Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs :)

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 10, 06:43)
Svetikas, kaip pirma naktele namuose?

Sunkiai. Kadangi visą vakar per jautri buvau, prisiblioviau, naktį su vyru susiriejau tai ir pusę nakties vaikas miegojo trumpai, labiau ant papo kabėjo, bet paryčiais užmigo ir aš pamiegojau.
Kaip gera savo lovoj rolleyes.gif Jaučiu, kad jau ir sprandą ne be taip skauda.
Tik viena problema paaštrėjo, po kairiu (.) šonkaulius ir šoną žiauriai skauda, pradedu įtarti ar tik nebus koks nervų šaknelės uždegimas ar koks velnias unsure.gif Įkviepti negaliu, ant šono to miegoti skauda, atsikelti iš lovos irgi skauda. Gerai, kad iš ligoninės žvakutes kelias turėjau nuo skausmo, tai įsikišau dabar geriau. Bet ar tai išeitis? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 09:18)
7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs smile.gif

WOW, sveikinimai didžiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Vat ir pirmas leliukas pas mus virš 4kg thumbup.gif Gerai, kad operaciją darė, pabandyk tokį leliuką pati pagimdyt unsure.gif
Atsakyti

7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs :)

Oiiii kokia paauginta mergytė :wub:  

Sveikinimai Vaivai susitikus su mamyte :4u: Labai gražus vardukas :wub: 

ne kažką.. visą naktį temperatūra 38-39 taip pavargau...

ryte 39,3 buvo... vienas papas nusiramino,kitas pasiuto..

Oho... :blink: Bet tai tokia tempė...Gal su gyd pasitark ką daryt :unsure: Jau čia nebaikės...

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 10:18)
<p>7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs smile.gif</p>

Egluzeeele, didziausi sveikinimai! Labai grazus vardas! wub.gif

Svetikas-na ir ko su vyru pykais nakti?smile.gif
Atsakyti

Svetikas, gal kokios raminancios arbateles pagurksnok. Biski jauciasi, kad tu per daug isitempus ir nuo to viskas sunkiau einasi. Tavo hormonai dar kazkur siauteja, o blaivus protas nesugrizes :umn: . Kad neprikibtu deprsija dar kokia. Nepyk jei nusisneku :rolleyes: Tik bandau padeti. Bet tikrai tu pabyrejus atrodai. Ko ant vyro nakti saukt? :D  Bet jei reikia tai reikia :D Matai, maziukas viska periima is taves, tai irgi nebus ramus. Parelaksuok duse, pagerk kavytes, ir stok i vezias moterie :4u: Bet kokiu atveju- mes su tavim :friends: 

Atsakyti
<p>7.45 sulaukėm Vaivos (4220g, 57cm). Iš karto ėmė krūtį, dabar miega šalia manęs smile.gif</p>

Sveikinimai, šaunuolės abi wub.gif greito atsigavimo ir pienelio daug.
Labai gražus vardas wub.gif

Svetikai, nu kas čia tau daros? Eik gabaliuką šokolado suvalgyk, kavos mažiuką pasidaryk, prasvieses gal kiek 4u.gif
Atsakyti

Valioooooo, sveikinu!  :wub:  :4u: 

Atsakyti

Svetikas, man atrodo kazkur skaiciau kad tas skausmas buna po operacios, neatsimenu del kokiu priezasciu. 

Pabandyk ben puse valandos skirti sau, isgerk kavos, nueik i dusa, nu ka nors miela tavo sielai padaryk, galu gale atiduok maziuka vyrui ir pamiegok, man padejo.

Doviliuke, matyt tavo norai issipildys ir sulauksi jautuko :wub: 

Kryziuke, kaip jus? :4u: 

Mamytes,  gelbekit, ka daryt su tuo h.., jau antra pakuote zvakuciu isnauduojau, nervai ima, jau lyg ir po operacios atsigavau, bet tas velnias viska gadina :cray:  :oh: 

Atsakyti

Sveikinimai wub.gif Wow kokia dicke. Mano pirmagimis 4120 buvo, bet pati pagimdziau, aisku kirpo. Tokie dickiai auga kaip ant mieliu. Ramiu jums nakteliu ir skanaus pienelio.

Mergaites as atejau patarimo. Man sia nakt krutine viena subludo. Pradejo skaudet, visa kaip akmenine. Maziuks is jos netraukia, biski paziaumoja, pradeda pienuks begti ir meta, pyksta. Is kitos valgo pilna burna. O ta visai paryciais istino. Dabar dedu saldytus zirnius is saldiklio, nuima skausma. Bandziau nusitraukt tai 20 ml issitraukiau, pries tai kazkiek valge maziukas. KA REIKIA DARYTI??????? blink.gif
Man nei su vienu taip nebuvo. Esu pasimetusi. Nzn ar maitint is tos skaudancios kruties ar palikt ja ramybej? Aisku ir tempa pakilus 37.8. Lerikyte ar tu musi tempa? Su kuo? Pas tave ir auksta. Ar man irgi must? Kai tokia iki 38?
Padekit jei kam pazistama situacija. cray.gif nes tuoj pulsiu i panika
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 10, 10:16)
Svetikas, man atrodo kazkur skaiciau kad tas skausmas buna po operacios, neatsimenu del kokiu priezasciu. Pabandyk ben puse valandos skirti sau, isgerk kavos, nueik i dusa, nu ka nors miela tavo sielai padaryk, galu gale atiduok maziuka vyrui ir pamiegok, man padejo.

Pasitariau su drauge akušere, ji su mano gydytoja, pas kurią gimdžiau, tai priėjom išvados, kad visgi bus uždegimas ir nusipirkti tepaliuką ir pasitepti tą vietą. Tikiuosi padės. Bet kol kas gyvenu ant žvakučių ax.gif
Vat būtent dėl šios priežasties ir susipykom. Kai pažadinau jį ir paprašiau vaiką panešioti, nes visą valandą maitinau, tikrai mane vietoj soskės norėjo turėti, sakau panešiok kol užmigs. Užsiputojo, kam prie rankų pratini ir taip toliau ir panačiai, sakau patikrink pampą, gal apsišikęs dėl to pyksta. Vos pirstelėjo sako, pamaitint tada pakeisiu, sakau maitintas, nu vienų žodžių. Supykau padariau viską pati, o jis nusisuko ir miegojo toliau.

O į dušą kol kas negaliu, dar siūlės neištrauktos. Reiks palaukti iki ketvirtadienio, kai siūles ištrauks

doviliuke viskas gerai, ačiū už palaikymą, viską tu gerai sakai, tikrai nepykstų. Jaučiu ir pati, kad emociškai šiek tiek pačiuožus, bet manau tai tik laiko klausimas. Kai tik paliks mane ramybėje tie skausmai ir išsimiegosiu tai ir emocijos susigulės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 10 balandžio 2017 - 10:46

Mafina, reikia kad is to papulio istrauktu vaikas, pirma pati kiek iseina nusitrauk, kad vaikui butu lengviau,o po to siulik vaikui  Svetikai, :4u:  laikykis .  :hmm: Bet idomu zinok,man leido i dusa eiti su siulem...

Issiunciau vyra i vaistine, man nuo skausmo ten, jau visas kunas pradeda skaudet..😢

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 10 balandžio 2017 - 11:08

sveikinu  :4u:  :4u: 

Oho... :blink: Bet tai tokia tempė...Gal su gyd pasitark ką daryt :unsure: Jau čia nebaikės...

tariaus... surasysiu zemiau 

Sveikinimai wub.gifWow kokia dicke. Mano pirmagimis 4120 buvo, bet pati pagimdziau, aisku kirpo. Tokie dickiai auga kaip ant mieliu. Ramiu jums nakteliu ir skanaus pienelio.

Mergaites as atejau patarimo. Man sia nakt krutine viena subludo. Pradejo skaudet, visa kaip akmenine. Maziuks is jos netraukia, biski paziaumoja, pradeda pienuks begti ir meta, pyksta. Is kitos valgo pilna burna. O ta visai paryciais istino. Dabar dedu saldytus zirnius is saldiklio, nuima skausma. Bandziau nusitraukt tai 20 ml issitraukiau, pries tai kazkiek valge maziukas. KA REIKIA DARYTI??????? blink.gif
Man nei su vienu taip nebuvo. Esu pasimetusi. Nzn ar maitint is tos skaudancios kruties ar palikt ja ramybej? Aisku ir tempa pakilus 37.8. Lerikyte ar tu musi tempa? Su kuo? Pas tave ir auksta. Ar man irgi must? Kai tokia iki 38?
Padekit jei kam pazistama situacija. cray.gifnes tuoj pulsiu i panika

su kiek gydytoju konsultavaus atsakymas vienas - netraukti, butinai maitinti is skaudamos kruties. neima vaikas tauj todel,kad ji lbai pilna ir turbut labai didele srove paduoda piena - tada pries maitinima pasildyti kad suminkstetu - po maitinimo saldyti,kad letetu joje pieno gamyba. 

temperaturai musti - paracetamolis.cia lygiai tas pats kas man ryskiai. temperatura kyla nes piena atgal i krauja rezorbuoja ir organizmas kaip i alergine reakcija reaguoja

Atsakyti