Sveikinimai!!! Nemaža mergina
Aš rimtos bėdos čia neturėjus, bet labai labai geras dalykas yra malti linų sėmenys, būna pardėse pirkti, prie prieskonių. Reikia ryte užpylus karštu vandenių išgerti, labai sutvarko visus pakietėjimus ir mikro žaizdeles ten, gal ir čia palengvintų. Aš profilaktiškai naudosiu po gimdymo.
Labai geri patarimai, o tempa man visada kildavo tokia aukšta nuo krūtinės problemų.
Dar parašysiu receptą kompreso, kuris man labai labai gelbėdavo visada nuo krūtinės problemų, su levandų eteriniu aliejum, jis padeda išsivaikščioti skysčiams. Reikia pašildyti porą šaukštų pieno ar grietinėlės iki tiek, kad tik galėtum toleruoti ant odos, įlašinti kelis lašus levandų EA, pamirkyti mišinyje marliuką ir iškart dėti ant skaudamos krūties, ant viršaus celofaną (išskyrus spenelio sritį) ir vilnoniu šiltu audiniu apmuturiuoti, laikyti bent valandą, kuo ilgiau. Aš skaudamą krūtį duodavau vaikui, maitinant masažuodavau švelniai nuo pagrindo spenelio link, po maitinimo eidavau į šiltą dušą, ten irgi išmasažuodavau, po to iškart dėdavau šitą kompresą, man labiau padėdavo nei kopūstlapiai ir šaldymas.
Aš irgi normaliai, Spenelius pagrauze tai skauda, ir pilvą ir nugara kur spiralinis dūrė, na bet nieko praeis. Svarbu mažylei viskas gerai. Išgėriau šiandien kavos mažiuką, sokolado skiltyje suvalgiau, manau nusipelniau namo noriu, bet kol siūlų nesiims nepaleis. Nerimas ima kaip čia namie visi susidraugausim ir susitvarkysim.
Viskas bus gerai, susitvarkysit ir žinoma, kad susidraugaus visi Laikykis dėl spenelių pagraužtų, uff
Nėra naujienų dar? Smagu, kad spėjai pasigražinti
Ir dar pasiėmėm iš Prizmos tą kraitelį Rūbeliai kokie gražus O dėžė didžiulė. Galima bus ateityje tą dėžę tikrai naidoti, pvz. rubeliams pagal sezoną susidėti
Tikrai vertas dėmesio kraitelis
Sveikinam naują pilietį Reikės imt tą dėžę, kad jau taip
Svetikai, laikykis, viskas nurims, bus gerai, kad tik tau greičiau savijauta pagerėtų, pasistenk kiek tai įmanoma tokiom sąlygom save palepinti
Na kaip smagu, kad visą laiką kartu
As jau galvoju kazin ar man kas beiseis. Gal isvis nesigamina toj krutyje pienukas????
Nors maziuks traukia kazkiek is tos kruties. Stengiuos purmiausia ja duot. Nezinau nezinau, bet neviltis ima... kodel taip turi buti??? Su piemu buvo sunk7mu, bet iveikiau. Su antru jokiu sunkumu nebuvo. Viskas ejosi gerai. Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...
Nurimk, viskas bus gerai, aišku, kad gaminasi, juk su pienraukiu daug sunkiau ištraukti, nei pačiam mažiukui. Gal čia rasi naudingų patarimų, būna kurie nemėgsta vienos krūties iš pradžių, nepasiduok http://www.zindymas....-vienos-kruties