QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 18:58)
<p>Magic,</p><p></p><p>Per kiek laiko įveikdavai guza? ***** hal as pee greit noriu jo atsikratyt.. bet vel tempa kilt pradejo jau net bloooga kad veeeel. Tas guzas tokioj durnoj vietoj, viršuj,kad tureciau ant 4 maitint, bet neiseina...</p>
O kiek laiko tau jau jis yra? Šiaip aš per parą dažniausiai išmasažuodavau ar ištraukdavo, bet yra buvę ir bjaurūnų tokių kur kelias paras kamuodavo. Tai žiūrėdavau kaip tempa, jei laikosi aukšta ir nekrenta, tai gali antibų reikėti. Bet jei pakrenta, tai matyt bando išsivalyti. Bandyk gal išsimasažuoti, būna net toks makaronas iš latakėlio išeina sutirštėjusio pieno ir tada palengvėja.. Jei reikia, galiu atsiųsti AŽ žindymo konsultančių kontaktų, gal dar ką gero patartų, ilgokai vargsti jau..
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 12, 19:32)
Sian jau galvojau, kad vaziuosiu pas gyd, nes labai klyne astriai dure, pilvo apacioj tai is kaires,tai is desines skaudejo, bet prasivaiksciojau ir kazkaip geriau patapo.
Kai paskaitau apie jusu kancias maitinant, tai baisu man daros, kaip cia man bus su tuo reikalu
Dabar svarbiausia per rytdiena nepagimdyt-nenoriu,kad mano vaikis svestu savo BD su mano sefu viena diena
Man irgi klyne visokiausi pojūčiai, ir dar koja viena vis užstringa per klubo sąnarį, tai vos paeinu tada. Jaučiu jau žemai vaikė, užspausta viskas ten apačioj.. Bet kolkas gimdymo požymių irgi jokių. Tavo 20 d. terminas, ar ne? Dar turim gerą savaitėlę su šitais džiaugsmais
O dėl maitinimo tikrai nenusiteik blogai, būna viskas sklandžiai ir jokių problemų, o jei ir bus bėdų, tai turėsi su kuo pasitarti
Tai linkiu, kad ir vaikis nenorėtų su šefų kartu švęsti