Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 06:13)
<p>Aciu uz pasisakymus merginos.</p><p></p><p>Nu ka mano nuo vakar 13 iki 1 nakties labai graziai prakabojo ant papu. Nieko nedariau turbut tik ir maitinau. Bet ne siaip kabajo o visa laika valge. Tik paleidzia 5 minutes ir vel iesko. Taip or itariau kad cia gerai nebus jei is vienos valgys kruties tai abi daviau. Augimo suoliukas ar pilnatis? Snd aisku jau vel kairioji krutis pilna karsta, nors dar nuo praeito karto buvo nesusitvarke.dar nera tos stazes bet manau kad greit bus, nes joje pieno vel per daug.... o dama ka snd jau visai ne pro kur tiek nebesivalgo, sypsos sau ir tiek. Nu faina. Kaip issigelbet?</p>

Apie pirma menesi buna augimo suolis. Jei gerai pamenu mastau.gif

Nenusiteik kad vel tempa uzkils. Svarbu saugok kad tokia pilna neperpustu ar kai eini miegot nebutu prispausta krutine. Pasivis po biski. Mano lyg pasivijo ta pramiegota maitima ir tavo pasivis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 12 balandžio 2017 - 06:30

Kaip smagu kad jau musu temos spindulelio nuotaika geresne ir vel optimizma skleidzia ji sau  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 07:07)
<p>Kaip smagu kad jau musu temos spindulelio nuotaika geresne ir vel optimizma skleidzia ji sau  wub.gif </p>

blush2.gif matyt hormonų etapas kai matau švesiai biggrin.gif o kas bus rytoj neaišku, suprasi tu tas moterys, o ypač nestuke.gif ir po gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 12 balandžio 2017 - 07:30
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 11, 23:46)
Aš ligoninėje užklausiau ar gali kūdikis taip miegoti (Lukutis taip greičiausiai nurimdavo ir užmigdavo kai jis užmigdavo pusiau stačias ant manęs, kontaktas mano krūtinė, jo pilvukas) tai sakė, tikrai gali, bet vaikui yra geriau, jis nurimsta išgirdęs tą širdies plakimą, kurį girdėdavo 9mėn.  wub.gif Ir pilvukui gerai, kai degliukai prasidės rolleyes.gif
Papildyta:

Ar pagerėjo nors kiek po kompreso levandų EA? unsure.gif Kiek temperatūros dabar? unsure.gif

Labas rytas,
Atrodo jau sviesesnis sis rytas smile.gif
Krutine minkstesne ir tas skausmas minimalus belikes. Vakar per pietus geriau paracetamoli, sianakt nejutau tempos, vakare lygiai 37 bebuvo, eisiu dabar matuot, bet jauciuos tikrai daug geriau.
Nzn kas padejo ar levandos ar masazai ar saldymai , o gal viskas kartu ? rolleyes.gif Jauciuos baisiai laiminga.

Lerikyte, kaip tau po nakties?
Atsakyti

Labas mafina nu va matai. Buna jau praeina tas sastovis bet kokia diena dar skauda kruti ir atrodo kad dar blogai o pasirodo tik ko gero istempta oda skauda. 

As dar vis su vienu labai piktu papu ir guzeliu jame. Bandau masazuot duse, po dusu su aliejum bet nepasiduoda zaraza.

Man tai siaip viskas dzin as iskentesiu ir ta skausma ir diakomforta ir taa 39 tempa as tik labiausiai bijau visokiu mastitu infekciju ir pan brudo. Kad nesikomplikuotu.

Atsakyti
Tikrai, kaip smagu, kad linksmesnės nuotaikos šiandien 4u.gif

Jetau kokie mano vaikai sujautrėję paskutiniu metu, matyt jaučia, kad ateina pokyčių metas.. Plius pilnatis.. Ryte su dramom į darželį ruošėmės..

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 08:57)
As dar vis su vienu labai piktu papu ir guzeliu jame. Bandau masazuot duse, po dusu su aliejum bet nepasiduoda zaraza.</p><p>Man tai siaip viskas dzin as iskentesiu ir ta skausma ir diakomforta ir taa 39 tempa as tik labiausiai bijau visokiu mastitu infekciju ir pan brudo. Kad nesikomplikuotu.</p>

Taigi, ta baimė ir man visada būdavo, bet išsisukdavau kažkaip. O dabar irgi tempa aukšta yra? Augimo šuoliai standartiškai 3sav. 6sav. ir 3men., bet šiaip individualu, skirtingai būna, ir išvis pirmą mėnesį nelabai ten supaisysi. O va kad auga šuoliais tai ir sunku susireguliuoti pieno gamybai..
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 12, 07:52)
Jauciuos baisiai laiminga.

Nu va kaip smagu. Svarbu padėjo, nesvarbu kas. Svarbu ne priemonės, o galutinis tikslas mirksiukas.gif

Žiauriai už tave džiaugiuosi friends.gif Imk balioną, kad nepasidavei ir kovojai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 12, 07:57)
As dar vis su vienu labai piktu papu ir guzeliu jame. Bandau masazuot duse, po dusu su aliejum bet nepasiduoda zaraza.

O temperatūros dar turi?
Šiaip man kai antrą maitinau vis guzelis buvo, galvojau pieno sankaupa, vis masažuodavau ir masažuodavau, o jis nei krust. Po to nuėjau pas momologą, pasirodo ten ne pieno sankaupa buvo, o fibroadenoma. Tad jei tau to guzelio neskauda ir tik dėl jo temperatūra nekyla tai palik jį ramybėje. Prie bet kokio uždegimo visada būna temperatūra, jei temperatūros nėra - relax, take it easy mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikrai, kaip smagu, kad linksmesnės nuotaikos šiandien 4u.gif

Jetau kokie mano vaikai sujautrėję paskutiniu metu, matyt jaučia, kad ateina pokyčių metas.. Plius pilnatis.. Ryte su dramom į darželį ruošėmės..

Taigi, ta baimė ir man visada būdavo, bet išsisukdavau kažkaip. O dabar irgi tempa aukšta yra? Augimo šuoliai standartiškai 3sav. 6sav. ir 3men., bet šiaip individualu, skirtingai būna, ir išvis pirmą mėnesį nelabai ten supaisysi. O va kad auga šuoliais tai ir sunku susireguliuoti pieno gamybai..

Nu va kaip smagu. Svarbu padėjo, nesvarbu kas. Svarbu ne priemonės, o galutinis tikslas mirksiukas.gif

Žiauriai už tave džiaugiuosi friends.gifImk balioną, kad nepasidavei ir kovojai 4u.gif
Papildyta:
O temperatūros dar turi?
Šiaip man kai antrą maitinau vis guzelis buvo, galvojau pieno sankaupa, vis masažuodavau ir masažuodavau, o jis nei krust. Po to nuėjau pas momologą, pasirodo ten ne pieno sankaupa buvo, o fibroadenoma. Tad jei tau to guzelio neskauda ir tik dėl jo temperatūra nekyla tai palik jį ramybėje. Prie bet kokio uždegimo visada būna temperatūra, jei temperatūros nėra - relax, take it easy mirksiukas.gif

Nea merginos nuo vakar galima sakyti neturiu. Va dabar tik 37 rodo bet cia kaip nieko. 

Svetikai zinau kaip cista ir fibr ciuopiasi tai cia ne jos, o beto pries 4d nebuvo, cia grynai piktukas sastovis.

Magic,

Faktas kad jaucia zmoguciai...

Jauciu galejo but suoliukas nes ryt kaip tik 3 sav damai

Atsakyti

Laba, 

Kur mūsų  :nestuke prapuolusios? :hmm: lizdus suka?

O mes šnd važiuosim namo  :clap: 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 12, 11:29)
<p>Laba, </p><p></p><p>Kur mūsų  nestuke.gif prapuolusios? hmm.gif lizdus suka?</p><p></p><p>O mes šnd važiuosim namo  clap.gif </p>

Kaip greitai bigsmile.gif
Kaip jautiesi?

Mes irgi šiandien namo, vaikų kaip pasiilgau, negaliu.
Atsakyti

Kaip greitai bigsmile.gif
Kaip jautiesi?

Mes irgi šiandien namo, vaikų kaip pasiilgau, negaliu.

Gerai, ačiū. Tik neišsitiesus dar iki galo. Namai ištiesins :) 

Ir aš pasiilgau be proto, nors ir trumpiau namie nebuvau. 

Kaip jūs jaučiatės? Šnd daugiau priaugo? :) manoji dar 50g numetė, bet neviršijo normų. 

Atsakyti

Aciu uz pasisakymus merginos.

Nu ka mano nuo vakar 13 iki 1 nakties labai graziai prakabojo ant papu. Nieko nedariau turbut tik ir maitinau. Bet ne siaip kabajo o visa laika valge. Tik paleidzia 5 minutes ir vel iesko. Taip or itariau kad cia gerai nebus jei is vienos valgys kruties tai abi daviau. Augimo suoliukas ar pilnatis? Snd aisku jau vel kairioji krutis pilna karsta, nors dar nuo praeito karto buvo nesusitvarke.dar nera tos stazes bet manau kad greit bus, nes joje pieno vel per daug.... o dama ka snd jau visai ne pro kur tiek nebesivalgo, sypsos sau ir tiek. Nu faina. Kaip issigelbet?

Pas mus tas pats, nu 20.00 iki 04.00 kabejo ant krutines...

Laba, 

Kur mūsų  :nestuke prapuolusios? :hmm: lizdus suka?

O mes šnd važiuosim namo  :clap:

Super! Sveikinu!!! 😊

Siandien pastebejau kad pas krupopa bambute bambute biski kraujuoja, daktare ateis tik penktadieni,nzn ka daryt?

Atsakyti