iškočiojo mane. vėl žingsniu geryn sako. Šalinasi po truputį tas riebalas, ne taip greit kaip norėtųsi, bet vistiek. Ryt išeiginė, poryt vėl.
Gerai, kad pasiduoda, kad ir po truputį
Svetikai, sveikinu bambutės atsikračius
Irena, man irgi nieko rimto nevyksta. Vakarais suima kelis kartus paruošiamieji, tik tiek kad jaučiasi jau rimtesni jie, bet ir praeina. Aš manau iki termino išlauksiu dar taip
Papildyta:
Lerikyte, o tu gal pabandyk sojos lecitino papildus? Žinau, kad juos vartoja žindančios, jei dažnai kamuoja sąstoviai, kažkaip ten jis pagerina ląstelių pralaidumą riebalams ir maisto medžiagoms
Papildyta:
Lerikyte, o tu gal pabandyk sojos lecitino papildus? Žinau, kad juos vartoja žindančios, jei dažnai kamuoja sąstoviai, kažkaip ten jis pagerina ląstelių pralaidumą riebalams ir maisto medžiagoms
būtinai pasidomėsiu,ačiū
Ką tiek gaminai?
Šiemet man pasisekė, nes mama su visu iš anksto apgalvotu meniu atvažiuos iš manęs tik saldus stalas. Šokoladinis sūrio pyragas jau baigia iškept, dar sesė su mano vyresnėliais keksiukų iškeps ir būsim pasiruošę
Mano mažylė šnd ištisai pučia. Gal speneliai kiek atsigaus...
Pasidžiaugsiu, kad ištraukė siūlus šiandien ir ta proga galėsiu į dušą
Egluzeeele, o kaip prauseis iki tol, kol nrbuvo iseme siulu?
Aj, ir torta, ir pyraga, ir bulviu kose su mesyte rytdienai, ir suktinukus, misraine, lavasa
Egluzeeele, o kaip prauseis iki tol, kol nrbuvo iseme siulu?
Tvarsčio negalėjau šlapint, tai per du kartus prausdavaus - iki tvarsčio ir po juo
Su Šv. Velykom visas būsimas ir esamas mamytes
Ačiū už sveikinimus
Pirma para praėjo labai gerai. Mažiukas daug ilsėjosi, bet ir valgyti nepamiršdavo O ir aš vis kibindavau tai perengt, tai palaikyt, tai šeip pamyluot
Gimda vis susitraukinėja, bet šiandien jau mažiau skauda nei kad vakar. Vakar tai sakiau, kad saremiai nesibaigia ties gimdymu, nes panasiai skausmas kaip ir gimdai susitraukinejant
Mažai plyšau, sakė, kad tik čiut čiut per buvusi randą, tai sėdėt iškart galėjau. Nors žinoma jaučiasi skausmai ir nemalonūs pojūčiai visoj apatinėj daly.
Nugarą ir klubus taip pat suima dar. Lova nepatogi..
Vaikai labai laukia mūsų Pasiilgom jau vieni kitų
Šiandien su vyru turim progą. 18 metų nuo draugystės pradžios Kaip metai bėga...
Apie gimdymą gal kitą kartą Šiandien šventės
su šventėmis visas
Su Sv. Velykom!!!
Šiandien su vyru turim progą. 18 metų nuo draugystės pradžios
Su gražia proga jus
Gražios šventinės dienos visoms
Didziausi sveikinimai!!!
Na ir visas su sv. Velykom!