violeta tau irgi su pirmagimiu kazkas tokio buvo?
Mes gerai. Pirmą parą mažyle ant krūtinės prakabojo, antra gan vangoka buvo, tai žadinau kas pora valandų kad pavalgytu dabar lyg jau pati keliasi valgyt. Numetė 285g, bijau kad daugiau nepamestu.
Aš irgi normaliai, Spenelius pagrauze tai skauda, ir pilvą ir nugara kur spiralinis dūrė, na bet nieko praeis. Svarbu mažylei viskas gerai. Išgėriau šiandien kavos mažiuką, sokolado skiltyje suvalgiau, manau nusipelniau namo noriu, bet kol siūlų nesiims nepaleis. Nerimas ima kaip čia namie visi susidraugausim ir susitvarkysim.
violeta tau irgi su pirmagimiu kazkas tokio buvo?
Taip, tik neatsimenu kiek ilgai kankinomes, kelis kartus net greitaja vyras kviete....
Mes gerai. Pirmą parą mažyle ant krūtinės prakabojo, antra gan vangoka buvo, tai žadinau kas pora valandų kad pavalgytu dabar lyg jau pati keliasi valgyt. Numetė 285g, bijau kad daugiau nepamestu.
Aš irgi normaliai, Spenelius pagrauze tai skauda, ir pilvą ir nugara kur spiralinis dūrė, na bet nieko praeis. Svarbu mažylei viskas gerai. Išgėriau šiandien kavos mažiuką, sokolado skiltyje suvalgiau, manau nusipelniau namo noriu, bet kol siūlų nesiims nepaleis. Nerimas ima kaip čia namie visi susidraugausim ir susitvarkysim.
Jau neturetu daug numest, pienukas jauu atsirado?
Mergaites as atejau patarimo. Man sia nakt krutine viena subludo. Pradejo skaudet, visa kaip akmenine. Maziuks is jos netraukia, biski paziaumoja, pradeda pienuks begti ir meta, pyksta. Is kitos valgo pilna burna. O ta visai paryciais istino. Dabar dedu saldytus zirnius is saldiklio, nuima skausma. Bandziau nusitraukt tai 20 ml issitraukiau, pries tai kazkiek valge maziukas. KA REIKIA DARYTI???????
Man nei su vienu taip nebuvo. Esu pasimetusi. Nzn ar maitint is tos skaudancios kruties ar palikt ja ramybej? Aisku ir tempa pakilus 37.8. Lerikyte ar tu musi tempa? Su kuo? Pas tave ir auksta. Ar man irgi must? Kai tokia iki 38?
Padekit jei kam pazistama situacija. nes tuoj pulsiu i panika
Visu pirma nusirsmink. Tai mano pastovus draugas buvo.
Sakyk pientrauki turi?
Jei taip taip pradziai pasidarit gali kopustu kompresa, kad ta susidariusi guza suminkstinti. Veliau as eidavau i dusa, per galvute duso paleisdavau masazojancia svore ir dar pientrauki su savim i vonia. Ir eiga tokia: su dusu pasildai, pamasazoji ta vieta kur guzas ir kiek ismasazavai nutrauki su pientraukiu. Dar su rankom masazodavau ta vieta ir vel su pientraukiu istraukiu kiek issitraikia. Tada vel masazas-pientraukis. Ir kaip ta sankaupa ismasazuosi praeis ir vel prades gerai begti pienukas. Tik labiau krutine pasaugok. Laikyk siltai, saugok nuo skersvejo. Nes gali pasikartuoti vel.
Papildyta:
<p>Issiunciau vyra i vaistine, man nuo skausmo ten, jau visas kunas pradeda skaudet..😢</p>
O su gydytoja dėl to nekalbėjai? Turi gi kazką pasiulyt situacijai palengvinti/panaikinti?
Man sakė tvarsti saugoti nuo sušlapimo o kaip nueit į dušą, kad jis nesušlaptų?
Papildyta:
Man atvirkščiai žinok pieno sastingis ir nekrust, neejo niekaip istraukti vaikui. Pyksta rekia spjauna, tai as ir neprievartaudavau vaiką. Pamaitindavau iš kitos ir kai jis užmigdavo eidavau daryti procedūrą aprašyta aukščiau.
Papildyta:
Viskas bus gerai, pamatysi Kitaip ir būti negali, kraujo ryšis stirus
Man tai mūsų šuns reakcija patinka. Ji kaip mobili auklė. Nuo kūdikio nesitraukia. Inkšti pradeda kai vaikas verkti pradeda, blaškosi po visą butą panikuoj Nori pastoviai būti prie lovytės, atbėga ir atsigula šalia, saugo. O kai neleidžiam inkščia po durim, drasko duris
O tenka kol kas beleisti, nes lovytė stovi ant kilimo, o šuniui dabar ruja. Tvarkingai neišilsilaižo ir visur dėmes palieka, nenoriu, kad kilimą išpurvintų
Svetikai, su daktare nesnekejau, nes ligonineje dar nelabai ir skaudejo, galvojau uzteks zvakuciu...
O tu dar su tvardciu? Man trecia diena po cp nueme
Egluzele,kai savijauta? Vaiva su tavim?
Turiu pientrauki, patraukiau su juo. Daug neistraukiau. Daviau vaikui, graziai zinde tai jau daaug geriau. Jauciasi dar bet bebe taip. Vis saldau, nzn kad pries maitinima reik sildyt. Vakare duse pasimasazuosiu. Galva tik sunki reikia eit isgert paracetamoli. Greiciau praeitu. Maziuks neramus, neuzmiega vis raitos, gal pilvuka skaudena.
Musu irgi pasiraito. As kruties neminkstinu, kadangi be problemu ima ir taip.
Jau yra,tik neaišku kiek jai pavyksta jo ištraukt.
Papildyta:
Man tai mūsų šuns reakcija patinka. Ji kaip mobili auklė. Nuo kūdikio nesitraukia. Inkšti pradeda kai vaikas verkti pradeda, blaškosi po visą butą panikuoj Nori pastoviai būti prie lovytės, atbėga ir atsigula šalia, saugo. O kai neleidžiam inkščia po durim, drasko duris
O tenka kol kas beleisti, nes lovytė stovi ant kilimo, o šuniui dabar ruja. Tvarkingai neišilsilaižo ir visur dėmes palieka, nenoriu, kad kilimą išpurvintų
Geras visa pagalbininkė kokia veislė?
Mafina24,, kad palengvėtu
Musu suo tai santuriai pasidomi. Ateina paiesko kur tas leliukas ir iseina. Tik kai verkia susirupinus ziuri
Nori pasakyti tau jau isimtos siules?
Papildyta:
Pati nesitikejau Jorkšyro terjeras pas mus Čia ne šuva
Sveikinimai! Auksta panele O taip smalsu - tai ir drabuzius jau 62 cm teko rengti? Dabar esu 56 cm po gimimo isidejusi visus, tai gal atsargai reikia ir didesnius isideti, nors man nesitiki, kad sisyk galetu buti aukstesnis, kai pirmas mazuliukas buvo.
Man atrodo, kad vakar gleiviu kamstis iskrito, bet greitai is akiracio dingo wc, nespejau apziureti Neaisus toks, baltos spalvos, bet daugiau neisivaizduoju, kas galetu buti. Bet nieko daugiau nevyksta, tai laukiu reguliariu saremiu, kuria cia diena ar valanda prasides.
Dar ir i kirpykla spejau nueiti nusidazyti, tarpeli kirpeja turejo. O jau neplanavau, kai prasidejo vakarine veikla pries savaite ar dvi, galvojau, jau per velu. Siaip nesidazyciau, ale kad zilu dalis auga, kai originalus juodi, tai baisiai atrodo, o dar neaisku, kada galesiu po gimimo iseiti ilgesniam laikui...