Taip,penktadieni isimtos siules
Tai cia kuria para po cp?
Sveikinimai! Auksta panele O taip smalsu - tai ir drabuzius jau 62 cm teko rengti? Dabar esu 56 cm po gimimo isidejusi visus, tai gal atsargai reikia ir didesnius isideti, nors man nesitiki, kad sisyk galetu buti aukstesnis, kai pirmas mazuliukas buvo.
Man atrodo, kad vakar gleiviu kamstis iskrito, bet greitai is akiracio dingo wc, nespejau apziureti Neaisus toks, baltos spalvos, bet daugiau neisivaizduoju, kas galetu buti. Bet nieko daugiau nevyksta, tai laukiu reguliariu saremiu, kuria cia diena ar valanda prasides.
Dar ir i kirpykla spejau nueiti nusidazyti, tarpeli kirpeja turejo. O jau neplanavau, kai prasidejo vakarine veikla pries savaite ar dvi, galvojau, jau per velu. Siaip nesidazyciau, ale kad zilu dalis auga, kai originalus juodi, tai baisiai atrodo, o dar neaisku, kada galesiu po gimimo iseiti ilgesniam laikui...
Nu va greit dar viena leliuka turesim 🙂
Gali ir dar kas nors speti pries mane. Va, Svetikas, jei gerai atsimenu, gi savaite laiko su ankstesniu nestumu po kamscio isejimo pravaiksciojo
O as nieko neiprasto dienos metu nejauciu, tik, kaip dazniausiai, paranoja, ar kokie soniniai vandenys neina, kaip kad Lerikytei ejo. Bet tai ne vien siandien koks lasas kitas per diena iseina, tai, tikiuosi, kad gimdymo pozymiai akivaizdesni bus
Su pirmu tai be jokiu saremiu ir kamsciu kad pradejo teketi be sustojimo, jokiu klausimu nebuvo, kas vyksta.
pirmadieni buvo cp, penktaieni istauke
Na tada panašiai ir man. Ketvirtadienį buvo CP ir ketvirtadienį išims siūles. Gal ilgiau palieka dėl to kad mane prieš susiunant man išpjovė seną randą.
Ir dar pasiėmėm iš Prizmos tą kraitelį Rūbeliai kokie gražus O dėžė didžiulė. Galima bus ateityje tą dėžę tikrai naidoti, pvz. rubeliams pagal sezoną susidėti
Tikrai vertas dėmesio kraitelis
Ir dar pasiėmėm iš Prizmos tą kraitelį Rūbeliai kokie gražus O dėžė didžiulė. Galima bus ateityje tą dėžę tikrai naidoti, pvz. rubeliams pagal sezoną susidėti
Tikrai vertas dėmesio kraitelis
Sveikinimai 🎊 Lukuciui.
Tai dabar gimimo liudijimo neišduoda? Papasakokit kas jau susidūrėte su šia naują tvarką, kad vyrui galėčiau susakyt kur nuvažiuot kad priregistruotu naują piliete
Dėl to kraitelio, nu sakiau neimsiu, viską gi turiu, Ale Svetikas čia taip gražiai parašė, nu ir kaip neimt jei duoda? Teks važiuot vyrui
Tai dabar gimimo liudijimo neišduoda? Papasakokit kas jau susidūrėte su šia naują tvarką, kad vyrui galėčiau susakyt kur nuvažiuot kad priregistruotu naują piliete
Dėl to kraitelio, nu sakiau neimsiu, viską gi turiu, Ale Svetikas čia taip gražiai parašė, nu ir kaip neimt jei duoda? Teks važiuot vyrui
Ačiū 😊
Vyras nuvažiavo į civilinės metrikacijos skyrių, nuvežė pažymą iš ligoninės duota, užpildė prašymą ir išdavė ant paprasto A4 formato lapo "ala" gimimo liudijimas 😃
Po to su jo eisim į savo savivaldybę dėl vienkartinės išmokos arba galima per e-paslaugas viską dėl išmokos sutvarkyti tik reiks prisegti gimimo liudijimo kopiją. Taip pat jo reikia ir vyrui į darbą.
Aišku važiuokit ir imkit 😉 Juk kaip sako: "duoda - imk, muša - bek" 😁
Oij kur jus merginos vaiksciot zadat. Viska susitvarkem internetu per elektroninius valdzios vartus. Pasitvirtinom gimima, pasidarem deklaracija gyvenamosios vietos ir tada uzpildem spis sistemoj prasyma ismokai gauti. Ir beje ka tik patvirtinika gavau kad patvirtinta ir perves. Nereikejo kelti kojos is namu. To lapo tai sake galima ir neimti nes viskas tuei buti sistemose.
Ir nereikejo prisegti to ale gimimo liudijimo
Vyras sakė, kad taip galima viską internetu susitvakyt, bet popierinio kadangi mums reikia tai ir nuvažiavom.
Mano vaikas į vakarą pablūdo kaip užmigo kokią 15 ar 16 val ir su pertraukom, kad pakeistume pampą miega Niekaip negaliu papo įgrūst rėkia ne savo balsų, tipo atsikabink su savo papu diok pamieguot
Tuoj nueis šaibom mano pieno fabriko užkūrimas