Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Puikūs rezultatai, Lerikyte! O kaip pačios sveikata? :4u:

p.s. jau perskaičiau, na svarbiausia uždegimo rimto nėra, laikykis, išmasažuos kaip nors tą reikalą.. Tikrai, svarbiausia mažoji puikiai jaučiasi ir gerai auga!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magic3: 14 balandžio 2017 - 12:10

Musu kruopa per 3 sav priaugo 700 g  :yahoo:

Saunuole 👍 kaip pati jautiesi?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 14, 12:06)
<p>Aciuuuu didelis merginos uz palaikyma. </p><p>As po antro seanso. Nesuklydau kad pries isgeriau ibuprofeno. Buvo lengviau. Nu ta zaraza kieta. Labai sunkiai salinasi. Ir niekas kitas net ne koks gelsvas uzistovejes pienas o baltas tik lipnus ir tirštas.. ne jokie puliai net. Neaisku kaip kryps viskas ar pasiduos ar saus virsun. </p><p></p><p>Betttt buvom mazytes apziurroj svarbiausia kad jai viskas ok ir stipri, guvi labai nuo pormu dienu ir kaip maitinant mp per 3 sav 700g man yra super, labai dziaugiuos</p>

Superines naujienos thumbup.gif Sveikinu. Manau 700g per 3 sav. tikrai puikus rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas per Velykas turėsite džiaugsmelius - nepražiopsokite:)
http://www.15min.lt/...vana-231-783572

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 14, 12:57)
<p>Musu kruopa per 3 sav priaugo 700 g  yahoo.gif </p>

Puiki naujiena !!!! 4u.gif Saunuole mazulyte. Dabar svariausia, kad ir paciai mamytei butu viskas gerai. Labai to linkiu. Nepasiduok, iskentesi vusja ir dziaugsies maitinimu.
Mes eisim 27 d. Tai ziuresim kuek bys mano papinuks priauges ir svajoju apie gerus rezultatus
Atsakyti

Magic, doviliuke su TA :4u: 

Pas mus daktare siandien buvo, viskas kaip ir gerai bet bambute slapia, reikes su spirituvalyt, gal greiciau isdzius? Man taip baisu ja valyt, siaubas :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 14, 15:05)
<p>Magic, doviliuke su TA 4u.gif </p><p>Pas mus daktare siandien buvo, viskas kaip ir gerai bet bambute slapia, reikes su spirituvalyt, gal greiciau isdzius? Man taip baisu ja valyt, siaubas unsure.gif </p>

Mes su spiritu valom. Gydytoja sake kad vaikui neskauda.
O jums bambute jau nukrito?
Atsakyti

Mes su spiritu valom. Gydytoja sake kad vaikui neskauda.
O jums bambute jau nukrito?

Neee, ir panasu kad negreit nukris, sakau nebent po spirito pajudes reikalai. O jums? Nukrito?

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 14, 16:05)
<p>Magic, doviliuke su TA 4u.gif </p><p>Pas mus daktare siandien buvo, viskas kaip ir gerai bet bambute slapia, reikes su spirituvalyt, gal greiciau isdzius? Man taip baisu ja valyt, siaubas unsure.gif </p>

Nereikia bijoti bambutes valyti, man pasake kad ten kas valoma ne vaiko dalis, o mamos likusi ir vaikuciui visiskai neskauda. O man tik grizus is GN mano gyd liepe iskart valyti su spiritu ir taip mums ji graziai sugijo ir nukrito, nors jau biski buvo pradejusi slapiuot valant vien virintu vandeniu.
Mums gan greit nukrito, man rodos 5 diena. Mums gyd saje reikia po biski sukti pagal laikrodzio rodykle spaustuka. Mums atrode dar laikos ir is po lauko rengiant jau radau nukritusia.
Svetikai, gal ir jums ten tiek betruksta iki nukritimo?
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 14, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71570951" data-time="1492178877"><div><p>Mes su spiritu valom. Gydytoja sake kad vaikui neskauda.
O jums bambute jau nukrito?</p></div></blockquote><p>Neee, ir panasu kad negreit nukris, sakau nebent po spirito pajudes reikalai. O jums? Nukrito?</p>

Ne, nenukrito ir irgi panašu, kad negreit nukris, bet mes nuo pat pradžių spiritu tepam kiekvieną dieną unsure.gif
Atsakyti

Netikrino manes ant kedes. Nes man ir vakar visa diena spazmavo gimda. Siandien irgi tas pats. Jei ne tos isskyros nesukciau galvos. 

Atsakyti

Netikrino manes ant kedes. Nes man ir vakar visa diena spazmavo gimda. Siandien irgi tas pats. Jei ne tos isskyros nesukciau galvos. 

Tai gal turesim velykini leliuka :rolleyes: 

Mafina, oho kaip greit nukrito :unsure: 

Atsakyti