Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 11, 11:53)
Maitinsi!!!! Ir net kitų minčių neturėk!!!
Mane vaikų gydytoja pvz. iš ligoninės išleido tik dėl to, kad pasakiau, kad abu vaikus virš metų maitinau, tai sako tada ir šitą maitinsi, dėl šito man ramu. Tad nepasiduok jokiais būdais. Juk pati žinai reikia įdėti kažkiek pastangų ir viskas bus gerai maitinsim friends.gif

Pas tave ten guziukas (pieno sankaupa) ar jauti, kad vieta skaudi? Kopūstų lapo kompresą dėjai? Nes man po šios naktelės kai vakar vieną maitinimą pramiegojo, esu ant ribos. Abu (.)(.) bombos. O kai priverčiu Luką suvalgyti visą po  to parpia atsipūtęs 4 val. Ryte vėl žadinau. Jaučiu kai vieną (.) apačioje skauda, lyg guziuko nėra, bet skausminga  unsure.gif Šiandien atvažiuos mūsų gydytoja vaiką pažiūrėt pasitarsiu su ja kas čia gali būti unsure.gif

Nepasiduok brangioji, Prasimušim kaip nors kartu friends.gif

Svetikai, tu mano sviesos ziburiukas tunelio gale 4u.gif friends.gif paskaitau tavo zodzius ir vel savim tikiu.
Man tiesiog skaudi vieta krutines sone nuo pazasties link spenelio. Vieno guziuk nera, toks bendras toj vietoj pakietejimas. Bandau masazuot ir jau isbandziau ompresa su levandu EA. Mazutis irgi du kartus gerai istrauke, tai atrodo daug.geriau. Bijau nakti vel.neprisikauptu unsure.gif
Butinai papasakok ka gyd pasakys tau. Pas mane sesute irgi turi prilekt sia sav irgi klausiu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 11, 11:19)
pasakyk ka gydytoja patars 

Sakė kol temperatūros nėra ir paraudimo tuoj vietoj nepanikuot, nestresoti, o pamasažuoti krūtinę prieš ir po maitinimo. Sakė savaime praeis, vaikas ištrauks. Svarbiausia temperatūros nėra. Nes biški supanikavus ryte buvau, kad temperatūra buvo 37.1, ji pasakė, kad tai normali temperatūra kai vyksta pieno gamyba ir kaip tik kairė krūtinė buvo pilna. Pabandysiu pamaitinus pamatuoti kiek rodys.

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 11, 12:41)
Merginos po cp - kada pradėjot normaliai judėt? Aš kol kas kaip bobulytė. Lazdukė praverstų unsure.gif

Aš iki šiol po nakties vos pajudu, kol kas gyvenu žvakučių pagalba doh.gif

QUOTE(mafina24 @ 2017 04 11, 16:12)
Svetikai, tu mano sviesos ziburiukas tunelio gale  4u.gif friends.gif paskaitau tavo zodzius ir vel savim tikiu.
Man tiesiog skaudi vieta krutines sone nuo pazasties link spenelio. Vieno guziuk nera, toks bendras toj vietoj pakietejimas. Bandau masazuot ir jau isbandziau ompresa su levandu EA. Mazutis irgi du kartus gerai istrauke, tai atrodo daug.geriau. Bijau nakti vel.neprisikauptu  unsure.gif
Butinai papasakok ka gyd pasakys tau. Pas mane sesute irgi turi prilekt sia sav irgi klausiu patarimu.

Džiaugiuosi, kad jau geriau, pamatysi toliau bus tik geriau, svarbu nusiteikimas mirksiukas.gif
O paracetomolį geri? Temperatūrą turi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 11 balandžio 2017 - 17:09
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 11, 18:06)
Sakė kol temperatūros nėra ir paraudimo tuoj vietoj nepanikuot, nestresoti, o pamasažuoti krūtinę prieš ir po maitinimo. Sakė savaime praeis, vaikas ištrauks. Svarbiausia temperatūros nėra. Nes biški supanikavus ryte buvau, kad temperatūra buvo 37.1, ji pasakė, kad tai normali temperatūra kai vyksta pieno gamyba ir kaip tik kairė krūtinė buvo pilna. Pabandysiu pamaitinus pamatuoti kiek rodys.
Aš iki šiol po nakties vos pajudu, kol kas gyvenu žvakučių pagalba doh.gif
Džiaugiuosi, kad jau geriau, pamatysi toliau bus tik geriau, svarbu nusiteikimas mirksiukas.gif
O paracetomolį geri? Temperatūrą turi? unsure.gif

Tai pas tave dar labai gera situacija. Tik kad tavo vaikutis ilgai miega. Bandyk zadint ir paduot dazniau.
O neklausei ka daryt jei tempa jau yra?
Man snd dar buvo tempos 37,5 bet as matavau pazastyje kitoje nei ta kuri invalide. O ligonineje sake kad jei kils tempa matuot kirksnyje, tik ne pazastyje, ale man nepatogu buvo toje kirksnyje ir matavausi pazastyje. Isgeriu paracetamoli, nes kitaip labai blogai jauciuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 11, 17:32)
Tai pas tave dar labai gera situacija. Tik kad tavo vaikutis ilgai miega. Bandyk zadint ir paduot dazniau.
O neklausei ka daryt jei tempa jau yra?
Man snd dar buvo tempos 37,5 bet as matavau pazastyje kitoje nei ta kuri invalide. O ligonineje sake kad jei kils tempa matuot kirksnyje, tik ne pazastyje, ale man nepatogu buvo toje kirksnyje ir matavausi pazastyje. Isgeriu paracetamoli, nes kitaip labai blogai jauciuos  unsure.gif

Tai gerai, kad gėrei paracetamoli, juk jis padeda ir su uždegimų kovoti mirksiukas.gif
Kažkaip apie tai nepakalbėjom blush2.gif
Atsakyti

mafina, dar nėra pas tave didelio blogumo ir tempa tikrai nedidelė  :4u: aš dvi paras dabar pragulejau su 39+. 

snd nuo ryto iki dabar isgyvenau su 36,9  :yahoo: pailsejau siek tiek

uzmigo kruopa netycia ant pilvo.... kazin nieko labai blogo?  :unsure:  :unsure:

Atsakyti

uzmigo kruopa netycia ant pilvo.... kazin nieko labai blogo?  :unsure:  :unsure:

Nieko blogo, galvytė pasukta gi vis tiek.

Atsakyti

Kazkur buvau nuskaicius kad negalima miegot ant pilvo kudikiams

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 11, 21:28)
<p>Kazkur buvau nuskaicius kad negalima miegot ant pilvo kudikiams</p>

Negalima, nes gali su veiduku i apacia uzmigt ir uzdusti, bet siaip jei su prieziura, tai gali miegot ant pilvuko, padeda nurimt diegliukams
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2017 04 11, 21:38)
Negalima, nes gali su veiduku i apacia uzmigt ir uzdusti, bet siaip jei su prieziura, tai gali miegot ant pilvuko, padeda nurimt diegliukams

Kaip tau, Astii, neprasidejo dar veikla? Jau kelios dienos po termino berods
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 11, 19:29)
<p>mafina, dar nėra pas tave didelio blogumo ir tempa tikrai nedidelė  4u.gif aš dvi paras dabar pragulejau su 39+. </p>
<p>snd nuo ryto iki dabar isgyvenau su 36,9  yahoo.gif pailsejau siek tiek</p>
<p> </p>
<p>uzmigo kruopa netycia ant pilvo.... kazin nieko labai blogo?  unsure.gif  unsure.gif</p>

Vargsiuke, prisikankinai nemazai friends.gif bet laimei praejo
Tikiuos ir man praeis visiskai.
As apversciau, bijociau palikt miegot ant pilvuko, maza kas, tokie dar sponkiukai tera unsure.gif
Mano miega, o as sedziu ir masazuoju (.) savo unsure.gif
Kad tik rytoj tempa nebekiltu...

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 11, 20:28)
Kazkur buvau nuskaicius kad negalima miegot ant pilvo kudikiams

Aš ligoninėje užklausiau ar gali kūdikis taip miegoti (Lukutis taip greičiausiai nurimdavo ir užmigdavo kai jis užmigdavo pusiau stačias ant manęs, kontaktas mano krūtinė, jo pilvukas) tai sakė, tikrai gali, bet vaikui yra geriau, jis nurimsta išgirdęs tą širdies plakimą, kurį girdėdavo 9mėn. wub.gif Ir pilvukui gerai, kai degliukai prasidės rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 11, 22:04)
Mano miega, o as sedziu ir masazuoju (.) savo unsure.gif

Ar pagerėjo nors kiek po kompreso levandų EA? unsure.gif Kiek temperatūros dabar? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 11 balandžio 2017 - 22:55

Aciu uz pasisakymus merginos.

Nu ka mano nuo vakar 13 iki 1 nakties labai graziai prakabojo ant papu. Nieko nedariau turbut tik ir maitinau. Bet ne siaip kabajo o visa laika valge. Tik paleidzia 5 minutes ir vel iesko. Taip or itariau kad cia gerai nebus jei is vienos valgys kruties tai abi daviau. Augimo suoliukas ar pilnatis? Snd aisku jau vel kairioji krutis pilna karsta, nors dar nuo praeito karto buvo nesusitvarke.dar nera tos stazes bet manau kad greit bus, nes joje pieno vel per daug.... o dama ka snd jau visai ne pro kur tiek nebesivalgo, sypsos sau ir tiek. Nu faina. Kaip issigelbet?

Atsakyti