirkinys,sveikinu kiek mokėjote jeigu nepaslaptis? Mūsųmažyliuose gal radot
Sveikos merginos jeigu mane dar pamenate,vis jus paskaitau. Vakar jau mums prasidėjo 28savaitė. Penktadienį gėriau gliukozę,nieko ten baisaus,išgeriau kaip saldu gerimuką ir tiek. Dabar pradėjom paieškas vežimėlio ,lydausi koks grožis man yra Stokke ,gal rasim kokį jo gerą dėvėtą varijantą taip norėtūsi...
QUOTE(Deimantinė Ana @ 2017 01 15, 22:22)
Puikus pirkinys,sveikinu kiek mokėjote jeigu nepaslaptis? Mūsųmažyliuose gal radot
Sveikos merginos jeigu mane dar pamenate,vis jus paskaitau. Vakar jau mums prasidėjo 28savaitė. Penktadienį gėriau gliukozę,nieko ten baisaus,išgeriau kaip saldu gerimuką ir tiek. Dabar pradėjom paieškas vežimėlio ,lydausi koks grožis man yra Stokke ,gal rasim kokį jo gerą dėvėtą varijantą taip norėtūsi...
Per skelbiu.lt nusipirkom už 290
Mums irgi vakar 28 savaitės suėjo
Jei tik mieste važinėti tai gal ir nieko tas Stokke, nepatikimi man tie mažiukai ratukai, vien apie miškelio takelius ar sniego pusnys pagalvojus Bet čia tik mano nuomonė
Labas mergaites kaip jusu savijautos? Kiap sirguliuojanciu vaikai? Sveikite greiciau
As sloguoju, kosciu ir jau mastau kuo cia gydytis, nes liaudiskom priemonem jauciu nebeissigelbesiu sloga dzin, bet vat kosulys tai nepatinka man.
Beibis mano mane spardo, ypac jam patinka dalyvauti pasitarimuose - nuolat jauciu kaip viduj kuiciasi pirmyn atgal neapsakomas jausmas
As sloguoju, kosciu ir jau mastau kuo cia gydytis, nes liaudiskom priemonem jauciu nebeissigelbesiu sloga dzin, bet vat kosulys tai nepatinka man.
Beibis mano mane spardo, ypac jam patinka dalyvauti pasitarimuose - nuolat jauciu kaip viduj kuiciasi pirmyn atgal neapsakomas jausmas
Labas rytas, jau norėjau klausti kaip tu, ar neįsisirgai.
Mb ač die pasveiko, nustojo ir knarkt, aš ptfu ptfu ptfu nesergu.
Naktim miegu gerai, na šiuo metu tikrai savijauta puiki.
Vaiko judesiai tikrai kažkas tokio, kai pagalvoji va turėt vieną vaiką ir daugiau to niekad nepatirti tai kažkaip liūdna. Aišku dar pirmą pabaigt išnešiot, pagimdyt ir užaugint reikia, bet toks nėštumas, kai savijauta gera yra tikras kaifas.
Labas rytas
Sveikatos ligonėliams
Man nors ir trečias vaikas, bet judesiai vis dar kažkas nerealaus Ir kažkaip atrodo, kad lėlytė prie bendro gyvenimo ritmo taikos Jei visi pusryčiaujam, tai ir ji apie save žinoti duoda. Važiuojant mašina dainelių klausom, didieji gale tūsinas, o mažiukė pilve irgi makaluojas O naktim panašu, kad miega kartu su visais Tikiuos taip ir toliau bus Optimistė, žinoma, ne kitaip
Vardus jau renkat/ išrinkot?
Violeta - kur prapuolei?
Sveikatos ligonėliams
Man nors ir trečias vaikas, bet judesiai vis dar kažkas nerealaus Ir kažkaip atrodo, kad lėlytė prie bendro gyvenimo ritmo taikos Jei visi pusryčiaujam, tai ir ji apie save žinoti duoda. Važiuojant mašina dainelių klausom, didieji gale tūsinas, o mažiukė pilve irgi makaluojas O naktim panašu, kad miega kartu su visais Tikiuos taip ir toliau bus Optimistė, žinoma, ne kitaip
Vardus jau renkat/ išrinkot?
Violeta - kur prapuolei?