Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(mafina24 @ 2017 01 13, 12:31)
Bet va as tai negaliu miegoti salia su kudikiu, aisku kai jau visai koma budavo, tai miegodavau net pliku papuliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O aš kaiptik negalėdavau miegoti, jei vaikas ne prie manęs, nes kai čia pat, tai prabundi, apčiupinėji ar šiltas, ar kvėpuoja biggrin.gif O jei kur toliau, tai neužmigdavau net. Nuspausti įmanoma nebent vartojant kokius migdomuosius, ar alko, arba turint didelį antsvorį.
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 13, 14:09)
Apie Emmaljunga irgi pagalvoju - nu bet irgi kaina kandžiojasi unsure.gif Nebežinau ką ir rinktis doh.gif

Jei svoris svarbus kriterijus, tai Emmaljunga gali būti per sunkus.

Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Svetikas 4u.gif uz sunkia naktele ir visas ligeles, tokek viskas bus gerai, nesirgsit amzinai.

As su vaiku nepamiegodavau ne todel, kad bijodavau nuspausti, tiesiog man reikia savo padeties miegant, o su vaiku turi guleti kaip sakalys lygiai biggrin.gif nzn kitos gali, as ne ax.gif

Man svoris šiuo metu nera aktualus - patirsiu tokia laime trecia vaika tik augindama, kai nereiks tampyti laiptais smile.gif
Bet sutinku, kad jei reikia nesti laiptais, tai visi klasikinio tipo vezimai su pripuciamais dideliais ratais - sunkiasvoriai.

As galvoju pirkti tik lopsi+rema, kedute gausim, adapteriu tik reiks dar, o sportine dali nepirkti, panaudojus lopsi, parduosiu ir iseis neblogas sportinukas (devetas aisku). Is sportinuku patinka labai x-landeriai, su antru vaiku turejau, tai viskas patiko smile.gif
Qunny (sportinuka) turejau su pirmu vaiku - gyvenime nebepirkciau schmoll.gif labiausiai nepatiko, kad gulima padetis nepasidaro lygi, o tik pasilenkia visa sedima dalis, kitas dalykas priekyje tie du ratai - nzn kaip didmiesciuose, kur idealios plyteles isklotos, bet mano provincijoje man budavo kancia su juo vazineti, apie kaimo keliukus isvis net nekalbu doh.gif blink.gif

Tokia mano patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 13, 14:27)
Svetikas 4u.gif  uz sunkia naktele ir visas ligeles, tokek viskas bus gerai, nesirgsit amzinai.

Tokia mano patirtis  rolleyes.gif

Ačiū mergytės už palaikymą 4u.gif Vienintelė mintis guodžia gal dabar savo atsirgs, ką per ilgą laiką nesirgo ir gimus broliukus ilgai niekas nesirgs ax.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif Mano draugė prieš tai Qunny turėjo, tai girė už tai žiūrinėjau. Aš šiaip pirmam aukšte gyvenu, nedaug laiptelių, bet vis tiek didelį svorį tampytis nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 12, 10:33)
Man labai idomu, koks skaiciukas gliukozes nevalgius? Per mazai irgi negerai, kaip ir per daug. Man bent jau aiskino, kad kai per mazai, tai vaikutis badauja  unsure.gif Bet tikiuosi, tau nera taip ryskiai per mazai...

Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 12, 10:33)

2.6 nevalgius. Ginekologas del to nieko nesake.
Tik dabar perskaiciau kad vaikutis badaut gali.. supanikavau biski. blink.gif

Sveikateles sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 14 sausio 2017 - 10:08
Labas rytas 4u.gif
Sveikayos sergančioms arba slaugančioms sergančius 4u.gif

Aš gi vakar buvau pas gyd. Svorio priaugta 1.5 kg (kai šian pasisvėriau tai ir to 0.5 nerasta) unsure.gif nuo paskutinio apsilankymo
Spaudimas normoj, beibis įsitaisęs skersas ir atsigulęs gulinėja sau ant mano šlapimo pūslės. Kitas apsilankymas-prieš dekretą-sakė susiderint kaip man patogiau kad per kartą paimtų visus tyrimus ir ji iš karto mane išleis į dekretą. Tai mąstau iki vasario 16 kažkur padirbt-na priklausomai nuo gyd budėjimo grafiko-ir tada jau varyt į dekretą biggrin.gif
Dar prasinešiau po zarą nupirkau kelnyčių jau paaugusiam beibiui, megztukų. Neduok D bus mergaitė-gulinės sau mėlyna, dryžuota biggrin.gif ale ir kainos... per išpardavimus siaubą kelia, o ne per išpardavimus tai voobšče nežinau kas ten perka. M&S šliaužtai su bodžiuku-14 eur su nuolaida, be nuolaidos-beveik 30 blink.gif aišku medžiaga šilta, minkšta, bet vis vien...
Atsakyti
Labas,

MB žvejoja, aš bandau su vaikais nesusipykt. Pilnatis matyt veikia unsure.gif

Taaaip, kainos ir mane gąsdina. Ieškau nupirkti kelių susiaučiamų smėlinukų, bet kainos... Užmečiau akį maximoj, 1 vnt 10 eur blink.gif Gal kuri pirkot, matėt? Dar h&m mačiau, 2vnt už 10eur berods, bet dar darausi, gal kur pigiau rasčiau...
Atsakyti

ne, ne ačiū, LT man per brangu apsipirkinėt 

Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Bemiegę naktį apturėjau, visą naktį prie vaiko prabudėjau, pamiegojau tik 2val. paryčiais unsure.gif Visą naktį temperatūra laikėsi apie 39, nukrisdavo tik iki 38.5 verysad.gif Skaičiuodavau minutes kada praeis 4 val. , kad galėčiau vėl nuo temperatūros vaistus duoti. cray.gif Man panika mergos cray.gif

Rūbelius planuoju labdarinę pripirkti Anykščiuose. Gal kokį vieną kitą naują pažiūrėsiu, bet šiaip neplanuoju naujų pirkti. Kažkiek man atrodo dar yra nuo pirmų dviejų, tai išsiversim. Man paprasčiau su tuo - juk trečias bernas biggrin.gif

Merginos man atrodo jau nupirkom vežimą karalaičiui wub.gif Važiuosim rytoj parsivežti flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 14 sausio 2017 - 13:45
Svetikas, užjaučiu dėl bemiegės nakties 4u.gif O kodėl taip bijai temperatūros, buvę vaikui traukuliai ar kas pan.? Ar čia po ano sirgimo? Mes per šventes tokiu baisiniu gripu persirgom visi, vaikams po savaitę laikėsi 39 tempa, bet ačiū D be komplikacijų praėjo. Aš kai saviškius žinau, kad jie gerai aukštą temperatūrą perneša, tai nepanikavau, tik aišku išvargino labai tiek laiko, tik nukrenta ir vėl kyla.. O dėl meningokoko tai kaklo testą visad darau, ar neskauda kaklo, ar gali prilenkti smakrą prie krūtinės. Žiūriu ar nėra vangus vaikas jau numušus temperatūrą, bėrimai tai jau kritinė situacija, bet yra buvę, kad prakaitinius bėrimus su stikline tikrinu ar ne hemoraginis bėrimas. Oi, sveikatos sūneliui žodžiu, o ir pati pailsėk, nestresuok taip labai..
Atsakyti
Jaučiu ir jam gripas bus verysad.gif Vis nenukrenta temperatūra verysad.gif Vežu į Antakalnį, gal bus ramiau unsure.gif
Atsakyti

Svetikai, vargšas vaikas... sveikit...

Magic, papasakok daugiau apie mening. Atpazinimą

Atsakyti
Mums kai buvo gripas irgi nenusimušė tempa pirmą parą.

Lerikyte, čia su didesniais jau lengviau tas kaklo testas, reikia paprašyti, kad vaikas prilenktų smakrą prie krūtinės, jei negali prilenkti, tai gali būti mening. požymis ir jis pasireiškia anksčiau už bėrimą, nes prie bėrimų dažnai jau būna vėlu. O pastebėjus įtartiną bėrimą reikia prispausti stiklinę šonu ir žiūrėti - jei oda pabąla, bet bėrimas neišnyksta, tai irgi požymis. Yra straipsnių daug kaip atpažinti. Su kūdikiais labiau baisu tos aukštos temperatūros, nei jie pasakys ką skauda, nei ką. Bet jei neramus, aukšta tempa, išsipūtęs momenėlis, tai gali būti mening. ir reikia lėkti pas daktarus.
Atsakyti