Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 10:18)
<p>7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs smile.gif</p>

Sveikinimai!!! wub.gif Nemaža mergina bigsmile.gif

QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 10, 11:16)
4u.gif </p><p>Mamytes,  gelbekit, ka daryt su tuo h.., jau antra pakuote zvakuciu isnauduojau, nervai ima, jau lyg ir po operacios atsigavau, bet tas velnias viska gadina</p>

Aš rimtos bėdos čia neturėjus, bet labai labai geras dalykas yra malti linų sėmenys, būna pardėse pirkti, prie prieskonių. Reikia ryte užpylus karštu vandenių išgerti, labai sutvarko visus pakietėjimus ir mikro žaizdeles ten, gal ir čia palengvintų. Aš profilaktiškai naudosiu po gimdymo.

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 10, 12:31)
<su kiek gydytoju konsultavaus atsakymas vienas - netraukti, butinai maitinti is skaudamos kruties. neima vaikas tauj todel,kad ji lbai pilna ir turbut labai didele srove paduoda piena - tada pries maitinima pasildyti kad suminkstetu - po maitinimo saldyti,kad letetu joje pieno gamyba. </p><p>temperaturai musti - paracetamolis.cia lygiai tas pats kas man ryskiai. temperatura kyla nes piena atgal i krauja rezorbuoja ir organizmas kaip i alergine reakcija reaguoja</p>

Labai geri patarimai, o tempa man visada kildavo tokia aukšta nuo krūtinės problemų.

Dar parašysiu receptą kompreso, kuris man labai labai gelbėdavo visada nuo krūtinės problemų, su levandų eteriniu aliejum, jis padeda išsivaikščioti skysčiams. Reikia pašildyti porą šaukštų pieno ar grietinėlės iki tiek, kad tik galėtum toleruoti ant odos, įlašinti kelis lašus levandų EA, pamirkyti mišinyje marliuką ir iškart dėti ant skaudamos krūties, ant viršaus celofaną (išskyrus spenelio sritį) ir vilnoniu šiltu audiniu apmuturiuoti, laikyti bent valandą, kuo ilgiau. Aš skaudamą krūtį duodavau vaikui, maitinant masažuodavau švelniai nuo pagrindo spenelio link, po maitinimo eidavau į šiltą dušą, ten irgi išmasažuodavau, po to iškart dėdavau šitą kompresą, man labiau padėdavo nei kopūstlapiai ir šaldymas.

QUOTE(kryziuke @ 2017 04 10, 12:44)
Mes gerai. Pirmą parą mažyle ant krūtinės prakabojo, antra gan vangoka buvo, tai žadinau kas pora valandų kad pavalgytu dabar lyg jau pati keliasi valgyt. Numetė 285g, bijau kad daugiau nepamestu.
Aš irgi normaliai, Spenelius pagrauze tai skauda, ir pilvą ir nugara kur spiralinis dūrė, na bet nieko praeis. Svarbu mažylei viskas gerai. Išgėriau šiandien kavos mažiuką, sokolado skiltyje suvalgiau, manau nusipelniau  smile.gif  namo noriu, bet kol siūlų nesiims nepaleis. Nerimas ima kaip čia namie visi susidraugausim ir susitvarkysim.

Viskas bus gerai, susitvarkysit ir žinoma, kad susidraugaus visi 4u.gif Laikykis dėl spenelių pagraužtų, uff 4u.gif

QUOTE(siaure @ 2017 04 10, 15:26)
Man atrodo, kad vakar gleiviu kamstis iskrito, bet greitai is akiracio dingo wc, nespejau apziureti

Nėra naujienų dar? bigsmile.gif Smagu, kad spėjai pasigražinti 4u.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 10, 19:42)
Na merginos galit pasveikinti Lukutis jau yra Lietuvos pilietis lithuania.gif

Ir dar pasiėmėm iš Prizmos tą kraitelį thumbup.gif Rūbeliai kokie gražus wub.gif O dėžė didžiulė. Galima bus ateityje tą dėžę tikrai naidoti, pvz. rubeliams pagal sezoną susidėti
Tikrai vertas dėmesio kraitelis thumbup.gif

Sveikinam naują pilietį 4u.gif Reikės imt tą dėžę, kad jau taip smile.gif

Svetikai, laikykis, viskas nurims, bus gerai, kad tik tau greičiau savijauta pagerėtų, pasistenk kiek tai įmanoma tokiom sąlygom save palepinti 4u.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 20:59)
Vaiva visą laiką su manim. Tik operacijos metu tik išėmę buvo nusinešę sutvarkyt, ir paskui prieš atiduodant man pooperacinėj palatoj perrengė smile.gif tai atskirai buvom 10-15min 

Na kaip smagu, kad visą laiką kartu wub.gif wub.gif

QUOTE(mafina24 @ 2017 04 11, 10:24)
Labas rytas
As jau galvoju kazin ar man kas beiseis. Gal isvis nesigamina toj krutyje pienukas????
Nors maziuks traukia kazkiek is tos kruties. Stengiuos purmiausia ja duot. Nezinau nezinau, bet neviltis ima... kodel taip turi buti???  unsure.gif Su piemu buvo sunk7mu, bet iveikiau. Su antru jokiu sunkumu nebuvo. Viskas ejosi gerai. Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...

Nurimk, viskas bus gerai, aišku, kad gaminasi, juk su pienraukiu daug sunkiau ištraukti, nei pačiam mažiukui. Gal čia rasi naudingų patarimų, būna kurie nemėgsta vienos krūties iš pradžių, nepasiduok http://www.zindymas....-vienos-kruties
Atsakyti
Labas rytas,

as pagaliau ilgiau pamiegojau, tai jau geriau jauciuosi. Nes pries tai kelis vakarus ilgai neuzmigau labai, o su dabartiniu vaiku tai stabiliai visom dienom apie 7 keliames. Tai vakar galvojau, kad tik gimdymas neprasidetu, nes tikrai nekenkia pamiegojus ir turint jegu iveikti procesa smile.gif

Bet siaip dar nieko nevyksta man, jauciuosi, lyg dar daug laiko tureciau smile.gif

O su krutines kietejimais kam problemos, nebuna, kad viena puse krutines kietesne - gal maitinimo padeties pakeitimas padetu? Pvz., jei nuo pazasties puses kieciau, tai tada po pazastim guldyti. Dar jei siaip nusitraukia sunkiai, pagalvojau, galima butu pabandyti traukti, kol is kitos kruties vaikas zindzia, gal tada pieno atleidimas lengviau ivyktu.
Paciai su pirmuoju kazkaip tik kelis kartus pasiguzave buvo, bet nieko ypatingo nedariau, per 1-2 dienas susitvarkydavo savaime, kartais padetis pakaitaliojus, idomu, kaip sisyk bus, kitam patarti paprasciau negu kai reikia su savo problemom susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma ir patarimus. Kaip svarbu, kai yra kas palaiko ir padrasina unsure.gif
Reika bandyti levandu kompresa. Stengiuosi neprarast vilties, nes labai noriu maitinti, bet kai nepraeina taip greit tai pradedi pult i nevilti. Dabar esu su medaus kompresu irgi skaiciau kad padeda.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 11, 09:24)
Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...

Maitinsi!!!! Ir net kitų minčių neturėk!!!
Mane vaikų gydytoja pvz. iš ligoninės išleido tik dėl to, kad pasakiau, kad abu vaikus virš metų maitinau, tai sako tada ir šitą maitinsi, dėl šito man ramu. Tad nepasiduok jokiais būdais. Juk pati žinai reikia įdėti kažkiek pastangų ir viskas bus gerai maitinsim friends.gif

Pas tave ten guziukas (pieno sankaupa) ar jauti, kad vieta skaudi? Kopūstų lapo kompresą dėjai? Nes man po šios naktelės kai vakar vieną maitinimą pramiegojo, esu ant ribos. Abu (.)(.) bombos. O kai priverčiu Luką suvalgyti visą po to parpia atsipūtęs 4 val. Ryte vėl žadinau. Jaučiu kai vieną (.) apačioje skauda, lyg guziuko nėra, bet skausminga unsure.gif Šiandien atvažiuos mūsų gydytoja vaiką pažiūrėt pasitarsiu su ja kas čia gali būti unsure.gif

Nepasiduok brangioji, Prasimušim kaip nors kartu friends.gif

Atsakyti

Dar parašysiu receptą kompreso, kuris man labai labai gelbėdavo visada nuo krūtinės problemų, su levandų eteriniu aliejum, jis padeda išsivaikščioti skysčiams. Reikia pašildyti porą šaukštų pieno ar grietinėlės iki tiek, kad tik galėtum toleruoti ant odos, įlašinti kelis lašus levandų EA, pamirkyti mišinyje marliuką ir iškart dėti ant skaudamos krūties, ant viršaus celofaną (išskyrus spenelio sritį) ir vilnoniu šiltu audiniu apmuturiuoti, laikyti bent valandą, kuo ilgiau. Aš skaudamą krūtį duodavau vaikui, maitinant masažuodavau švelniai nuo pagrindo spenelio link, po maitinimo eidavau į šiltą dušą, ten irgi išmasažuodavau, po to iškart dėdavau šitą kompresą, man labiau padėdavo nei kopūstlapiai ir šaldymas.

eisiu kazkur susimedžiot to aliejaus  :) ačiū

va va... tai skaityk is vieno pamaitini ir kita gali duoti tik po 4 valandų, per tą laiką ir susprogt gali.. pasakyk ka gydytoja patars 

Labas rytas,

laba, nelabai kažkaip duoda man efektą iš tos pusės vaiko traukimas.. žinojau tai, bandžiau va ir šį rytą, bet kažkaip aiškaus palengvėjimo neatsiranda 

Atsakyti

Labas! 

Kaip nėštukės ir mamytės laikosi?

Pas mus šnd kabojimo diena. Svorio nemažai numetė, beveik 300g, bet ir kakojo vakar daug. Sakė viskas ok. Tai kol kas nesinervinu, tik būtų gerai, kad nekristų daugiau, norėtųsi namo greičiau  :unsure: 

Merginos po cp - kada pradėjot normaliai judėt? Aš kol kas kaip bobulytė. Lazdukė praverstų :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 11, 13:41)
<p>Labas! </p><p></p><p>Kaip nėštukės ir mamytės laikosi?</p><p></p><p>Pas mus šnd kabojimo diena. Svorio nemažai numetė, beveik 300g, bet ir kakojo vakar daug. Sakė viskas ok. Tai kol kas nesinervinu, tik būtų gerai, kad nekristų daugiau, norėtųsi namo greičiau  unsure.gif </p><p></p><p>Merginos po cp - kada pradėjot normaliai judėt? Aš kol kas kaip bobulytė. Lazdukė praverstų unsure.gif​ </p>

Labutis,
Bando pienelį Vaiva prisišaukt, šaunuolė. wub.gif
Na, svorio tikrai daugokai pametet, bet nesijaudink, gi iškakoja vaikas, svarbu kad visus priešpienio laasiukus susirinktų.
Aš tą patį vakarą stojasi ir ėjau, man greičiau išeina atsigaut kaip anksti prasivaikštau.
Mes per parą + 20 g tik užaugo, bet svarbu auga o ne krenta, jei taip ryt švieciasi kelionė namo.
Suprantu, kad namo norisi, bet dar pakentek kol pati kiek geriau jausiesi.
Atsakyti

Labutis,
Bando pienelį Vaiva prisišaukt, šaunuolė. wub.gif
Na, svorio tikrai daugokai pametet, bet nesijaudink, gi iškakoja vaikas, svarbu kad visus priešpienio laasiukus susirinktų.
Aš tą patį vakarą stojasi ir ėjau, man greičiau išeina atsigaut kaip anksti prasivaikštau.
Mes per parą + 20 g tik užaugo, bet svarbu auga o ne krenta, jei taip ryt švieciasi kelionė namo.
Suprantu, kad namo norisi, bet dar pakentek kol pati kiek geriau jausiesi.

Ačiū :) 

Vakar kakojo 4 kartus, tai natūralu, kad sukūdo :) jei gerai suprantu, turi ne daugiau 10% pamest. Tai dar 120g rezervo turim :D 

stojaus ir aš jau vakar, akušerė irgi sakė, kad geriau bus. Mb sakė, kad vis labiau išsitiesiu :) tai gal ir išsijudinsiu pamažėl.

Aišku, nėr taip blogai toj ligoninėj, bet vyresnėliams mūsų reik. Jie su mano sesėm laiką leidžia, šiandien anyta dar padės. Bet sakė, kad pasigenda, kad tylesni, kad vidurinėlis šįryt nusivylė manęs lovoj neradęs. Šiek tiek širdį spaudžia...

Kaip tavo vyresniesiems sekasi?

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 11, 14:33)
Šiek tiek širdį spaudžia...</p><p></p><p>Kaip tavo vyresniesiems sekasi?</p>

Tikiu, kad spaudžia friends.gif bet laikykis.
Aš sekmadienį vyra išsiunčiau namo, tai vaikams lengviau su tėčiu nei kad su močiute. Su dukra susiskambinam kelis kart per diena, tai jai manau viskas gerai, Mažiukas tik liūdnesnis.
Atsakyti

Labas! 

Kaip nėštukės ir mamytės laikosi?

Pas mus šnd kabojimo diena. Svorio nemažai numetė, beveik 300g, bet ir kakojo vakar daug. Sakė viskas ok. Tai kol kas nesinervinu, tik būtų gerai, kad nekristų daugiau, norėtųsi namo greičiau  :unsure:

Merginos po cp - kada pradėjot normaliai judėt? Aš kol kas kaip bobulytė. Lazdukė praverstų :unsure:​ 

Nmete nemazai, bet kaip jau pati parasei dar normos ribose 😉

As tik sejancia ryta atsistojau ant koju, bet kaip ir minejau nuskasminamuju daug gaudavau

Atsakyti

Tikiu, kad spaudžia friends.gifbet laikykis.
Aš sekmadienį vyra išsiunčiau namo, tai vaikams lengviau su tėčiu nei kad su močiute. Su dukra susiskambinam kelis kart per diena, tai jai manau viskas gerai, Mažiukas tik liūdnesnis.

Man dar reik vyro šalia. Bet jei ką, ryt ir aš siųsiu, bent kelioms valandoms...

Nmete nemazai, bet kaip jau pati parasei dar normos ribose 😉

As tik sejancia ryta atsistojau ant koju, bet kaip ir minejau nuskasminamuju daug gaudavau

Aš šnd dar neprašiau, skauda tik judėt :unsure: 

Gal be reikalo laužausi  :D 

Pasigyriau, kad kabo vaikas šnd, tai va pučia jau nuo 13val. Šiaip ne taip įsiūliau pavalgyt ir vėl sapnuoja  :D​ 

Atsakyti

Man dar reik vyro šalia. Bet jei ką, ryt ir aš siųsiu, bent kelioms valandoms...

Aš šnd dar neprašiau, skauda tik judėt :unsure:

Gal be reikalo laužausi  :D

Pasigyriau, kad kabo vaikas šnd, tai va pučia jau nuo 13val. Šiaip ne taip įsiūliau pavalgyt ir vėl sapnuoja  :D​ 

Aisku paprasyk, pamatysi kaip faina 😉

Atsakyti