Mane vaikų gydytoja pvz. iš ligoninės išleido tik dėl to, kad pasakiau, kad abu vaikus virš metų maitinau, tai sako tada ir šitą maitinsi, dėl šito man ramu. Tad nepasiduok jokiais būdais. Juk pati žinai reikia įdėti kažkiek pastangų ir viskas bus gerai maitinsim
Pas tave ten guziukas (pieno sankaupa) ar jauti, kad vieta skaudi? Kopūstų lapo kompresą dėjai? Nes man po šios naktelės kai vakar vieną maitinimą pramiegojo, esu ant ribos. Abu (.)(.) bombos. O kai priverčiu Luką suvalgyti visą po to parpia atsipūtęs 4 val. Ryte vėl žadinau. Jaučiu kai vieną (.) apačioje skauda, lyg guziuko nėra, bet skausminga Šiandien atvažiuos mūsų gydytoja vaiką pažiūrėt pasitarsiu su ja kas čia gali būti
Nepasiduok brangioji, Prasimušim kaip nors kartu
Svetikai, tu mano sviesos ziburiukas tunelio gale paskaitau tavo zodzius ir vel savim tikiu.
Man tiesiog skaudi vieta krutines sone nuo pazasties link spenelio. Vieno guziuk nera, toks bendras toj vietoj pakietejimas. Bandau masazuot ir jau isbandziau ompresa su levandu EA. Mazutis irgi du kartus gerai istrauke, tai atrodo daug.geriau. Bijau nakti vel.neprisikauptu
Butinai papasakok ka gyd pasakys tau. Pas mane sesute irgi turi prilekt sia sav irgi klausiu patarimu.