Astii, neliudek. Turesi tikra Velykini kinder siurpriza
Skauda sirdi savo berniuka palikt per sventes. Jau kai viena nakti teko praleist ligoninej, tai verke be manes
Skauda sirdi savo berniuka palikt per sventes. Jau kai viena nakti teko praleist ligoninej, tai verke be manes
O kiek jam?
Mano terminas buvo pries savaite, bet niekas nevyksta, tai ryt is ryto skatinsim. Teks velykas, su naujagimiu ar be, sutikt ligonineje
O as maniau, kad tu jau turi...Nerasei nieki, galvojau, kad jau pagimdei...
Suprantu...apskritai jautru vaziuot i tas ligonines, o dar sventes... Na, bet linkiu, kad sklandziai viskas praeitu, ir liudesi pakeistu dziaugsmas!
Biski bijau nakties. Saremiauju.Nereguliariai kolkas. Kartais labiau suima, kartais lengviau, bet suima. Gaila ir man vaika nakti palikt. Nuo rytojaus jau butu lengviau suplantuot su kuo jis galetu pabuti. Na kaip nors.
Ramios nakties visoms ;)
2 metai ir 9 men
O as maniau, kad tu jau turi...Nerasei nieki, galvojau, kad jau pagimdei...
Suprantu...apskritai jautru vaziuot i tas ligonines, o dar sventes... Na, bet linkiu, kad sklandziai viskas praeitu, ir liudesi pakeistu dziaugsmas!
Biski bijau nakties. Saremiauju.Nereguliariai kolkas. Kartais labiau suima, kartais lengviau, bet suima. Gaila ir man vaika nakti palikt. Nuo rytojaus jau butu lengviau suplantuot su kuo jis galetu pabuti. Na kaip nors.
Ramios nakties visoms ;)
oj jauciu rytoj sulauksim geru ziniu
2 metai ir 9 men
Maziukas
Ir ne per šventes būtų liūdna laikykis!
Didžiausios sėkmės šiandien!
Biski bijau nakties. Saremiauju.
Kaip tu šiandien? Pavyko pailsėt?
Labas rytas! Jau turim savo pagranduką
Šiandien 6.32h, 55 cm ir 3531g gimė mūsų mažasis broliukas Verkiau iš laimės kaip nežinau kas
Labas rytas! Jau turim savo pagranduką
Šiandien 6.32h, 55 cm ir 3531g gimė mūsų mažasis broliukas Verkiau iš laimės kaip nežinau kas
Sveikinimai jūsų šeimynai
Nuoširdžiausi sveikinimai!!
Kokios naujienos
Didžiausi sveikinimai