QUOTE(Svetikas @ 2017 04 13, 17:45)
Pas mane šiandien tas pats, o man dar tas žaidimas su speneliais skausmingas
Gal čia šiandien kokia mėnulio fazė. Maniškis irgi dabar lūžęs ir tikiuosi pamiegos ilgiau, kad nors kiek (.)(.) prisipildytų.
Kaip tau pasisekė, kad tu jau varai į minusą, man dar toooooli gražu
Bet labai tikiuosi, kad kris svoris toliau
Svetikai, neisivaizduoju ar tokiems dalykams turi kokia itaka menulio fazes???
Del svorio bijau dziaugtis- nes galvoju kuel cia eisiu i munusa ar neprades vel eiti i pliusa
nrs kaip minejau ne tik daug geriu, bet ir vis alkana jauciuos. Apie valgymus dar parasysiu.
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 13, 18:06)
kaip maitinatės? Ko vengiat?
As atsisakiau visko kas pucia vidurius: praktiskai visu vaisiu, darzoviu, jokiu pupeliu, zirneliu, nieko astraus, suraus, rukyto, pieno privengiu, visu jogurtu, pasuku, zinoma ir kefyro, o taip megstu tuos dalykus. Valgau kruopas, makaronus, bulves, mesa, zuvi - be baimes - patikekit jau baigia atsibost. Kiausiniai irgi nieko nedaro. Dar agurka galima is darzoviu, burokelius virtus, morkas. Banana pakandu. Ai dar juoda duona pucia, renkuosi balta ir batona.
Suris nieko nedaro, aisku ir tokia pieniska desra ar d3sreles, bet as tokiu produktu nelabai valgau. Nu va ir dabar patys padarykit isvada ar nuo to ka galima valgyti imanoma plonet????
O tarpuose tarp pagrindiniu valgymuirstu kaip noriu valgyti - tai vis pakandu koki sausainuka su ta pacia skaniaja arbatele maitinancioms ( as perku pakeliais is vaistines Lactus strong ar buna ir kitais pavad Fito lactus ar kazkas pan.). Va Svetikai todel ir manau kad svoris cia dabar tik man greit nukrito, nes ne daug buvau ir priaugus, krenta pradzioj del aktyvaus maitinimo, o ar toliau kris- didelis klausimas, ypac kai taip maitinuos.
Bet vien del to kad daug ko privengiu manau dar kol.kas dideliu rekimu del diegliuku neturejom dar. Kas man daug svarbiau nei numesti kg. Bent purmus tris men noretusi issisaugot. O veliau gi jau nebepus taip stipriai pilvuko maziukams manau
Cia mano nuomine ir mano patirtis. Gal.kitos kitaip pasisakys siuo klausimu.