Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(mafina24 @ 2017 04 12, 17:33)
Saunu kad susitvarkei reikaliuka. Kiek isvis laiko namie nebuvai?

Iki valandos užtrukau. Bet jis būtent šį miega miegojo 4 val. blink.gif Bučiau žinojus ilgiau pasitusinčiau biggrin.gif
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 12, 18:04)
Svetikas, tu be nuotykiu negali  biggrin.gif 

Aš pati vaikščiojantis nuotykis biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 18:05)
Svetikai nu ot kaip tycia. Ar padaret viena itin svarbu dalyka? Ar pasiraset laisvos formos lapa  kad neturesit vienas kitam pretenziju?

ne, nepasirašėm nieko, bet ir pretenziją nebent aš galiu parašyt, juk jis man įvažiavo, ne aš jam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 12, 18:32)
Panos jau su vaikiukais-kaip jums reikalai su svoriu pagimdzius?

tai vat vaiksciosiu stora nescia ir pilvota visa vasara arba net visa gyvenima.

Kai paskaitau apie jusu kancias maitinant, tai baisu man daros, kaip cia man bus su tuo reikalu

Dabar svarbiausia per rytdiena nepagimdyt-nenoriu,kad mano vaikis svestu savo BD su mano sefu viena diena ax.gif

Man liko iš 15kg dar 9 kg doh.gif

Buk gerutė, nejuokink lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nepanikuok ankščiau laiko, gal kai tu maitinsi tokių problemų nebus mirksiukas.gif 4u.gif

Tu ką nori gali norėti ir planuoti biggrin.gif Mano Lukutis tau gali apie tai papasakoti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 12 balandžio 2017 - 20:22
Svetikas, vat butent, kadangi is tavo Lukucio patirties, tai zinau, kad galima tiketis bele ko bigsmile.gif netgi didziausiu staigmenu, o dar kai ta klyna taip ziauriai duria... Nu kas ten gali but??
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 12, 20:42)
Svetikas, vat butent, kadangi is tavo Lukucio patirties, tai zinau, kad galima tiketis bele ko bigsmile.gif netgi didziausiu staigmenu, o dar kai ta klyna taip ziauriai duria... Nu kas ten gali but??

Man dieną prieš gimdymą vaikas visą dieną žiauriai ramus buvo, visą dieną jį kibinau, kad tik duotų ženklą, kad jam viskas gerai. O kai pasakiau kitą dieną apie tai gydytojai ji sakė, kad tai jau ženklas buvo, kad artėja gimdymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 12, 22:19)
Man dieną prieš gimdymą vaikas visą dieną žiauriai ramus buvo, visą dieną jį kibinau, kad tik duotų ženklą, kad jam viskas gerai. O kai pasakiau kitą dieną apie tai gydytojai ji sakė, kad tai jau ženklas buvo, kad artėja gimdymas rolleyes.gif

Jei tuo vadovautis, tai ryt negimdysiu irnesakyk.gif malasi kaip turi but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 12, 21:24)
Jei tuo vadovautis, tai ryt negimdysiu irnesakyk.gif malasi kaip turi but biggrin.gif

Tai gal tada tavo svajonė išsipildys hihihi.gif
Atsakyti

Papildyta:
ne, nepasirašėm nieko, bet ir pretenziją nebent aš galiu parašyt, juk jis man įvažiavo, ne aš jam biggrin.gif

o jei pasakytų ,kadd tu atbula jam įvažiavai?

ateičiai, draugiškas patarimas būtinai pasirašyti lapą kad nė vienas nė vienam neturės pretenzijų. nes būna žmonės apsigalvoja. ir atsiranda daug problemų tada pripaišo pabėgimus iš įvykio vietos ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 18:58)
<p>Magic,</p><p></p><p>Per kiek laiko įveikdavai guza? ***** hal as pee greit noriu jo atsikratyt.. bet vel tempa kilt pradejo jau net bloooga kad veeeel. Tas guzas tokioj durnoj vietoj, viršuj,kad tureciau ant  4 maitint, bet neiseina...</p>

O kiek laiko tau jau jis yra? Šiaip aš per parą dažniausiai išmasažuodavau ar ištraukdavo, bet yra buvę ir bjaurūnų tokių kur kelias paras kamuodavo. Tai žiūrėdavau kaip tempa, jei laikosi aukšta ir nekrenta, tai gali antibų reikėti. Bet jei pakrenta, tai matyt bando išsivalyti. Bandyk gal išsimasažuoti, būna net toks makaronas iš latakėlio išeina sutirštėjusio pieno ir tada palengvėja.. Jei reikia, galiu atsiųsti AŽ žindymo konsultančių kontaktų, gal dar ką gero patartų, ilgokai vargsti jau..

QUOTE(Irena85 @ 2017 04 12, 19:32)
Sian jau galvojau, kad vaziuosiu pas gyd, nes labai klyne astriai dure, pilvo apacioj tai is kaires,tai is desines skaudejo, bet prasivaiksciojau ir kazkaip geriau patapo.

Kai paskaitau apie jusu kancias maitinant, tai baisu man daros, kaip cia man bus su tuo reikalu unsure.gif

Dabar svarbiausia per rytdiena nepagimdyt-nenoriu,kad mano vaikis svestu savo BD su mano sefu viena diena ax.gif

Man irgi klyne visokiausi pojūčiai, ir dar koja viena vis užstringa per klubo sąnarį, tai vos paeinu tada. Jaučiu jau žemai vaikė, užspausta viskas ten apačioj.. Bet kolkas gimdymo požymių irgi jokių. Tavo 20 d. terminas, ar ne? Dar turim gerą savaitėlę su šitais džiaugsmais smile.gif

O dėl maitinimo tikrai nenusiteik blogai, būna viskas sklandžiai ir jokių problemų, o jei ir bus bėdų, tai turėsi su kuo pasitarti 4u.gif

Tai linkiu, kad ir vaikis nenorėtų su šefų kartu švęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 12, 22:58)
Man irgi klyne visokiausi pojūčiai, ir dar koja viena vis užstringa per klubo sąnarį, tai vos paeinu tada. Jaučiu jau žemai vaikė, užspausta viskas ten apačioj.. Bet kolkas gimdymo požymių irgi jokių. Tavo 20 d. terminas, ar ne? Dar turim gerą savaitėlę su šitais džiaugsmais smile.gif

O dėl maitinimo tikrai nenusiteik blogai, būna viskas sklandžiai ir jokių problemų, o jei ir bus bėdų, tai turėsi su kuo pasitarti  4u.gif

Tai linkiu, kad ir vaikis nenorėtų su šefų kartu švęsti  biggrin.gif

Joo, 20 diena, dar visos 7 dienos ax.gif

O jums nebuna tokiu dalyku, kad kai vaikis malasi pilve, paskui dujos kaupiasi zarnyne. Nes nu jomajo, nevalgau nei pupu, pupeliu,zirneliu ir kitokio maisto nuo ko galetu pust pilva, o jau kartais toks issiputes pilvas buna, kad eina sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71567624" data-time="1492022154"><div><p>Papildyta:
ne, nepasirašėm nieko, bet ir pretenziją nebent aš galiu parašyt, juk jis man įvažiavo, ne aš jam vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>o jei pasakytų ,kadd tu atbula jam įvažiavai?</p><p>ateičiai, draugiškas patarimas būtinai pasirašyti lapą kad nė vienas nė vienam neturės pretenzijų. nes būna žmonės apsigalvoja. ir atsiranda daug problemų tada pripaišo pabėgimus iš įvykio vietos ir tt.</p>

Veiksmas ivyko isvaziuojant is degalines teritorijos, o ten kameros, tad manau irodymu atsiras mirksiukas.gif taip pat pagal apibraizymus, atlikus akspertize galima itodyti kas kam.
Ir is patirties sakau nera viskas taip paprasta apkaltinti zmogu pabegimas is ivykio vietos (buvau apkaltinta tokiu dalyku, nepripaise). Tokiais atvejais jie turi irodyti, kad as kalta, o ne as turiu irodinet, kad nekalta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 13 balandžio 2017 - 00:33
Jusu abu (.)(.) vienodai gamina?
Mano (.), kuris labiau nugraustas nusimuilino nuo vieno maitinimo unsure.gif Teko antra karta is eiles is to pacio (.) maitinti, nes vienas spejo greiciau prisipildyti nei tas skaudantis. Tai nusprendziau gelbeti ta kietesni unsure.gif
Reiks bandyt rytoj daugiau duoti is skaudancio (.), kad daugiau gaminti ten pradetu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 13 balandžio 2017 - 00:53

Labas rytas,

Irena, amzinai nescia nebusi  :D  kantrybes mamka  :4u:  O apie svori bijau net sneket...tikejausi po ligonines daugiau minuso turet, bet is~ 22 kg siai dienai liko 11,  :bash: jokie rubai netinka  :cray: 

Svetikas, pas mane si karta (.) Nebuna pilnos, kartais net galvoju gal pieno ten ner

Kryziuke, Egluzele, kaip jums pirma naktis namuose? Kaip vyresnieji reaguoja? 😊

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 13, 10:20)
Svetikas, pas mane si karta (.) Nebuna pilnos, kartais net galvoju gal pieno ten ner

Bet tu pastebėjai, kad nors ir tuščias atrodo (.) bet vaikui pradėjus traukti pienas tai bėga bigsmile.gif Aš pvz., kai pradedu maitinti tai mane pradeda troškinti, pradedu vandenį gerti. O atsigėrus pajaučiu kaip (.) pradeda viršuje tvinksėti, krūtinė trumpam pakietėja ir vaikas pradeda sparčiau ryti. Reiškia ir maitinimo metų gaminasi pienukas. Minkštesnis (.) dar nereiškia, kad jis tuščias bigsmile.gif
Nepastebėjai tokio dalyko? rolleyes.gif
Atsakyti