Apie pirma menesi buna augimo suolis. Jei gerai pamenu
Nenusiteik kad vel tempa uzkils. Svarbu saugok kad tokia pilna neperpustu ar kai eini miegot nebutu prispausta krutine. Pasivis po biski. Mano lyg pasivijo ta pramiegota maitima ir tavo pasivis
Labas mafina nu va matai. Buna jau praeina tas sastovis bet kokia diena dar skauda kruti ir atrodo kad dar blogai o pasirodo tik ko gero istempta oda skauda.
As dar vis su vienu labai piktu papu ir guzeliu jame. Bandau masazuot duse, po dusu su aliejum bet nepasiduoda zaraza.
Man tai siaip viskas dzin as iskentesiu ir ta skausma ir diakomforta ir taa 39 tempa as tik labiausiai bijau visokiu mastitu infekciju ir pan brudo. Kad nesikomplikuotu.
Tikrai, kaip smagu, kad linksmesnės nuotaikos šiandien
Jetau kokie mano vaikai sujautrėję paskutiniu metu, matyt jaučia, kad ateina pokyčių metas.. Plius pilnatis.. Ryte su dramom į darželį ruošėmės..
Taigi, ta baimė ir man visada būdavo, bet išsisukdavau kažkaip. O dabar irgi tempa aukšta yra? Augimo šuoliai standartiškai 3sav. 6sav. ir 3men., bet šiaip individualu, skirtingai būna, ir išvis pirmą mėnesį nelabai ten supaisysi. O va kad auga šuoliais tai ir sunku susireguliuoti pieno gamybai..
Nu va kaip smagu. Svarbu padėjo, nesvarbu kas. Svarbu ne priemonės, o galutinis tikslas
Žiauriai už tave džiaugiuosi Imk balioną, kad nepasidavei ir kovojai
Papildyta:
O temperatūros dar turi?
Šiaip man kai antrą maitinau vis guzelis buvo, galvojau pieno sankaupa, vis masažuodavau ir masažuodavau, o jis nei krust. Po to nuėjau pas momologą, pasirodo ten ne pieno sankaupa buvo, o fibroadenoma. Tad jei tau to guzelio neskauda ir tik dėl jo temperatūra nekyla tai palik jį ramybėje. Prie bet kokio uždegimo visada būna temperatūra, jei temperatūros nėra - relax, take it easy
Nea merginos nuo vakar galima sakyti neturiu. Va dabar tik 37 rodo bet cia kaip nieko.
Svetikai zinau kaip cista ir fibr ciuopiasi tai cia ne jos, o beto pries 4d nebuvo, cia grynai piktukas sastovis.
Magic,
Faktas kad jaucia zmoguciai...
Jauciu galejo but suoliukas nes ryt kaip tik 3 sav damai
Kaip greitai
Kaip jautiesi?
Mes irgi šiandien namo, vaikų kaip pasiilgau, negaliu.
Gerai, ačiū. Tik neišsitiesus dar iki galo. Namai ištiesins
Ir aš pasiilgau be proto, nors ir trumpiau namie nebuvau.
Kaip jūs jaučiatės? Šnd daugiau priaugo? manoji dar 50g numetė, bet neviršijo normų.
Aciu uz pasisakymus merginos.
Nu ka mano nuo vakar 13 iki 1 nakties labai graziai prakabojo ant papu. Nieko nedariau turbut tik ir maitinau. Bet ne siaip kabajo o visa laika valge. Tik paleidzia 5 minutes ir vel iesko. Taip or itariau kad cia gerai nebus jei is vienos valgys kruties tai abi daviau. Augimo suoliukas ar pilnatis? Snd aisku jau vel kairioji krutis pilna karsta, nors dar nuo praeito karto buvo nesusitvarke.dar nera tos stazes bet manau kad greit bus, nes joje pieno vel per daug.... o dama ka snd jau visai ne pro kur tiek nebesivalgo, sypsos sau ir tiek. Nu faina. Kaip issigelbet?
Pas mus tas pats, nu 20.00 iki 04.00 kabejo ant krutines...
Laba,
Kur mūsų prapuolusios? lizdus suka?
O mes šnd važiuosim namo
Super! Sveikinu!!! 😊
Siandien pastebejau kad pas krupopa bambute bambute biski kraujuoja, daktare ateis tik penktadieni,nzn ka daryt?