Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Siandien 16.04, po varginancio skatinimo 6.29val gime musu dukryte Ugne. 4200 g, 54 cm, galvytes apimtis 37 cm

Nemaža panelė  :wub: jums lyg mažutę prognozavo?

O daugiau viskas puiku. Nuotaikos geros, Matejukas musu ramus, daug miega, pienelio atrodo uztenka, guzu nebera... ko daugiau benoret smile.gif

Šaunu  :wub: 

Sveikinimai didziausi soske.gifwub.gif

Merginos man klausimas. Jus vaikus zadinat valgyti jei ilgiau miega? Lukas siandien iki 6 ryto parpe, nesikele valgyt. O as ir nezadinau, dziaugiausi, kad galiu ilgiau pamiegot, nes biski nusikalus jauciuos unsure.gif
Ir dar klausimelis kokios spalvos jusu vaikuciu tas dziaugsmas? rolleyes.gif

Mums ligoninėj sakė naktį nežadint :rolleyes: 

Kakoja geltonai maniškė.

Svetikas - turit namie svarstykles? Mes pasisverdavom kartu su vaiku, tada be jo. Arba auto kėdutėj ant svarstyklių uždėdavom. Nors apytikslis svoris matyt. 

Doviliuke - geros naujo etapo pradžios!

Manoji vakar puikiai prieš senelius pasirodė - ramybės įsikūnijimas  :D šnd jau daugiau dėmesio reikalauja :) 

Tik va kad atpylinėja vis, neramu šiek tiek. Penktadienį važiuosim pas gydytoją, nes pas mus į namus neateina, tai reiks klaust...

Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2017 04 16, 19:08)
Siandien 16.04, po varginancio skatinimo 6.29val gime musu dukryte Ugne. 4200 g, 54 cm, galvytes apimtis 37 cm

Sveikinimai, velykinė dovanėlė!! wub.gif Kaip pati jautiesi, ar pailsėjai bent kiek po gimdymo?

QUOTE(mafina24 @ 2017 04 16, 23:27)
Nuotaikos geros, Matejukas musu ramus, daug miega, pienelio atrodo uztenka, guzu nebera... ko daugiau benoret  smile.gif

Kaip smagu skaityt wub.gif

QUOTE(doviliuke @ 2017 04 17, 11:45)
O mes jau ruosiames namucio! Svorio numete neperdaug, isvaziuojam turedami 3344g wub.gif </p><p>Na ką, prasideda naujas etapas- namai biggrin.gif  rolleyes.gif </p>

Sveikinu, sklandaus apsipratimo namuose 4u.gif

Svetikai, aš turbūt jau užknisau su savo pamokymais, bet irgi galvoju, kad bus tavo mažiukui fiziologinis viduriavimas prasidėjęs, nepanikuočiau. O jei įtarimas dėl gleivių, tai pirmiausia atsisakyčiau pieno produktų mityboje, nes gali būti alergija pieno baltymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 17, 14:42)
Svetikai, aš turbūt jau užknisau su savo pamokymais, bet irgi galvoju, kad bus tavo mažiukui fiziologinis viduriavimas prasidėjęs, nepanikuočiau. O jei įtarimas dėl gleivių, tai pirmiausia atsisakyčiau pieno produktų mityboje, nes gali būti alergija pieno baltymui 4u.gif

Tada man sakes doh.gif Ka tada valgyti? unsure.gif
As is pienisku produktu kose ant pieno valgau, sureli ar grudeta varske kartais, bet pagrinde kose verdu ant pieno. unsure.gif Nejau tokia reakcija nuo tokio mazo kiekio pieno? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 17, 16:02)
Tada man sakes doh.gif Ka tada valgyti?  unsure.gif 
As is pienisku produktu kose ant pieno valgau, sureli ar grudeta varske kartais, bet pagrinde kose verdu ant pieno.  unsure.gif Nejau tokia reakcija nuo tokio mazo kiekio pieno?  unsure.gif

Neįsivaizduoju ar tikrai gali būti nuo tiek, bet žinau, kad pirmiausia dėl mitybos rekomenduojama atsisakyti kuriam laikui pieno produktų ir žiūrėti ar kažkas keisis. Bet jei nėra kraujo siūlelių išmatose, tik gleivės, tai gal tikrai tiesiog tas fiziologinis žarnyno kataras, kuris savaime ir praeis. O jei vaikas gerai jaučiasi, tai viskas puiku, priaugs ir to svorio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 17, 15:13)
Neįsivaizduoju ar tikrai gali būti nuo tiek, bet žinau, kad pirmiausia dėl mitybos rekomenduojama atsisakyti kuriam laikui pieno produktų ir žiūrėti ar kažkas keisis. Bet jei nėra kraujo siūlelių išmatose, tik gleivės, tai gal tikrai tiesiog tas fiziologinis žarnyno kataras, kuris savaime ir praeis. O jei vaikas gerai jaučiasi, tai viskas puiku, priaugs ir to svorio  4u.gif

Trečiadienį turi vėl gydytoja mus aplankyti tai paprašysiu, kad svarstykles paimtų vaiką pasvert ir bus ramiau sužinojus kai svoris auga. Na ir gal pasiseks kad kaip tik kai ji bus jis padarys ką reikia ir parodysiu gydytojai rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikinimai didziausi soske.gifwub.gif

Merginos man klausimas. Jus vaikus zadinat valgyti jei ilgiau miega? Lukas siandien iki 6 ryto parpe, nesikele valgyt. O as ir nezadinau, dziaugiausi, kad galiu ilgiau pamiegot, nes biski nusikalus jauciuos unsure.gifTikiuosi del sios mano silpnybes pieno fabrikas nenukentes unsure.gif
Dar turim problemele, Lukutis mano viduriuoja. Tik pavalgo ir iskart viska krauna i pampa doh.gifMaista tikrai ziuriu. Nieko kepto, astraus, rugstaus ir t.t. Galvoju gal cia jam po maudyniu taip atsitiko (biski gurgstelejo vandens muilino)? unsure.gifBet idomu per kiek laiko turetu susitvakyti? Nes jei jis ir toliau taip viduriuos visai svorio nepriaugs verysad.gif
Siaip duodam geras bakterijas, kad greiciau susitvarkytu, bet kol kas tas pats.

Ir dar klausimelis kokios spalvos jusu vaikuciu tas dziaugsmas? rolleyes.gif

pas mūsiškę džiuagsmas geltonas su kaip grūdėtos varškės gumuliukais. Praietą savaitę buvo žalių išmatų kartu su geltonom, bet įtariu,kad jos nuo daržovių tokios buvo. 

Atsakyti
Labukas,
Svetikai, man atrodo be reikalo pergyveni. Bet kai ateis gyd, pasisverkit butinao, kad tik mamai butu ramiau smile.gif
Pas mus garstyciu spalvos buvo musu "geris". Kazkada maciau biski buvo zalios spalvytes, speju nuo mano vartojamu agurku. Stengiuosi neprisigalvot, kad kazkas negerai, nes ant kiekvieno zingsnio galetum eit is proto, pvz manasis snd mazai tustinosi, bet nuo sysiuku pampiai kaip bombos, tai nejau dabar jam truksta pienuko???? Uzplauke tokia mintis, bet nuvijau ja kuo toliau biggrin.gif Mums nebedaug beliko laukt 10 dienu ir keliausim pas gyd svertis, matuotis. Kiek bus priauges. Taip noreciau, kad butu daugiau nei kg, bet ir apie 1 kg bus jau l.gerai smile.gif
Mamytes, ar kuri daret naujagimio fotosesija?
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 17, 21:43)
Labukas,
Svetikai, man atrodo be reikalo pergyveni. Bet kai ateis gyd, pasisverkit butinao, kad tik mamai butu ramiau  smile.gif
Pas mus garstyciu spalvos buvo musu "geris". Kazkada maciau biski buvo zalios spalvytes,  speju nuo mano vartojamu agurku.  Stengiuosi neprisigalvot, kad kazkas negerai, nes ant kiekvieno zingsnio galetum eit is proto, pvz manasis snd mazai tustinosi, bet nuo sysiuku pampiai kaip bombos, tai nejau dabar jam truksta pienuko???? Uzplauke tokia mintis, bet nuvijau ja kuo toliau  biggrin.gif  Mums nebedaug beliko laukt 10 dienu ir keliausim pas gyd svertis, matuotis. Kiek bus priauges. Taip noreciau, kad butu daugiau nei kg, bet ir apie 1 kg bus jau l.gerai  smile.gif
Mamytes, ar kuri daret naujagimio fotosesija?

Butu garstyciu spalvos nesukciau galvos. O dabar zalios spalvos ir gleives yra unsure.gif Nors siaip ir grudeliai yra kaip priklauso.

Fotosesijos nedariau. Nebent veliau kai kiek paaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 17 balandžio 2017 - 21:58
QUOTE(Astii @ 2017 04 16, 17:08)

SVEIKINIMAI!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As tikejaus, kad marguti turesim, bet ne, "pazaibuoja" kazkas viduj ir daugiau nieko, terminas ryt.. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo unsure.gif kai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.

Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau verysad.gif verkt norisi verysad.gif
Atsakyti

Irena, ne viskas buna kaip isivazduoja. Nedaug beliko mergyt ir susitiksi su savo mazuciu. 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 18, 10:02)
Labas rytas 4u.gif
Visa nakti bludijau, kamstis iseina, kazkokie mini saremiai atsirado nors ir labai skausmingi. Nuvaziavom su B i AK, paliko ligoninej stebejimui, sako, kad placenta pasenus jau tai nebezinau kas bus cia. Atsidarymas 2comai, o po to kai apziurrjo kakleli, gai visa gydytojos ranka pirstiniuota kruvina buvo unsure.gif kai dare echo, sake, kad beibis mazas bus pagal echo.

Zodziu, ne taip as gimdyma isivaizdavau verysad.gif verkt norisi verysad.gif

Mazas beibis nieko baisaus, kai gims atmaitinsi mirksiukas.gif Maza leliu lengviau pagimdysi mirksiukas.gif
As manau jei tave neskaitino ir nedare extra CP reiskia nera viskas taip blogai, gal.
O ka gydytojai sako? Ka prognozoja? unsure.gif
Atsakyti