Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Ačiū visoms už sveikinimus :wub: 

Egluzele,kai savijauta? Vaiva su tavim?

Savijauta kaip po cp  :unsure: pjūvį skauda, gimda susitraukinėja skaudžiai, stotis baisu ir skauda :blink:  bet gi visa tai praeis  :rolleyes: 

Vaiva visą laiką su manim. Tik operacijos metu tik išėmę buvo nusinešę sutvarkyt, ir paskui prieš atiduodant man pooperacinėj palatoj perrengė :) tai atskirai buvom 10-15min  :rolleyes: 

Sveikinimai! 4u.gifAuksta panele smile.gifO taip smalsu - tai ir drabuzius jau 62 cm teko rengti? D

Aš galvoju gal blogai pamatavo :) 56d. tinka :) tik gal jau išaugimui vietos nėra :)

Na merginos galit pasveikinti Lukutis jau yra Lietuvos pilietis lithuania.gif

Sveikinimai naujajam piliečiui :lietuva: 

Svetikas - kaip nuotaika šnd? Kaip vyresnieji brolį priėmė?

Kaip savijautos, mafina, lerikyte?

Atsakyti
Aciu Lerikyte, ir Svetikai už info 4u.gif bandysim viską internetu tvarkytis.

Egluzeeele, kaip smagu kad leidžia but kartu ir dukrytei wub.gif labai draugiška ligonine wub.gif

Svetikai, nu jau ne avinėlis, o tikras avinas, dar nežino kad mamos klausyt reikia bigsmile.gif
Atsakyti

Na tada panašiai ir man. Ketvirtadienį buvo CP ir ketvirtadienį išims siūles. Gal ilgiau palieka dėl to kad mane prieš susiunant man išpjovė seną randą.

Na man irgi ispjove sena..matyt cia nuo ligonines priklauso

Na merginos galit pasveikinti Lukutis jau yra Lietuvos pilietis lithuania.gif

Ir dar pasiėmėm iš Prizmos tą kraitelį thumbup.gifRūbeliai kokie gražus wub.gifO dėžė didžiulė. Galima bus ateityje tą dėžę tikrai naidoti, pvz. rubeliams pagal sezoną susidėti ax.gif
Tikrai vertas dėmesio kraitelis thumbup.gif

As siandien internetu uzsiregistravau, rytoj vyras vaziuos poperini atsiim ir i prizma vaziuos dovaneles 😊

Atsakyti

Lyg ir pagaliau atleidineja po truputi ta kruti. Nusimusus temperatura dabar meldziuos kad nebekiltu nes labai isvargino. Apetito nera, jegi nera. Kirpimas negyja, ryt psrvesb levomekolio tepalo. Kur cia gis kai savo sultyse paverdi 2 paras.

Atsakyti

Salta kava, kaip jus? 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 19:59)
Svetikas - kaip nuotaika?

Banguojantį rolleyes.gif
Vyresnėliai gerai brolį priėmė. Myli matosi, ypač dabar jai vidurinysis biggrin.gif Kol jis dar pilvukę buvo pastoviai su jo bendravo, dienas iki gimimo skaičiuodavo wub.gif
Vydurinysis tai ir laukia kada pašauksiu padėti pampersą pakeisti ar kad reikia brolį pasupti wub.gif Net jau dabar klausia ar galės padėti jį maitinti kai košytes pradės valgyt. wub.gif

Vos ne vos, su triukšmais pavyko jį išbudinti ir vieną (.) jis man išgelbėjo, bet kitas ant ribos jau toks vietomis pokietis unsure.gif Kažyn iki kito maitinimo palauks ar bandyt nusitraukti biški? unsure.gif
Atsakyti

***** kaip čia visos vargstam.. nera tokios kuriai kokios nors problemos nebutu  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 11, 08:02)
<p>***** kaip čia visos vargstam.. nera tokios kuriai kokios nors problemos nebutu  unsure.gif </p>

Tikrai, visoms daugiau mažiau pradžia sunki būna, bet viskas tuoj praeis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Na kaip jus mamytes???
Man tai dar nera gerai unsure.gif Dar vis kieta ta krutine, nors kazkiek maziau nei vakar. Nusitraukt kiek bandziau beveik nieko nepavyko. Duse irgi masazavau, sroves leidau ir su pientraukiu darbavaus- bet nieko neistraukiau unsure.gif nei lasiuko.
As jau galvoju kazin ar man kas beiseis. Gal isvis nesigamina toj krutyje pienukas????
Nors maziuks traukia kazkiek is tos kruties. Stengiuos purmiausia ja duot. Nezinau nezinau, bet neviltis ima... kodel taip turi buti??? unsure.gif Su piemu buvo sunk7mu, bet iveikiau. Su antru jokiu sunkumu nebuvo. Viskas ejosi gerai. Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...
Atsakyti

Labas rytas!

Nauju leliu neturim?  :rolleyes: 

Kaip naktis? As beveik issimiegojau, tikiuosi diena iseis valandele pasnaust :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas
Na kaip jus mamytes???
Man tai dar nera gerai unsure.gifDar vis kieta ta krutine, nors kazkiek maziau nei vakar. Nusitraukt kiek bandziau beveik nieko nepavyko. Duse irgi masazavau, sroves leidau ir su pientraukiu darbavaus- bet nieko neistraukiau unsure.gifnei lasiuko.
As jau galvoju kazin ar man kas beiseis. Gal isvis nesigamina toj krutyje pienukas????
Nors maziuks traukia kazkiek is tos kruties. Stengiuos purmiausia ja duot. Nezinau nezinau, bet neviltis ima... kodel taip turi buti??? unsure.gifSu piemu buvo sunk7mu, bet iveikiau. Su antru jokiu sunkumu nebuvo. Viskas ejosi gerai. Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...

Tai gal taip nebuna? Kuo dazniau siulik ta kruti vaikui

Banguojantį rolleyes.gif
Vyresnėliai gerai brolį priėmė. Myli matosi, ypač dabar jai vidurinysis biggrin.gifKol jis dar pilvukę buvo pastoviai su jo bendravo, dienas iki gimimo skaičiuodavo wub.gif
Vydurinysis tai ir laukia kada pašauksiu padėti pampersą pakeisti ar kad reikia brolį pasupti wub.gifNet jau dabar klausia ar galės padėti jį maitinti kai košytes pradės valgyt. wub.gif

Vos ne vos, su triukšmais pavyko jį išbudinti ir vieną (.) jis man išgelbėjo, bet kitas ant ribos jau toks vietomis pokietis unsure.gifKažyn iki kito maitinimo palauks ar bandyt nusitraukti biški? unsure.gif

Kaip jus reikaliukai?

Atsakyti

Labas rytas
Na kaip jus mamytes???
Man tai dar nera gerai unsure.gifDar vis kieta ta krutine, nors kazkiek maziau nei vakar. Nusitraukt kiek bandziau beveik nieko nepavyko. Duse irgi masazavau, sroves leidau ir su pientraukiu darbavaus- bet nieko neistraukiau unsure.gifnei lasiuko.
Nors maziuks traukia kazkiek is tos kruties. Stengiuos purmiausia ja duot. Nezinau nezinau, bet neviltis ima... kodel taip turi buti??? unsure.gifSu piemu buvo sunk7mu, bet iveikiau. Su antru jokiu sunkumu nebuvo. Viskas ejosi gerai. Nu nejaugi trecia nemaitinsiu ...

visų pirma tai baik.

Tikrai turėtum žinoti,kad nei pientraukiu nei rankom tu tiek neištrauksi kiek ištrauks vaikas. be to vaikui traukiant krūti kitaip atsipalaiduoji, hormonai veikia ir pienas teka lengvai, o va mechaniniu būdu ir visia nieko gali nesigauti.

o kad pieno gaminasi tai tikrai nes jei nesigamintų tai ir to sukietėjimo nebūtų. mano irgi visdar kieta ir tas man visai nepatinka, bet vakar vakare buvo 38 temperatura, o per nakti savaime nukrito - vilties lašelis 

Atsakyti